Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bediüzzamandan güzel anlamlı sözler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E ozaman o linkteki adamın söyledikleri doğrudur.
zaman gazetesi banka reklamı alıyormuş!
asya banka sı sizinmiş...
Buda din e zıt olan şeyler.
Türkiye darul harb değilse faizli bir banka açamaz bir müslüman!!!

bu narcılar sadece narcılık dininden uydurdukları tımarhaneye yollanan bi adamdan örnekleri tesettüre teferruattır diye fetva verenleri narcılık dini peygamberinin halifesinin pkk ile görüşmeleri sadece kendi nefislerinden yazdıkları şeyler kaç defa burdaki narcı iboya sordum feto (yani fetullah )tesettüre teferruat dedimi ben yemin ediyorum fetonun ağzından duydum narcı kardeş yemin edemiyor feto söylemedi diye darul harp darul islam meselesine gelince imamı azama göre türkiye resmen darul harptır en büyük delili maide suresinin 44. ayetine göredir, allahın indirdikleriyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridir bir beldede yaşayanlar ister fazla ister az müsliman olsa o beldede allahın şeriatine göre hüküm verilmiyorsa o belde darul harptır fakat burdaki darul harpi hemen savaş anlamında anlamak değil anlatmak gerçek islamı öğrenmek ve öğretmek savaş en son imam şafiye göre ise bir beldede müslimanlar allahın kelamıyla hükmettiler ise o belde asla darul harp olmaz niye diye sorulduğunda büyük imama o beldede yaşayanlar kanlarıyla canlarıyla obeldeyi tekrar darul islma yaparlar diyor yani buradanda şu anlaşılıyorki insan önce kendi hanesinden komşusundan sokağından ilinden tüm vatanından sorumlu ama bazı yeni çıkan akımların bu gibi konulara hiç meyli yoktur örnek narcılar adamların tek derdi onlara göre olan ama yüce allahın bugünkü hıristo ve yahudileri semavi din saymadığı dinleri bir araya getirerek narcılık dinindende çıkıp adına hoş görü dini diyecekleri bir din kurmak benim peygamberim rahmeten lil alemin olarak yollandı ama o peygamber nerde bulunursa bulunsun öldürülecektir diye 4 kişi hakkında idam fermanı çıkardı hoş görücüler islamın hoş gördüğünden fazla hoş gören yeni bir din mensupları israilde ölen yahudi çocukları için ağlayan cia ajanı ki bizzat ağzından duydum ama o cia ajanı mavi marmara iiçin israil hükümetinden izin alınmalıydı dedi daha nediyim akıl hastanesine yollanmış bir delinin çıkardığı bir yolda bu günkü talebeleri onun delilklerinide solladılar narcılık dinin kuralında yahudi ve hıristolarla onların amentüsünde ittifakları varmış bunu da bizzat cia ajanı amerikada 40 dönüm yerde yaşayan din adamı kılğındaki papasına bağlı olan papa hazretleri diyen insan söylüyor hiç bir müslimanın bu günkü yahudi ve hırıstiyanlarla amentüde ittifağı yoktur bun hırıstiyan isa allahın oğludur diyor şirk koşuyor ama narcılarla hangi amentüleriyse onda ittifakları varmış

Saidi Nursi kimdir ?? - YouTube bak burda eski diyanet işleri başkanı saidi kürdiyi anlatıyor bilmem kaçıncı levdan bilmem kaçıncı bilmem neden adam saidin kitabından sayfaları vererek anlatıyor saidin kitabından sayfa numarasını vererek

Fethullah'cılar iftira küfür ediyorlar (-4) - YouTube bak bunuda izle ey narcılar

Fetullah gülen daha haca bile gitmemis! - YouTube şunuda seyred ey narcı kardeşim

Gülen'e esti gürledi! - YouTube bak bunları ben söylemiyorum ey narcı kardeşim

walera,
Türkiye darül harb değilmiş.
Ehli sünnet alimi böyle diyor.
O videolarda bişey göremedim. O adamların tv programlarıyla bir insan hakkında hüküm veremeyiz.
Kaldıki gizli çekim videolar delil olamaz islamda!
Böyle bir şey müslüman ahlakı değildir.

-----------------------------------------------------------------------------

Hazret-i Ömer'de (RadıyALLAHu Anh) Emirul Müminin iken geceleri gezip dolaşır, insanlara bekçilik yaparak halkın emniyetini sağlardı. Bir gece gene Ibn-i Mes'ud (RadıyALLAHu Anh) ile beraber böyle gezerken bir evden şarkı sesi geldiğini duydu. Kapının arasından bakınca yaşlı bir adamın içki içtiğini, bir cariyenin de ona şarkı söylediğini gördü.

Hazret-i Ömer derhal hiddetlenerek pencereden içeri girdi. Ve o adama "Senin gibi birine bu hâl yakışır mı?" dedi. Adam ayağa kalktı. Ve Hazret- i Ömer'e dönerek: "Ya Emirel mümînin! ALLAH aşkına beni dinlemeden hüküm verme" dedi.

Hazret-i Ömer de: "Söyle" buyurdu. Adam o zaman: "Ben ALLAH'a bir yerde asi olduysam sen üç yerde asi oldun." dedi. Hazret-i Ömer: "Nedir onlar?" diye sorunca:

Birincisi: Mevlâ Tealâ Hazretleri: "Kusurları araştırmayınız" (.[SIZE=5]وَلَا تَجَسَّسُوا..[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=3]) buyurdu sen ise benim hâlimi araştırdın.

