Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

@OğuzHan112

Gördü. Beyin cerrahı görüşü istemiş. En son beyin cerrahını gördüm. Ida %11 verdi. Bu oran yetmiyor hocam dedim. Kurulda da görüşücez dedi. Ortapedi ve fizik tedavi görüşüde alınacak dedi. Kurulda da artık çalışamadını söylicem. Bankacıyım. Boynumda protez var. Ameliyatdan sonra düzleşme başladı. Sağ bileğinden sinir sıkışması ameliyatı oldum. 3 seneden sonra yeniden başladı. Sol bileğimde sinir sıkışması arttı. Kurulda hepsini dicem

arkadaşlar kaç alırım acaba deneyimli arkadaşlar hesaplarsa sevinirim. çünkü sadece kalp den 6 oran verilmiş. bir tanıdık kalptan sadece en yüksek oran hesaba alınır dedi. umarım yanılıyordur. sadece kalp 50 50 50 50 10 10 oran vermiş

QDPwXx.jpg
[/url][/IMG]
YuEn95.jpg
[/url][/IMG]

Merhaba arkadaşlar. En son 5 yıl önce ölçtürdüğümde skolyozum 28dereceydi muhtemelen biraz artmıştır. Ayrıca kunduracı göğsüne sahibim. Göğüs kafesimin sol tarafında şekil bozukluğu var batma yapıyor. Göğüs kafesimin dar olmasından dolayı kalbimde baskı hissediyorum. Bunlara ek olarak nefes darlığı çekiyorum. Geçmiş yıllarda astım bronşit tedavisi görmüştüm. Kalbimde de ritim bozukluğu olma durumu var. Bu şartlar altında engelli raporu alabilir miyim? Yüzde kaç alırım.

Allah şifa versin araç için 90 gerek sizinki tüm oranlar ayrı ayrı büyükten küçüğe hesaplanır. Eğer sadece kardiyolojinin puanlar oysa 90 üzeri için yeterli çünkü 65 yaş üstü +10 puan. Diğer doktorların oranlarıda eklenince 90 üzeri hayırlı olsun.

Merhabalar benim babannem icin engelli raporu almaya karar verdik dun heyete gecti
Onkoloji %60
Endokrin %20
FTR %48
KARDIYOLOJI %20+10+10
Yas 75 sonuc ne olur acaba tesekkurler simdiden.

mnkr512
%89,22 eder,
Heyette %90 olarak yuvarlanır mı heyet başkanına kalmış/Sağlıcakla...

OğuzHan112
oğuzcugum zaten %90 çıkıo 60 yaş üzeri olarak.60 yaş üzeri ve altı için sonuçlar farklı çıkıo 1 ile nadıren 4 oranında farklılık gösterıo.

vetbat
yeterli olup olmama kısmını bilmıom ama 65 yaş üzerine +10 verdıklerı kısmı dogru değil. ya aynı oluo ya da +1 fazlalık oluo nadıren +4 puana kadar çıkıo.

-mka

65 yaş ve üzerindeki kişilerin engellilik oranları için kullanılan formüle yüzde 10 oranı eklenmektedir. sonuç 89 ise 99 olur. 1 veya 4 eklenmez bundan bahsetmiştim.

vetbat
bahsettıgın yer neresı ve o bilgiyi nerden aldın.
dediğin gibi asla değil. 65 değil 60 yaş üzerine duruma göre + 1 ,+4 arası verıolar.bahsettıgn +10 verılmıyo

Eşim meme kanseri tedavisi gördü göğüsleri ve koltuk altı lenfleri alındı. Şu an karaciğer ve kemik metastazı söz konusu; onkoloji %80 veriyor uzuv kaybından dolayı ek oran alır mıyız yoksa 80 de kalır mıyız? Heyete başvurma aşamasındayız.

Merhaba arkadaşlar benim özür oranım kac acaba

Nöroloji parkinson g20 hastalığı %52 beyin cerrahi boyun ve bel %24 fizik tedavi rehabilitasyon %26 acaba bu oranlarla sonuç kac çıkar

Mka tesekur ederim birde benim raporum sürekli olur mu acaba psikiyatri den oranım yok

Muratda123
psikiyatri oldugu için belli bi gözetim altında tutlman istenebilecegı için ilk etapta süreki raporları verilmeyebilir

Muratda123

raporların süreklı olup olamayacagını burda heç birimiz bilemek.heyet karar verıyo

Gülsüm yıldırım

kronık ise verebiliyorlar arkadaşınkı kronıkmı değilmi bilmedıgm için öyle yazdım bazen heyetin işide belli olmuo kronıklerede süreklı vermeyebiliolar

Mka benimkisi genç parkinson hastalığı beyin cerrahi boyun kemiği alındı c-5 bel ameliyatı var artı belde tekrar ameliyat olmam lazım oyuzden sordum

Muratda123

hastalıgınız hakkında heç bilgim yok.yenıden amelıyat olmanzı gerektıgını yazıksınız.amelıyatla ii olma düzelme durumu olabilir diye süreklı vermıolardır.amelıyatın sonucuna göre karar verırler

Mka genç parkinson hastalığı Dünyada çaresi ve ilerlemesi durdurulan bir hastalık deyil ancak ilaç yada ameliyatla yavaslatiliyor ömür boyu ilaç kullanıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar: uyku apnesi%35, burge%20, iç varis%20, hipertansiyon%10 formüle edildiğinde engel oranı ne olur.

Merhaba buradaki arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum
annem kll lösemisi dün hastaneye rapor için başvurduk bazı oranları bilgisayara girerken gördüm, bazılarını göremedim acaba rapor oranımız ne olur
kll lösemisi için yüzde 30 verildi
dahiliye doktoru 10,10,20 yazdı ama ne olduğunu anlayamadım şeker, hipertansiyon ve kollestrol var,
nöroloji herhalde sıfır verdi,
ortopedi iki yağında protez var dedik röntgen çektirdi, yürüttü iyi yürüyorsun dedi puanı ne göremedim,
kardiyoloji kalp kapalarında kaçak var, kalp yetmezliğide var dedi puanı bilmiyorum,
göz için gözlük kullanıyor, katarak var ama ameliyat boyutunda değil dedi, birde sarı nokta hastalığı var dedi puanla ilgili bişey demedi,
kulak için test için sıra aldık,
psikoloji bölümünde gitmeyin 6 ay beklersiniz dediler kayıttakiler ancak başka hastaneden raporlu ilaç kullanıyor. ben diyorum ki gitmekte acaba yarar olabilir mi
bu hali ile puan ne olabilir birde başka branşlara da gitmeli miyiz önerisi olan arkadaş var mı çünkü 82 yaşında reflüsü var, üresi hep çok yüksek çıkıyor, bağırsaklarda sıkıntı var birde

Üst Alt