arkadaşlar diğer drların hepsini geçin,ben 3.5 ay önce prof. dr cebrail alekberova ameliyat oldum,kendimde drum zaten,kendisi 2 ayda bir azerbeycandan izmire geliyor,hipokrat tıp merkezinde çalışıyor,bu adam türkiyeye ilk bu ameliyatı ilizarovu getiren adamdır,en az 10000 vakası var,bende hem femur hem tibiada 3.5 er cm kısalık vardı şimdi bacaklar eşitlendi ama dizde kireçlenme oldu dizimi eskiden 90 derece açabiliyodum,şimdi ancak 30 derece açabiliyorum ..yarın inşallah eletler çıkıcak aşil tendonuda kısa olduğu için aşiloplasti ameliyatı olcam,ben bu ameliyatı olan kişi olarak 8 cm in altında kısalığı olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum,aletlerle yaşamak insanın psikolojisni bozuyor,üstüne komplikasyonlarıda oluyor,cesaret işi ,hem hastanın hemde hasta yakınlarının çok sabırlı olması gerekiyor...
----------
çivi dibi bakımı en güzel bildiğin serum fizyolojikle yapılıyor bence ben ara ara serum ara arada batticon kullandım,serumla bacağımı bile yıkadım ,serum artı el temizleme jeliyle bacağımı 3 günde bir yıkadım ,3 ay boyunca tavsiye ederim..