İkincisi: Cenab-ı Hak:
[SIZE=5]
[/SIZE][/SIZE][/FONT][SIZE=5]وَلَيْسَ الْبِرُّ بِأَنْ تَأْتُوْاْ الْبُيُوتَ مِن ظُهُورِهَا وَلَكِنَّ الْبِرَّ مَنِ اتَّقَى وَأْتُواْ الْبُيُوتَ مِنْ أَبْوَابِهَا[/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]
"İyilik, evlere arka taraflarından gelmeniz değildir. Lâkin iyilik muttaki olanların (sakınanların) iyiliğidir. Evlere kapılarından giriniz." (Bakara Suresi: 189) buyurdu. Sen ise böyle yapmadın.

Üçüncüsü: Mevlâ Teâla hazretleri:[/SIZE][/FONT][SIZE=5][FONT=Times New Roman]
[/FONT][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=5]
[/SIZE][/FONT] لَا تَدْخُلُوا بُيُوتًا غَيْرَ بُيُوتِكُمْ حَتَّى تَسْتَأْنِسُوا وَتُسَلِّمُوا عَلَى أَهْلِهَا
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]
[/FONT][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=3] "Kendi evlerinizden başka evlere müsaade istemeden ve
sahiplerine selâm vermeden girmeyiniz" (Nur Suresi:27) buyurdu. Sen ise izinsiz olarak selâm vermeden girdin.

Gazaplandığı zamanda Hazreti Ömer'i dağlar durduramazdı. Ama yukarıdaki ayet-i kerimeler kendine okununca, Hazreti Ömer: "Doğru söyledin. Beni affeder misin?" dedi, Adam da: "Seni ALLAH affetsin" diye cevap verdi.

Hazret-i Ömer ağlayarak dışarı çıktı. Giderken: "ALLAH Ömer'i affetmezse hâli ne olur?" diyordu.

[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bireysel müslümanın günahını araştıran görüldüğü üzre yanlış yoldadır. Günah işleyen bile onun yanında masum kalıyor. Örneğe göre!!!
[/SIZE][/FONT]

valla kardeşim bu güm kim varki ehli sünnet alimi ben sana imamı azamdan imamı şafiden bahsedyorum bu günkü alim dediklerinin çoğu devlet adına konuşan insanlar imam azam ebu hanifeye göre tr resmen darul harptir

sonra o linklerde hiç birinde gizli çekkim yok nihat genç açık ça tvden söylüyor eski diyanet işleri başkanı açıkça tvde söylüyor nesi gizli çekim

aytunç altındal tvden söylüyor hele aytunç altındalın bi sözüene aacaip sinirlendim adam diyoorki ben yahudi ve hırıstolar hakkında kitap yazdığımda bana fetullahçılar kızıyor küfrediyor bunu tvde söylüyor bunun nesi gizli çekim

[FONT=Comic Sans MS]25. Lem'a

SEKİZİNCİ DEVÂ
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ey âhiretini düşünen hasta! Hastalık, sabun gibi, günahların kirlerini yıkar, temizler. Hastalıklar keffâretü'z-zünub (günahların keffareti) olduğu hadis-i sahihle sabittir. Hem hadiste vardır ki, "Ermiş ağacı silkmekle nasıl meyveleri düşer; imanlı bir hastanın titremesi de öyle günahları silker." (Buharî, Merdâ: 1, 2, 13, 16; Müslim, Birr: 45; Dârimî, Rikâk: 57; Müsned, 1:371, 441, 2:303, 335, 3:4, 18, 38, 48, 61, 81.)
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Günahlar, hayat-ı ebediyede daimî hastalıklardır; bu hayat-ı dünyeviyede dahi kalb, vicdan, ruh için mânevî hastalıklardır. Sen eğer sabredip şekvâ etmezsen, şu muvakkat bir hastalıkla daimî pek çok hastalıklardan kurtuluyorsun. Eğer günahları düşünmüyorsan, yahut âhireti bilmiyorsan veya Allah'ı tanımıyorsan, sende öyle dehşetli bir hastalık var ki, milyon defa sendeki bu küçük hastalıktan daha büyüktür; ondan feryad et. Çünkü, bütün dünyanın mevcudatıyla kalbin, ruhun ve nefsin alâkadardır. Mütemadiyen firak ve zeval ile o alâkalar kesilip, sende hadsiz (sonsuz) yaralar açılır. Bahusus (özellikle) âhireti bilmediğin için, ölümü idam-ı ebedî tahayyül ettiğinden (hayal ettiğinden) , adeta, güya yara bere içinde, dünya kadar hastalıklı bir vücudun var. İşte en evvel, hadsiz yaralı ve hastalıklı bu büyük mânevî vücudun hadsiz hastalıklarına kat'î ilâç ve kat'î şifa verici bir tiryak (ilaç) olan iman ilâcını aramak ve itikadını (inancını) düzeltmek gerektir ki, o ilâcı bulmakta en kısa yol, bu maddî hastalığın yırttığı gaflet perdesinin altında sana gösterdiği aczin ve zaafın penceresiyle, bir Kadîr-i Zülcelâlin kudretini ve rahmetini tanımaktır.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Evet, Allah'ı tanımayanın, dünya dolusu belâ başında vardır. Allah'ı tanıyanın dünyası nurla ve mânevî sürurla doludur; derecesine göre, iman kuvvetiyle hisseder. Bu imandan gelen mânevî sürur ve şifa ve lezzet altında, cüz'î maddî hastalıkların elemi erir, ezilir.

