Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?
Hocam benim kardiyoloji %20,%10,%10 verdi ortopedi %3 benim oran kaç yapıyor ne kadar ihtiyacım var %36 yapıyor dediler ama bazıları yanlış diyor kaça ihtiyacim var hesaplayabilen var mi? OğuzHan112
Bende elimle hesaplamayı denedim ama iki tane aynı oran olunca bilemedim size zahmet yardımcı olur musunuz?
endokrinoloji=50,nefroloj=50,kbb=35,kardiyoloji=20,ftr 4(ftr 4 kesin fakat bacağımdan kaynaklı bir oran daha çıkacak kaç olur bilmiyorum) şu durum için balthazard %87.52 çıkarıyor doğru mudur ?
Merhaba hocam faktör 5 heterozigot, faktör 2 homozigot normal protein c eksikliği, pmp22 gen mutasyonun heterozigot (basiya duyarlı nöropati) bu hastalıklarla kurula girdim.
Kalp damar staz ülseri yazarak 70,
hematoloji mükerrer tromboz yazarak 60,
nöroloji periferik ağrı yazarak 15,
fizik tedavi tablo 1.7 gibi bir şey yazıp 5 verdi.
Toplam oranım kaç olur? Raporum sürekli mi olur ?
OğuzHan112 Ağabey Salı günü çıkıcakmış. perşenbe günü girdik heyete.
Kalp 44
dahiliye 48
astım 20
fizik 18
psikiyatri 20
Kbb 12 (puan dediler forumda ama net değil galiba)
göz 5 (kafadan yazdım)
yaş 10
OğuzHan112 abi heyete girdik. öğrenemediğim iki puan kulak ve göz diğerlerini doktorlar söyledi. elimizdeki verilen kağıda oran yazmıyorlar bilgisayara girdik diyorlar. abi kulak raporundan kaç puan alırız bilirmisin abi? Pazartesi akşamı veya salı sabahı e-devletten çıkıcak dediler.