Y
yarenn66
çekmeyen çekenin çekende çekmeyenin halini anlamaz.davul bile dengi dengine çalar.cinsellikte görsellik önemlidir.bunlara benzer birçok atasözüyle olay noktalanır aslında ama neyse
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ikinci bahar' Alıntı:sevmiyorum tekerlekli sandalyede yaşayanları.
ikinci bahar' Alıntı:Hiiiiiiiççç farketmez,
sonuçta erkeğin güç objesi dumura uğramıştır
Cinselliği merak edenler denesin ama evlemesinler,elalemin sağlıklı bireylerini kendilerine mahkum etmesinler..
Belki de ben çok kötüyüm ama ;sevmiyorum tekerlekli sandalyede yaşayanları.Boşuna tat aramasınlar hayatlarında...
Ayrıca her sandalyede olan üyelere Allah yardım etsin diyorum.........
Menekşe' Alıntı:Pegasus' Alıntı:Arkadaşlar birkaç cümleyle ifade edecek olursak insan dediğimiz canlı aşık olmadan cinsellik yaşayabilir ama cinsellik olmadan aşkı yaşayamaz. Zaten cinselliğin olmadığı ilişki aşk olmaz dostluk olur. Cinsellik iki karşı cinsin ilişkisindeki en temel unsurdur. Bunun dışındaki tüm söylemleri romantik çıkışlar olarak görüyor ve gerçekle pek ilintilendiremiyorum. Burada net olarak anlaşılması gereken cinselliğin gerekli ve engelli bireylerinde cinselliği yaşayabileceği gerçeğidir.
Kesinlikle çok doğru.Cinselliğin olmadığı ilişki sadece ve sadece dostluk bağlamında olur.
Kim ne derse desin doğanın kanunudur ve engelli engelsiz ayrımı ise bu kanunda öyle bir ayrım söz konusu zaten değildir.
Bence bilmediğimiz şeyler üzerinde çok fazla konuşmamak gerek aynı ikinci bahar arkadaşımız'ın yaptığı gibi.
bence can yoldaşı diyebiliriz cinselliksiz birlikteliğin adına en güzel bu tabir yakışıyor bence.belkide evliliktende öte bir kelimeGoKcHe' Alıntı:hayır olmasın demiyorum tabiki olucak ama evlilik öncesi olmasını , ve olmadığında iki sevgiliye sadece ve sadece DOST denileceğini düşünen kafaları garipsiyorum! tabiki cinsellik olucak, bi evlilikte cinsellik yaşanmazsa o evlilik yürümez. ama cinsellik olmadan aşkı yaşayan çiftlere de dost derseniz ben deliririm.. :evil:
Sayın Bayke,
Ben,aşırı uçlarda karamsar olduğumu biliyorum.Bana normal değilsin diyorlar.
Kişisel saldırı algılamaz iseniz;
Siz de fazla iyimsersiniz genelinizde ,bu da çok normal değil..
Ben’’ kaybedecek nem kaldı modunda’’ yaşadığınızı düşünüyorum.Bu sevindiriklik hali ondan olabilir mi ?diye düşündüm.
TEBRİKLER USTAMMM HERKES ÖRNEK ALMALI SİZİİİtedirgin011' Alıntı:arkadaşlar belden aşağisi tutmayan biri niye evlenmemeli anlamış deilim ben de omirilik felçlisiyim 4 senelik evliyim ve çok mutluyuz cinsellik çocuk sorunu bunların hepsinin tıp ta bir çaresi var unutmayın ki engelli olmak suç deil tekerlekli sandalye de utanılacak bi araç deil ben evliliği engelli arkadaşlarıma tavsiye ediyorum benim burada arkadaşım var karı koca ikiside omirilik felçlisi ve ikiz çocukları var o kadar mutlular ki belden aşağisi tutmayan evlenemez diyen arkadaşim engelleri aşamamış sanırım hayat çok güzel (yaşamasını bilene)bence sakatlık engel deildir