Bediüzzaman Said Nursi
[/FONT]

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirden anlamayanın hakkı kötektir

doğru narcılara lazım hepsine kötek

narcı ibo sana tek bi soru soruyorum feto baş örtüsü için teferruat dedimi demedimi utanıp gerçeği yazamıyorsan yazma ben yemin ediyorum feto baş örtüsü için teferruat dedi sende bi yemin et anlayalım yoksa narcılık dininde kadınların başı açık olması caizmi

[FONT=Comic Sans MS]ON BİRİNCİ DEVÂ
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ey sabırsız hasta kardeş! Hastalık, hazır bir elemi sana vermekle beraber, evvelki hastalığından bugüne kadar, o hastalığın zevâlindeki bir lezzet-i mâneviye ve sevabındaki bir lezzet-i ruhiye veriyor. Bugünden, belki bu saatten sonraki zamanda hastalık yok; elbette yoktan elem yok. Elem olmazsa teessür olamaz. Sen yanlış bir surette tevehhüm ettiğin (kuruntu duyduğun) için sabırsızlık geliyor. Çünkü, bugünden evvel bütün hastalık zamanının maddîsi gitmekle elemi de beraber gitmiş, kendindeki sevabı ve zevâlindeki lezzet kalmış. Sana kâr (kazanç) ve sürur (sevinç) vermek lâzım gelirken, onları düşünüp müteellim olmak (elem duymak) ve sabırsızlık etmek divaneliktir. Gelecek günler daha gelmemişler. Onları şimdiden düşünüp, yok bir günde, yok olan bir hastalıktan, yok olan bir elemden tevehhüm ile düşünüp müteellim olmak, sabırsızlık göstermekle, üç mertebe yok yoğa vücut rengi vermek divanelik değil de nedir?
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Madem bu saatten evvelki hastalık zamanları ise sürur veriyor. Ve madem, yine bu saatten sonraki zaman mâdum (yok), hastalık mâdum, elem mâdumdur. Sen, Cenâb-ı Hakkın sana verdiği bütün sabır kuvvetini böyle sağa sola dağıtma, bu saatteki eleme karşı tahşid et (biriktir) , "Yâ Sabûr" de, dayan.

[SIZE=2]Bediüzzaman Said Nursi[/SIZE]
[/FONT]

at kafadan 20. leva 45. sema 53. deva 75. mela 92.sela said kürdi (tımarhanelik bi adam)

bana göre ha sen yazmışsın ha kürt said benim için hiç bideğeri yok zate bu yazdıklarınızın islamlada bi ilgisi yok narcılık dinin kutsal kitabının pasajları

(Suizan etmeyin. Suizan, yanlış karar vermeye sebep olur. İnsanların gizli şeylerini araştırmayın, kusurlarını görmeyin, münakaşa, haset ve düşmanlık etmeyin, birbirinizi kardeş gibi sevin, çekiştirmeyin. Müslüman Müslümanın kardeşidir, ona zulmetmez, yardım eder. Onu, kendinden aşağı görmez.) [Buhari, Müslim]

fırıncı valera..ateşle oynuyorsun..her an tutuşabilirsin..su-i zan seni helaka götürür.sen bediüzzamanın bastığı toprak bile olamazsın..

narcı hüseyin ateşle siz oynuyorsunuz allahın kelamı dururken narcılık dinin kutsal kitabından niye pasajlar yazıyorsunuz

ben kürt saidin bastığı yere basmam bile ama siz narcılık dini mensupları bakalım ahirette allah reslu sancağı altındamı toplanacaksınız yoksa kutsal saydığınız narcılık dinin peygamberleri ve onun günümüzdeki halifelerinin tesettüre teferruattır diyen allahın ayetine karşı gelen halifelerinin yanındamı olacaksınız

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirden anlamayanın hakkı kötektir

doğru size lazım o kötekler narcılar

ya narcılar şu soruma niye cevap veremiyorsunuz sizin kutsal kitabınızın temsilcisi olan peygamberinizin halifesi olan feto baş örtüsü hakkında teferruat dedimi demedi bi onu açıklayın ya yukardada yazdım acaba narcılık dininde kadınların başı açık olması caizmi siz bırakın uydurma ata sözleri yazmayıda soruma cevap verin

Bismillâhirrahmanirrahim
Mü’min kadınlara da söyle: Gözlerini korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, ziynetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini yakalarının üzerine örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları, ellerinin altında bulunan erkeklerden, kadına ihtiyacı kalmamış hizmetçiler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına ziynetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları ziynetleri anlaşılsın diye ayaklarını yere vurmasınlar.
Ey mü’minler hep birden Allâh’a tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!..
(Nur Suresi, 31

Bismillâhirrahmanirrahim
Evlerinizde vakarınızla oturun. İlk cahiliye devrinin açılıp saçılarak, ziynetlerini göstererek, yürüyüşü gibi yürümeyin.. Namazı kılın, zekatı verin, Allâh’a ve Resülüne itaat edin. Ey ehl-i beyt!. Allâh sizden şek ve şüpheyi gidermek ve sizi tertemiz yapmak istiyor.
(Ahzab Suresi, 33)

Bismillâhirrahmanirrahim
Ey peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve mü’minlerin kadınlarına, örtülerini üstlerine almalarını söyle. Onların tanınmaması ve (incitilmemesi) için en elverişli olan budur. Allâh çok bağışlayan çok esirgeyendir!..
(Azhab Suresi, 59

Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.

Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza,milletinize ve dininize fenalık edenleri affetmeyiniz.(Hz. Ali)

Dünya bütün şâşâsıyla ahirete nisbeten bir zindan hükmündedir.(Bediüzzaman Saidi Nursi)

İnanmayan bir gönül içinde kuş bulunmayan kafese benzer.(Abdulkadir Geylani)

Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünya da bıraktığın eserlere de kıymet verme.(Bediüzzaman Saidi Nursi)

Namazın manası Cenab-ı Hakkı tesbih,tazim ve şükürdür. (Bediüzzaman Saidi Nursi)

Senden soruluncaya kadar susmak,susturuluncaya kadar söylemekten hayırlıdır.(Hz. Ali)

Herşey hakikaten güzeldir. Ya bizzat güzeldir veya neticeleri itibariyle güzeldir.(Bediüzzaman Saidi Nursi)

İman hem nurdur hem kuvvettir. Evet hakiki imanı elde eden adam kainata meydan okuyabilir.(Bediüzzaman Saidi Nursi)

fırıncı walera..benim, ibonun,bediüzzamanın,fethullah hocanın su-i zannını ettin. özür dilemedikçe hakkımı helal etmeyeceğim. dikkat et fırıncı.. pideler gibi hayatını,geleceğini de yakıyorsun.

ayetr islam dinin kutsal kitabı kuranı kerimin ayetleri amenna ama sana bi soru soru yorum narcılık dinin peygamberi olan saidin halifesi, feto baş örtüsü teferrattır dedimi demedimi ya bu soruya cevap yazmak çok mu zor

narcı hüseyin narcı ibo sizin muhterem saydığınız fetu yukarda ibonun yazdığı kuran ayetlerine karşı geldiğinden tövbe edip müslümanlık dinie geçiş yapması gerekir sen ibo beni affetsen ne olur etmeseniz ne olur ayettir zulme karşı sessiz kalan dilsiz şeytandır ben feto gibi zalimlerin din adına yaptıkları zalimliğe hiç bir zaman sesiz kalmadım ve kalmyacam ey narcılar

birde hüseyin efendi bana fırıcı diyorsun ama kuranda buyrulurki cehennemin ateşi dünyadadır her insan ahirete ya kütük olarak ateşte yanmak için ölür yada cennent ve cemalullah için ölür dikkat et hüseyin hani bana fırıncı diyorsunya sen odun olarak gelirsen senin fırıncılık işini seve seve yaparım haberin olsun

biz yalancılara illtifat etmeyiz. demedin mi fethullah gülen papanın elini öptu..ne oldu? dediğin hiç bir linkte yok? bak hadis var sen ipin ucunu kaçırdın arkadaş..

Rivayete göre, Ebu’d-Derda ile Resulullah (a.s.m) arasında şöyle bir konuşma geçer:

- Ebu’d-Derda: Yâ Resulallah! Mümin hırsızlık yapar mı?

- Resulullah (a.s.m): Evet bazen olabilir.

- Ebu’d-Derda: Peki, mümin zina edebilir mi?

- Resulullah (a.s.m): Ebu’d-Derda hoşlanmazsa de “Evet!”.

- Ebu’d-Derda: Peki, mümin yalan söyler mi?

- Resulullah (a.s.m): Yalanı ancak iman etmeyen kimse uydurur.” (Kenzu’l-Ummal, h. No: 8994).

işte fırıncı..kim kütük kim trabzon ekmeği gibi pişecek bu hadisten bellidir. fethullah gülen de bir kuldur hata yapabilir yalnış söyleyebilir bu onu bağlar. sana kaç defa söylüyorum frıncı ben nurcu ve fetıullahcı değilim ama islama hizmet eden her samimi müslümanı severim. ikisinin de islama büyük hizmetleri vardır..hatalar kişiyi bağlar. iftiralar da seni trabzon ekmeği gibi ateşle şişirir..

''ayettir zulme karşı sessiz kalan dilsiz şeytandır '' bak hele walera daha hadis ile ayeti ayıramıyorsun..bu senin dediğin hadistir ayet değil..bu da ayrı bir çarpıtma..sen karıştır karıştır.. ateş soğumasın:p

hüseyin bu senin savunduğun ibo bana kafir dedi.!
İnanmıyorsan forumda yazısı kayıtlı okuyabilirsin!

Ayrıca gülen hoca bir yanlış fetva verdi.
Onun kayıtlı seçimlerden önceki fetvası vardır.
Oy vermemek caiz değildir. dedi.. Allah ın kanunu varken kendi yasasını yapanlara ruhsat demektir bu fetva!!!
Maide 44-45-46 Bu surenin tam zıttı olduğu görülmektedir.
Hangi ayet, hangi hadis demokrasi zırvasına oy verebilirsiniz diyor. % 99 müslüman olan ülke için konuşuyorum.
Oysa maide 44-45-46 iyi incelendiğinde kendisinin oy ile desteklediği sistem küfür sistemidir.
Buda kişi sevdiği ile beraberdir. Hadisi şerifine bakılarak çok vahim durumlar meydana getirir.
Bir evliya hüznizannında olduğumuz zatın beyanadı şudur.
Benim zerre kadar Kur'an ve Sünnete aykırı davranışımı, sözümü görürseniz benden uzaklaşın buyurur.
Benden uyarması...

