Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Arkadaşlar iç hastalıkları astımdan %20 kalp tansiyondan %10 fizik tedavi ankilozan spondilitten %15 vermiş toplam %45 yapıyo ama balthazara göre %39 vermiş hastane ankara ne gibi bir sonuç verir bilgisi olan varmı.

LYFYZR

engelli emekli olabilmeniz için ankaraya en az %40 rapor almanız gerekiyor zaten.bu şartlarda emekli olamazsınız.

Arkadaşlar işitmeden %32 aldım gözden sonuçlar
sağ:0.2
sol:+0.50 aks 160 ile tam
sağ temporalde periferik korneal dejenerasyon
vep istendi bu gün yaptırdım yarın alcam
toplam kaç olur %40 olurmu bilgisi olan arkadaşlar yorum atarsa

Abi mesaj nasil gonderilir bilmiyorum k.bakma.
Sinirda zeka mr iq 75 cikti yuzde 25 yapio
Alt extremite tablo 4.1 kasgucu tam topukta yuruyemiyor
Elde 3/5 zayif duzeyinde
Ince motor beceri sag elde zayif.
Tek basina mobilize olabiliyor demisler.
Tahmini raporum yuzde kac olur? Sadece fikrinizi merak ediyorum.
Saygilarimla bulent abi...

umut2135 selam daha önce de size danismistim sadece işitme kaybından oranım 39 bugün aldım nasıl bir yol izlemeliyim ankara'da yaşıyorum boyun fıtığı var devresini bilmediğim işitme için oranı hacettepeden aldım bu bir avantaj olur mu kurula o hastanede girmem için

georgia Mrb
Boyun fıtığından mr varda elinizde fizik tedavi
Veya beyin cerrahisine gösterin sonucunuzu
Enaz %3 bile verseler işinizi görūr.

Rapor orani

Astimda 40 fizikte 45 aldım heyette bu oranda yükselme veya düşme olurmu

Şizofreni %65
Obs. Komp. Boz. %60
Hafif Derece Mental %50
Yineleyen Ağır Depresif Nöbet %40

Balthazard cetveline göre kaç yapar?

Birinci hastaneden iç hastalıkları 20+20 verdi. engel oranı % 36 çıktı. itiraz ettik.
ikinci hastane aşağıdaki rakamları verdi. Bir hafta sonra heyet çağırdılar.
iç hastalıkları 20+20+10
Kardiyoloji 20
Kalp Damar 20
Dermatoloji 5

Bu rakamlarla engel oranı kaç çıkar. İlk rapor süresiz çıkmıştı buda süresizmi çıkar.
İki hastanenin oranları farklı çıkınca hakem hastaneye gitme zorunlumu.
tebliğde itirazın devam etmesi haline hakem hastaneye gidilir diyor. Anladığım kadarıyla itiraz etmedikçe hakem hastaneye olayı yok.

Herkese iyi günler dilerim

Bilgi rica ediyorum

Kalp kapakçığına : 30
Hipertansiyona : 20

Baltazar formülüne göre yüzde kaç engel raporu alabilirim

Saygılar

Benim oranlarım;
İç Hastalıkları - %28
Kardiyoloji - %28
Sinir - %10
Göğüs - %5
Kas/İskelet - %4

Aritmetik 75, raporum ise%53
Ancak bu oranları formüle internetteki formül motorlarında hesapladığımda %56 ve üzeri küsüratlı bir rakam çıkıyor.
Şu an SGK Sağlık Kurulunda başvurum.
Açıkçası düzeltme yapılır düşüncesindeyim.
Siz ne dersiniz?

Rapor henüz elimizde değilken bu oranları nereden görebiliyoruz acaba?

s.a sag el 2 .3 parmak proksimal falanks epizifinden itibaren freksimal orta ve distal fanlaslar ampute gorunumd..yuzde 16 vermişlerdi
goz. sag goz Vo<EH(+)1.0 bio dogal findus dogal sag goz ekzotropya yuzde 32 vermişlerdi ve raporumda yuzde 48 raporum heyete 43 olarak verildi ve ankaradan 42 olarak onaylandi surekli diye 2016 da emekli oldum dun itibariyle ssk aradi tekrar rapor icin hastaneye yonlendirecez diye çağırdı sizce ayni orani alırmıyım yada düşürlermi yardımcı olurmusunuz tşkler not. suan sol gozumde bir sey okurken gozumde sulanma ve yazilari okuyamiyorum acaba sol gozdende soylesem oran verirlermi.

S a 30.06.2019 vergi indirimi ile hastaneye sevk oldum uykuabnesi%35 piskyatri %20 aldım bazal ile %48 ediyor ankara saglik kurulu vergi indirimi çıkar mi bana yardımcı olun saygilar

Değerli arkadaşlar

Ben heyete girdim göz %32 verdi . Ftr de fıtık için %8 verdi benim oranım % kaç olur

iç hastalıkları 40, kalp kardiyoloji 40, deri 5 toplamda 85 ortalama 61 cıkmış. orta şiddetle depresif bozukluk teşhisi yuzunden bir yıl sureli çıktı rapor. hiçbir test yapmadan bir iki dakika konuşarak nasıl bu teşhisi koydu anlamadım. sırf süreli rapor olsun diye kasıtlı olabilirmi acaba.
şimdi her ay kontrole gidip ilaç kullanacakmısım.
Neyse vergi indirimi için maliyeye dilekçemizi verdik, dört beş ay sürermiş. şu eyt olayıda çıkarsa nasip kısmet bekleyip göreceğiz.

SGK benim raporu onaylamış ve üst kurumuma yollamış.
Evraklarım üst kuruma ve sonrasında çalıştığım kuruma ulaşmadan an itibariyle onaylanan oranı bilme şansım yok mudur acaba.

Üst Alt