Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bunu yazan arkadaşa sormak istiyorum engelliler hakkında ne kadar bilgisi war ama bunu yazmadan önca biraz kendini geliştirsin beynini geliştirsin çünkü oda zihinsel engelli olma yönünde hızla ilerliyor toplumumuzda hala bu zihniyetlerin kaldığını görmek üzücü ben engelli bir basketbolcuyum we eminimki bunu yazan arkadaşımız benim yapabildiklerimin 4 de 1ini bile yapamaz benim takımımdaki bütün engelli sporcu abilerimin evli we çocuklu olduğunu sölemek we bu arkadaşın kazandığının 2__3 katı para kazandığını we bu arkadaş gibi bu şekilde yazı yazıp kendinin havasını yapmaktan ziyade pek çok yardım kuruluşunada yardım ettiklerini bunun gibi arkadaşların eğitimini üstlendiklerini biliorum umarım yazdığı şeyin nekadar küçük düşürücü olduğunu anlamıştır...özel mesaj atabilirsiniz...daha önce soranlar için sölüyorum...Bence omirilik felçli bir erkek ,evlenemez ve evlenmemeli de; hele de sağlıklı bir kadınla asla yapmamalı derim ben,üzüntüden ölürler çünkü..
tıbbi açıdan bildiğim kadarıyla olması gereken şekilde erkek değildir..
Sanmıyorum ki duygusallık,romantizim ,anlayışlı bir kadın gibi safsatalar evliliği sürdürmeye yetsin..
Kısaca ;omirilik felçli bir erkek erkekliğini kaybetmiştir benim gözümde..
Dışarda gezerken görünce ,sandalyede bir felçli erkek kızlara bakıp kesiyorsa ''''yazık'' diyorum içimden üzülüyorum..
Ayrıca,evlenmesin felçli bir erkek de ,kadın da onlarda bekar ölsünler dünyanın sonu değil ya!!
AMA aşık olup sevebilirler bu çok normal bana göre..
yürü be oflu abi kim tutar seni diorum:lol: :?
bab-ı alide bi söz vardır "biz burda kırk kişiyiz birbirimizi biliriz" denir.
ben de 25 yıllık of luyum.
gerçekden biz çok güzel maç çıkarırız 90dk. üzerine bi 90dk. daha oynarız gerekirse bi 90 daha.
kondüsyon muhteşemdir. çünkü harika bi teknik desteğimiz vardır.
ama hocam gol atamayız biliyosun dii mi..?
golsüz maçın tadı da pek iyi olmuyo. bi süre sonra sıkıyo.
şimdi golle neyi kastettiğimi bana sorma ayıp olur :wink:
cvp werme taraftarı değildik aslında arkadaşım ama bu tür kıt arklarında eğitilmesi gerek...çünkü bunlar kendilerini ulaşılmaz sanıorlar psikolojik bişey yani...memlekette ikinci bahar gibi kıtlar da yaşıyormuş be vay anasını böyle bir mahlukatı ciddiye alıp da cevaplandıranlara da ayrıca teessüflerimi bildiriyorum
ewet dostum hemde sizinkinin aynısı hatta daha fazlası...bak ya bizde bişeyler öğrendik..demek omurilik felçli olanın da cinsel fonksiyonu varmış
vardır vardır motor çalışıosa sorun yok sürersin ne şekilde olursan ol