narcı hüseyin ben yalan söylemedim ben fetonun papazın elini öptüğünü biliyordum meğer 2 numaralı adamı alaadin denen dallama öpmüş sonuçta oda fetonun adamı değilmi sonuçta şu soruma niye cevap vermiyorsunuzda konuyu başka yerlere çekiyorsunuz narcılık dinin peybamberinin halifesi olan feto baş örtüsü hakkında baş örtüsü teferruattır diye fetva verdimi vermedimi sonra yukarlardaki bi sürü resim var bir sürü link var kelimei tevhiddten muhammedun resulullah kısmını kaldırdımı kaldırmadımı bak o linkleri izle aytunç altındal diyorki yahudi ve hristiyanlar hakkında kitap yazıyorum fetocular bana küfür ediyor diyor eski diyanet işleri başkanı kürt saidi bilmem kaçıncı şuasından saidin pasajından örnek vererek burda hitap allahın hitabı kuran değil bu risalelerdir dediğini pasaj numarasını vererek anlatıyor bunları benmi söylüyorum narcı hüseyin daha çok feto yahudi ve hristiyan alimleriyle dost o kadar araştırdım fetonun trde bir tane müsliman alim dostu yok ama olamazki kürd saidin zırvalarından sonra fetullah onun açtığı saçmalığı genişleterek narcılık dini kurdu kitabınızda kutsal olanı risaleler adlı tımarhaneden tımarlanmış olarak çıkan bi adamın kitabı eğer siz müslimansanız narcılık dinin kutsal kitabından değil de islam dinin yüce kitabı kuranı kerimin ayetlerini yazarsınız şunu bilinki bizim inandığımız dinin adilleyi şerriyesi 4 tür ama sizde fazla narcılar şu fetvayı önce açıklayın yada deyinki feto bu fetvada yanlış fetva vermişdir baş örtüsü farzdır ya islam dini içindesinizdir yada narcılık dini içersinizdedir islam dininden bazı ayetleri alıpta narcılık dinin kitaplarındaki pasajlarla harmanlama yapmayı bırakın ben kimseye iftira atmam müsliman bi insan olduğum için iftiranın kurandaki karşılığını bilirim orayı yanlış biliyormuşum ben papasın elini feto öptü diye biliyordum düzeltiyorum fetonun 2 numaralı adamı aladdin öpmüş aladdini ben tanımam siz iyi bilirsiniz papaya hazret dediğidemi iftira

narcı hüsyin islama hizmet edenleri severim diyorsu doğru benim gözümde feto neyse zekeriya beyaz da o dur zekeriya beyazda kendince islama hizmet ediyor adnan oktarda kendince islama hizmet ediyor ama hepside allah ile aldatıyor aynı sizin yaptığınız gibi gerçi sizin de onlardan bi farkınız yok adnan oktar muta nikahı caiz diye vetva verir 4 mezhep kabul etmez feto direk allahın ayetine karşı gelir baş örtüsü teferruattır diye o söylediğim dilsiz şeytan konusuna gelince yazdıktan sonra hatırladım bak burda haklısın bu bir hadis ama bizim için ayet hükmündedir allah ayetinde buyurmuyormu ama bu benim dinim olan islam dinin allahı peybamber size neyi verdiyse onu alın çünkü o heva ve heseinden konuşmaz sen merak etme biz sizin gibi birilerini insanları tağgut yapmadık sadece allah , resulu , halifeleri , ve alimleri biliriz ama asla tağguta sizler gibi boyun eymeyiz

Yazmayım diyorum ille yazdırıyorsun acaip garip videolar koyuyorsun şimdi ben bi sürü ateis videosu yüklesem haşa allah yok desem yok mu olacak bu benim aciziyetim benim cahiliyetim olur sende bi video tuturmuşun kimin ne yaptığı ne dediği ve o kişini hangi yetkiyle konuştuğu belli değil video koydum bak diyorsun sonra diyorsun ki türban teferuaat mı die ülke öyle bi halla geldi bi zamanlar hükümet düşecekti türban yüzünden rahmetli erbakan yüzünden askeriye türbanlı birini görünce deli oluyordu hatta başı örtülü asker eşi yada annesi olunca ordudan ihraç dünyanın hem müslüman hemde hristiyan ülkelrinde serbest olan türban neden türkiyede serbest değil işte hoca efendi bunlara takılmayalım die hükümetler düşmesin die belki bi sohbettinde teferuaatlara takılmayın yani türbana kimsenin aklı takılmasın anlamında mecazi söz söylemiş olabilir tabiki bu sözler artık öyle durum geldiki nerdeyse türban yüzünden darbe olacak zamana geldi işte biz bu yasağa karşıyız bütün dünya alemde serbest olan bizde neden değil die konuşmasında alıntı yapılmış olur ama üstüne basa basa herkez acık gezsin türban takmayın anlamında kimse anlamsın anlayanda kaSıtlı anlar tabi binlerde sohbetti var hoca efendinin onların içinden tek kelime tek kelime alıp kopyala yapıştır yapıp kimse bi yere gidemez ve bişey elde edemez etselerdi bu güne kadar edilirdi yaklaşık 30 kusur senedir vaaz veren hutbe veren bi kişi bu kadar yükselmez düşerdi zaten kendisi fevsi için yapsa allah izin vermezdi ilk önce buralara kadar işte görüyüroz diğer hoca diyeipte neler yapılmış coğu hapiste iftiralara maruz kalsada asılsız montaj cıktı hepsi montaj dediğim benim sözlerim değil balislik inceleme sonucu hemen hemen iftira videoların hepsi montaj kendi sözleri gibi alıntı yaplıp kopyala yapıştır yapılmış kelime kelime 5 tane vazından alıntı yaplıp kelimelri tek tek kopyalanıp sanki tek cümle gibi yapıştırılmış halla senin gibi ahmaklar neyin peşinde onu anlamış değilim adamın sucu varsa ver savcılğa suç duyrusunda bulun sen yaklaşık dünyada 70 milyon nur cemaatinda müslümanlara narcılı k dini yakıştıması yaptın hoca efENdi gibi muhterem bi zatı hakarette bulundun benim savunmama gerek yok allah sevDİĞİ dostlarnı savunur zaten bizim kimseye verecek hesapımız yok allah tan başka kimseye iftira etmioruz biz kndi yolumuzda bizim yolumuz allah ,kuran ,hz muhammed mustafa s.a.v yolu senin ki başkaysa bilmem sende o yoldaysan sorun yok müslümanlar kardeştir sonuçta allah yolunu açık etsin artık polemik konusu yapıpta kimsenin günahını alma çünki ben sana şahsına yazıyorum sen genel nur cemaatine yazıyorsun bu kadar insanın günAhını yüklenmek kolay değil dertsiz başına dert alma derim bence kim ne yaparsa yapsin sen istemyorsun sevmiyorsan sen bilirsin

