Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

fatih_123

hastalıgın ılerledımı dr gedersın dr de muayene sonucu ılerlemısse o yönde rapor verir ve o rapora istinaden sağlık kurulu raporu veren hastaneye başvuru eder.burda gettiği normal dr ve aldıgı rapor engellılere verılen bir rapor değil sadece hastalıgı ile ilgili bi rapor olup o rapor doğrultusunda başvuru edecek

Onkoloji %80
Endokrin (Şeker) %20
Kardiyoloji (Tansiyon) %20
Üroloji %10
Göz %19

Arkadaşlar muayene kağıdımı inceleyip yorumlarmısınız ?

arkadaşlar merhaba;
çocukken geçirdiğim bir kaza sonucu ortopedik engelliyim ayağımda şekil bozukluğu bundan kaynaklı düz tabanlık ve incelme var.
ayrıca hipertansiyon hastasıyım raporlu ilaç kullanıyorum.
1 yıldırda tip2 diyabet raporlu ilaç kullanıyorum.
1 yıldır ansiyete bozukluğu tanısı ile ilaç kullanıyorum.
muayene kağıdımda;
dahiliye kağıdın arka kısmına dm: raporlu 20puan yazılı
kardiyoloji %10 yazılı
psikiyatr: başka hastanede tedavi gördüğüm içim durum raporu istedi. rapora baktı ordakıleri baanda sordu şüpheci bir tavırla ve raporu muayene kağıdına zımbalayamayınca notlar yazdı heyette belli olacak dedi resimde yazılı notları paylaştımpek okunaklı değilm sizokuyabilrmisiniz acaba ne yazmış ?
fizik tedavi: pes planus ve okuyamadığım bir not yazmış oran belirtmemiş heyette belli olacak dedi. fakat aynı hastaneden yaklaşık 2 yıl önce aldığım raporda tanı pes planus oran %19 du bende muayene kağıdının arkasına eski raporumu zımbaladım etkili olur diye.
inceler misiniz oranım ne olur :(

ekpss giriş için baaşvurmuştum. 3 yıldır işsizim yüzde 40 alabilir miyim ?

n1mecS.jpg

n1vg0t.jpg

Arkadaşlar merhaba. Sadece kardiyoloji bölümünden 50,30 ve 20 puan verdiler.Balthazarda göre hesaplamaya çalıştığımda hep farklı bölümden oran soruyolar.Sadece kardiyoloji bölümünden hastalık var bu düz toplanacak mı ?

Dostlar aranıza yeni katıldım. 47 yaşındayım geçtiğimiz kasım ayında inferior Mı geçirdim tek damar %100 tıkalı stent takıldı. 2011-2013 yilları arasında İskemik kalp rahatsızlığı, Hipertansiyon ve Hiperkolestromi raporu ile ilaç kullandım. Şu an sağlık kurulu raporu ile Kolestrol ve Tansiyon raporu tekrar çıkarıldı. Ayrıca Koah raporum mevcut ilaç kullanıyorum. Sizden ricam tahmini olarak bu rahatsızlıklardan alacağım Engel oranım ne olabilir. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Slm canlar..benim engelli raporum 3 yillikti..vergi indirimim sürekliydi..raporumda yüzde 86..bende günlerim doldugu icin emekli oldum..şimdi sorum şu raporumun süresi dolunca emekli maaaşım kesilirmi..yada tekrar ropar alirsam ve bu raporumda yüzde 40 olursa o zaman ne olacak..emekliliğim devam edermi..

bu balzaarttı çıkaranın allah belesını versin kim çıkarmış bunu bilen varmı dünya saglık örgütümü ?
adamın canını alırlar valla %40 rapor vermek için puanlama çok saçma insanın neresi agrıyorsa canı orasıdır

Merhaba bipolar bozukluk %70 tedavi olanı vermeyen %32 görme kaybı kaç olur yüzde hesaplamayla

Merhabalar. Bana verilen oranların matemetik sonucu 89.6 çıkıyor bu oran 90 a yuvarlanma durumu varmı acaba?

Birde 89.6 ile otv indiriminden yararlanabilirmiyim?

Maliye/vergi dairesine raporunuzu iletin onlar karar veriyor gibi birşey söyledi bi araç satış bayi çalışanı bu konuda bilginiz varmı?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Verilen %deler Balthazard üzerinden hesaplanıyor.Muhtemel %89 da kalır.heyet başkanı belki 90 olarak yuvarlar.
%80 ve üzeri birinci derece vergi indirimden faydalanabiliyor diye biliyorum.
Yalnışımız varsa düzeltsin arkadaşlar...
orhansarar38
Arac almak için %90 ve üzeri olmak zorunda...

Yüzde oranları

Selamünaleyküm arkadaşlar,dün babam için hastaneye sağlık kuruluna başvurduk verilen puanlar 20+25+36+30 sonuç ne yapar acaba, teşekkür ler

mukrime
Rapor oranı %73 olur, babanız 60 yaşından büyük ise %76 olur.

Teşekkürler,bakalım pazartesi ne olacak, arkadaşımın babasının da pazartesi babasının raporu var yanlız kendisi ÖTV muaf ve bakıcılık maaşı için başvuruda bulundu kendisinden 200 TL de para isteniyor,demem oki yüzde oranının ne çıkacağını bilmiyor 90 cikmassa verdiği para boşa gidecek pazartesi aldığı raporu un resmini sitede paylassam bilgi verebilir misiniz

Selamünaleyküm arkadaşlar,babam için alına yuzdeler bunlar,sonuç kaç olur söylerseniz sevinirim,henüz heyete girmedi;dahiliyr_20. Göz_10. Noroloji_25. Kbb_10. Fizik_18. Göğüs_20. Kardiyoloji_(30+10.) Ortopedi_10. Uroloji_10. Nefroloji_50 cevaplar için şimdiden teşekkürler(yaş_80

Son düzenleme:
Merhaba
Sağlık kurulunda ( doktor muayeneleri bitti)

Endogrin %10
Astım göğüs hastalıkları %20
Beyin cerrahi %11 verdi— boyun fıtığından ameliyatım var boynumda 3 protez var, karpal tunel bilek sinir sıkışması ameliyatım var ayrıca bel fıtığım var. 11 oranı ameliyatımdan verdi.

Oranlar baltazar cerveline girince %36 ya düşüyor.

Beyin cerrahı kurula girince görüşecez ortapedi ve fizik tedavinin de görüşü olucak dedi.

11 ağustosda kurula giricem. Çalışmıyorum dicem. Sadece ilave %5 lazım. Kurulda puanımı arttırırlar mı. Bunu yaşayan var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gülsüm yıldırım

Bana 2016 da kardiyoloji kurulda %10 vermişti ama holter sonucundan sonra gerçi o zaman %24 verilmişti 2019 da %45 balthazart sonrası %38 1 yıl süreli bu yılki %60 balthazart sonrası %50 süresiz Ankara'ya gönderdim bakalım bekliyoruz.İnşaallah sizede verirler Rabbim şifalar versin.

Akman1981

Allahım sizede şifa versin benim 2. Kez kurula girişim. İlk raporum %10 süresizdi. Astım ve haşimato troidim var. Kronik. Raporlu ilacım var. Ömür boyu kullanıcam

Üst Alt