walera

fırdöndü valeradan inciler...

önce kadir valera idi sonra kadiri kaldırdı valera oldu bu bir..
islamdan bahsediyor ümmet bilincine karış bu iki..
fethullah gülen papanın elini öptü diyor iftiranı ispatla diyoruz ispatlayamıyor bu üç.
.nurcu luk dini diye idda ediyor ne fethulla gülenden ne de bediüzzamandan öyle bir din olduünu gösterecek bir kelime söyleyemiyor bu dört..
bediüzzamanı a hamit tımarhaneye gönderi diyor külliyen yalan.. onun etrafındaki bazı şarlatanların yaptığını ona mal ediyor bu beş..
kuran 6666 ayettir o hayır 6667 diyerek hadisi ayet sayıyor bu altı.. :p

gel de bu fıkrayı bir daha waleraya künye eyleme..

bu fıkra seni çok iyi anlatıyor..

[SIZE=2]
Adamın biri, bir şeyler bildiğini ima ederek, biraz da huzurda bulunanlara hava olsun diye:
”Hocam!” demiş. Hani bir peygamber vardı ya! Onu, amcaları kaçırıp, havuza atmışlardı. Sonra onu, oradan, eşkıyalar alıp götürmüştü… O, Musa Peygamber miydi?

Hoca şöyle bir düşünmüş… “Yahu (demiş), ben bunun neresini düzelteyim! Bir kere o, Musa değil, Yusuf Peygamberdi. Ona, amcaları değil; kardeşleri tuzak kurmuştu. Sonra onu havuza değil kuyuya atmışlardı. Onu, eşkıyalar değil; oradan geçen bir kervan bulmuş ve alıp götürmüştü…

takana bin karadenizde hamsi yakala.. ama inan onu da becemezsin.. sen köpek balığını ufaltıp ufaltıp hamsi diye pazarlarsın..

[/SIZE]

ibo bana ahmak demişsin ben sana ahmak bile demiyecem çünkü size yazık sizi islam dinine davet edebilirim ancak yazdığın yok o videolar montajmıj geç bunları aç telefon aytunç altındala sor adam diyorki yahudi ve hırıstiyanlar hakkında kitap yazsam narcılar bana küfrediyor diyor gel eski diyanet işleri başkanın açıklamaları var sait hakkında allahın peybamberine hitabına kürt said kendine yontuyor hüseyinden inciler kısmında ise islamiyete hizmeti olanları severmiş sen ve senin gibililer ancak iskender evrenononsoğluna cematt olursunuz buarada feto ve saittde dahil sizler aynı kadyanilere benziyorsunuz asıl ahmak sizsiniz ok ahmak olmasanız fetonun videodaki sözüne montaj demezsiniz feto papasına hazret diye hitap edecek bende onu alim sayacam allah buyurmuyormuki yahudi ve hırıstiyanlardan dost tutmayınız onlar birbirinin dostudur sizden herkim onlardan dost edinirse o onlardandır maide 51 bu ayeti bi okuyun ahmaklar senin feton alimya bu ayeti bilerek nasıl papasına hazret deyip benim dostum diyor sizleri islma dinine davet ediyorum bırakın bu narcılık dinini ve kelimei şahadet getirin hoş sizin kelimei tevhit anlayışınızda muhammeden resulullah yokya benden uyarması

narcı hüseyin fıkraları falan bırakta müslümalığa gel bırak tımarhanelik adamların kurduğu dinleri onlar sizi kurtuluşa erdiremez sadece islam dinin peybamberi olan hz muhammed mustafa sa sizleri ve bizleri kurtarabilir saidide fetoyuda hepsini ancak o kurtarabilir

fırdöndüde eğer daha hakaret edici şeyler yazarsan siteden atılma pahasına bende size hakaret ederim fır döndünün topaçın büyükleri hüseyin ibo sait feto ve tüm narcılar

ahmak hüsyin yukarda hadis konusunu izah ettim ama ahmak olduğun için anlayamadın bu 1 ben feto papasının elini öptüğünü biliyordum adamı olan dallama aladdin öptü bunuda izah aettim bu 2 nurculuk dini diyorum çünkü eski diyanet işleri başkanın açıklaması var kuranda hz peygambere hitab edileni sait el kürdiye haitap edilmiş diyor bunuda ben söylemiyorum yukarda vidosu var izle bu 3 baş örtüsü meselesine gelince hiçde ibonun anlattığı gibi değil bizzat amerikaya kaçmadam önce kanal dye haberlere çıktı baş örtüsü için teferruat dedi bu 4 tımrhaneye yollanan bi adamın hayatını a hamitin hayını okursan görürsün bu 5 ey ahmak ben kimseye iftira atmam ama sende ve tüm narcılarda ahmak zihniyeti olduğu için anlamak işinize gelmez işiniz gücünüz fıkra narcılık dinin kutsal kitapları olarak saydığınız kitaplardan pasaj yazmak sen bana söyleme ibo sonuçta sende narcısın narcı olmasan fetoyu ve tımarhaneden çıkmış bi adamı savunmazsın bana diyorsunki ben sana yazıyorum sen bana yazarsan sende narcı olduğun için tüm narcılara senin şahsında yazıyorum amentüde ittifakımız var diyen feto narcılık dinin amentüsünde ittifakları olabilir narcılık dininde kelimei tevhitte muhammeden resulullah yok bu 6

Fethullah'cılar iftira küfür ediyorlar (-4) - YouTube

Fetullah gülen daha haca bile gitmemis! - YouTube

Saidi Nursi kimdir ?? - YouTube bak bu konuyu eski diyanet işleri başkanı anlatıyor izle biz boşuna narcılık dini demiyoruz

sen akılanmayacan SENİ ALLAH ISLAH ETSİN NE DYEYİM SANA

GÖNLÜMÜN GÜLÜ
Sen’i seven her ruh uludur ya Resûlallâh!
Gönlü-gözü onun doludur ya Resûlallâh!
Cemâlin pertevinden zerre şevk alan billâh,
Kapının ayrılmaz kuludur ya Resûlallâh!
Beklemez bir başka iltifât Sana erenler,
Semtin iltifat buğuludur ya Resûlallâh!
Gönül gözleriyle bir kere seni görenler,
Onlar ruhların bir koludur ya Resûlallâh!
Uçuşur ikliminde altın kanatlı kuşlar,
İklimin kuşların yoludur ya Resûlallâh!
Cennet yamaçları gibidir orda ufuklar,
Cemâlin bu ufkun tülüdür ya Resûlallâh!
Sana ermek imanlı gönüllerin rüyâsı,
Seni bilmeyenler ölüdür ya Resûlallâh!
Vuslatın, bu garip kıtmîrin her dem hülyâsı,
Bu benim gönlümün gülüdür ya Resûlallâh!

Yine hicranla seni andı gönül,
Tende cânım, rûh-u revânım Cânân..
Andıkça hasretlere yandı gönül;
Ne olur kıl artık vuslata şâyân.!

Hem sevip hem ağlayan bîçâreyim,
Kararsız, derbeder ve âvâreyim,
Yıkılıp dökülmüş bir virâneyim;
Hâl-i hazînim tam mevsimi hazân..

Güller gülse de ağlıyor hep bülbül,
Bir dert küpü âdeta şimdi gönül;
Bilmem mümkün mü bu hale tahammül?
Ruhumda âh-u zâr, dilimde figân.

Yanıp kebap oldum ümidim yıkma!
İtâb et, ama ağyâra bırakma!
Vefasız bir kulum cürmüme bakma!
Vasf-ı hâle ne hacet her şey ayân…

Bilirsin gayri imdat edecek yok;
Gönlümü dertten âzâd edecek yok;
Kıtmîri başka âbâd edecek yok,
Hatırım virâne, gözlerim giryân…

Gel vur mızrabını da kalbimi söylet!
Vur ruhuma nağmelerini dinlet!
Ve gönlüme geleceğini vâdet!
Vâdet ki kalmadı dizimde dermân..!

(m .fetullah gülen)

walera

sana ahmak dediğim bir yazı göster senden özür dileyeceğim.ama kişi içini yansıtır. kaçamak güreşme.. çok büyük iftiraların var . sana sorduğum 6 sorunun hiç birine doğru cevap vermediğin için sınıfta kaldın. dediklerin doğru çıkmıyor ki. kaç defa yok böyle değil öyle deyip yine tutturamadığın için dönuyorsun. hakaretin kalitendir. valla işin çok zor. sana töbe i nasuh lazım.. lütfen alıntıladığın şeyleri iyi oku hazmet sonra yaz e mi.. hadi işine dön.

saw
ibonun dediği iboyu bağlar.ibo böyle bir başlık açmış ve bu sevdiği insandan sözler yazıyor ben de bediüzzamanı severim nurcu değilim ama ona hürmeti saygıyı bir borç bilirim. bana göre çok büyük bir alim ve Allah dostu. sonra işe walera hakaret ve iftiralarla girdi işin boyutu tatsızlaştı. bak kardeşim herkes istediği kişiyi sever sevmiyorsan iftira atma hakarat edtme dedikçe walera alevleniyor..ee tabiat meselesi..hatasız kullar peygamberlerdir onların ismet sıfatı vardır. hatalar kulları bağlar.

hüseyin sen ahmak dedmediysen ibo dedi sende fırıncı fırdöndü demedinmi hüseyin efendi az yukarda anlattım 6 sorunun cevabaını anlamak istemiyorsan o senin bileceğin iş al hüsetin papasından izin aldıdamı fetonun şiirini yayınlıyor sizler önce papalarınızdan izin almanız lazım

[FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]DOKUZUNCU DEVÂ[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ey Hâlıkını (Yaratıcısını) tanıyan hasta! Hastalıklardaki elem ve tevahhuş ve korkmak ise, hastalık bazan ölüme vesile olduğu cihetindendir. Ölüm, nazar-ı gaflet ve zâhirî cihetinde dehşetli olduğundan, ona vesile olabilen hastalıklar korkutuyor, telâş veriyor.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Evvelâ[/FONT][FONT=Comic Sans MS] bil ve kat'î iman et ki,[/FONT][FONT=Comic Sans MS] ecel mukadderdir[/FONT][FONT=Comic Sans MS], tagayyür etmez (değişmez) . Çok ağır hastaların başında ağlayanlar ve sıhhatleri yerinde olanlar ölmüşler, o ağır hastalar şifa bulup yaşamışlar.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Saniyen[/FONT][FONT=Comic Sans MS]: (ikinci olarak) Ölüm, sureten göründüğü gibi dehşetli değil. Çok risalelerde gayet kat'î, şeksiz, şüphesiz bir surette, Kur'ân-ı Hakîmin verdiği nurla ispat etmişiz ki, ehl-i iman için ölüm, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]vazife-i hayat külfetinden bir terhistir[/FONT][FONT=Comic Sans MS]. Hem dünya meydanındaki imtihanda, talim ve talimat olan ubudiyetten (kulluktan) bir paydostur. Hem öteki âleme gitmiş yüzde doksan dokuz ahbap ve akrabasına kavuşmak için bir vesiledir. Hem hakikî vatanına ve ebedî makam-ı saadetine girmeye bir vasıtadır. Hem zindan-ı dünyadan, bostan-ı cinâna (cennet bahçelerine) bir davettir. Hem Hâlık-ı Rahîminin fazlından, kendi hizmetine mukabil ahz-ı ücret etmeye (ücret almaya) bir nöbettir. Madem ölümün mahiyeti hakikat noktasında budur; ona dehşetli bakmak değil, bilâkis rahmet ve saadetin bir mukaddemesi nazarıyla bakmak gerektir.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Hem ehlullahın (Allah dostlarının) bir kısmının ölümden korkmaları, ölümün dehşetinden değildir. Belki daha fazla hayır kazanacağım diye, vazife-i hayatın idamesinden kazanacakları hayrat (hayırlar) içindir.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Evet, ehl-i iman için ölüm rahmet kapısıdır, ehl-i dalâlet (sapık topluluklar) için zulümat-ı ebediye (ebedi zulümler) kuyusudur.

Bediüzzaman Said Nursi
[/FONT]

benim işim islam dışı olana akımlarla üğraşmak örnek narcılık dini hüseyin hadi sen işine dön ben 1 tane soru sordum hepiniz kaçamak cevap verdiniz feto papaya hazret dedimi ba. örtüsü fererruatmıdır kelime tevhitten niye muhammmeden resulullahı kaldırdınız , yahudi ve hırıstiyanlarla hangi konuda ittifakınız var amentüde amentünün son kelimesin kaldırırsan ateistle bile ittifakın olur delil ayette buyrulurki onlara sorsan bu güneşi kim doğduruyor yağmurları kim yağdırıyor derlerki bu allahın işi ama muhamedun resulullah demezler hadisde lailahe illah muhammedun resulullah demeyen hiç kimse cennete giremez buyrulur ama sizin amentüde ittifakınız olduğu iiçin siz yahudi ve hıristolarıda cennete sokarsınız said hakkındada ben iftira atmıyorum adam allahın peygabamberine hitabını mümezzilü dediği ayet için bu ayette anlatılan bu muhamed kürdi diyor adam pasajlarınızın numarasını sayfa numarasını vererek anlatıyor ahmak konusun gelnce ibo dedi ama aslında ahmak kendisi sen bana fırdöndü dedin asıl fırdöndünün topaçın başı sensin hüseyin

al bak biri daha narcılık dinin kutsal kitağlarından pasajlar yazıyor niye kuran değilde tımarhanelik bi adamın kurduğu dinin kitaplarının pasajları

9. dva 25. sela75. mela atın kafadan sanki bunlar islammış gibi yazıklar olsunki sizlere izin veriyorlar narcılık dinin propagandasını yapıyorsunuz

walera

senin işin islam dışı akımlarla uğraşmaksa önce hangisi hadis hangisi ayet bunları öğren.islamda ümmet olmanın bilincini bil ırkçılık sablonculuk olmadığını öğren sonrada git Allah dostlaarı ile değil, git masonlarla,tapınak şuvalyeleriyle satanistlerle,ateistlerle,hiristiyan ve yahudiler hatta hindularla uğraş.

müslüman insanlarla ve o dine hizmet etmiş alim,Allah dostlarıya değil. bir müslümana hele de dine hizmet etmiş insanlara sizin amentunuzda muhammedün rasulullah demek yoktur demek en büyük iftiradır. biz ane ve babamızdan,nefsimizden bile çok severiz peygamberimizi.biz bedüzzamanı ve fethullah hocayı ALLAH VE RASULÜNÜ SEVDİKLERİ İÇİN VE BU YOLA HİZMET VERDİKLERİ İÇİiN SEVİYORUZ. Sen hala hezeyan içindesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt