Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beynin oksijensiz kalması sonucu bitkisel hayat..?

Arkadaşlar herkese tekrar rabbimden şifa diliyorum
Babamı dün eve çıkardık ilk yaşananlar.
İlk bir saat içinde solunum cihazı bozuldu daha doğrusu bozuk cihazla eve göndermişler tekrar ambulansla tekrar hastaneye geri döndük ertesi gün solunum borusunu değiştirmek için görevli geldi aynen şu bu boru 5 aydır hiç değişmemiş tekrarlanan enfeksiyonun nedeni bu.hastane görevlileri sağolsun hiçbirşey yapmadıkları için .
Ewe gelince bugün rengi daha iyi vucudunu hergün dezenfekte ediyoruz.en kötü ev en iyi hastaneden daha iyidir en büyük pişmanlığımız keşke enfeksiyonu var bekleyin dediklerindw bir şekilde eve alsaydık daha farklı olabilirdi belki siz siz olun hastanızı çok hastanede bekletmeyin bu tür hastaların artık hastanede enfeksiyon kapmakyan başka bişey olduğu yok yatak yaralarını hiç saymıyorum bile.

Havalı yatak aldık hegün hareket yaptırmaya başlıycaz başka önerileri olan varmı doktor mama saatlerinde bazen blendırdan geçirilmiş kemik sulu çorbalar verebilirsiniz dedi temizlenmesi mendille ve bezlerle sağlıyoruz

bugün yoğun bakımda 30.gün.geçen hafta boğazından delik açılmıştır.bugün gözünü hafif açıp kapatmış.01marttan beri herhangi bir tepki yoktu.ilk defa hafif de olsa gözünü açıp kapatmış.

İnşallah tamamiyle uyanır biz hastahanedeyken hiç belirti vermeyen bir adam 2.5 ay sonra birden uyanmıştı

Naghan merhaba babanızın durumu nasıl eve çıkartıktan sonra tepkilerde hiç ilerleme oldumu. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşaAllah

Son düzenleme:
Çok ilerleme oldu ilk gğn sabit bakıyordu sonraki günler gözbebeğini çevirmeye başladı kafasını sağa sola döndürüyor biraz kilo aldı 10 gün de iyi ilerleme oldu eve alacak olanlar bir an önce alın keşke daha önce verselerdi de alsaydık

Keşke alabilsek ama alamıyoruz. Daha peg takamadılar enfeksiyonu var tam peg takacakları gün ateşi çıkıyor. 49 gün oldu bekliyoruz biran önce enfeksiyonunu tedavi etseler eve vercekler.

Yatak yaraları varmı diye muhakkak kontrol edin malesef hastahanede enfeksiyonkapıyorlar evde enfeksiyon olmuyor babamın evde rengi değişti görüştüğüm komadan çıkan hastalar oldu 7.8 sene önce 1 ay sonra eve veriyorlarmış ve uyanmışlardı tabi. Hasta hiç enfeksiyonu olmamış bizim hastalar enfeksiyondan dolayı dirençleri iyice düştü.biz sonuçları amerikan hastahanesine götürdüğümüzde doktor bu tür hastalarda bakımın çok önemli olduğunu enfeksiyon almayan steril bir odada bakılması takdirde komadan çıkma şansı olduğunu söylediler.ama malesef babamı 6 ay sonra onlarca enfeksiyondan sonra aşabildik hasta bakıcılarla kavga ettiğiniz için yatak yarası olmadı şükür.

Ewe almadan önce odasını hazır edin özel yataklar oluyor havalı yatak.birde en önemlisi jeneratör elektirik 10 dk kesilse hastayı kaybetme riski var bide hastayı almadan önce merak ettikleriniz olursa yazarım yine

merhabalar. Allahım tüm hastalara şifalar versin inşallah..
benim erkek kardeşim bundan 43 gün önce 3.kattan baş üstü beton zemine düştü 25 yaşında bekar. Hemen en yakın hastaneye kaldırdık doktoru gördüğümüzde ailene haber veren durum cok kotu yaşamaz dedi. kafası karpuz gibi dağılmıs kafatası kırılmıs ve beyın ezilmiş dedi.
ama kardeşim 15 gün önce her iki gözünü de açtı anlamlı olarak bakıyor ama bilinci kapalı doktor hayati tehlikeyi atlattı gibi ama yoğun bakım da olduğu için hayati tehlikeyi atlatmadı. Bilinci ne zaman gelir dediğimde 2 ay 5 ay belki 1 yıl yada gelmeyebilir diyor doktoru. midesinde açıp oradan besliyorlar boğazıda delik ama su an tüm solunum cihazlarından çıktı. Bundan sonrasını Yüce Rabbim biliyor inşallah şifayı o verir. Başından geçen arkadaşlar lütfen bana yazsın ulaşsın birbirmize yardımcı olalım. Evde bakım hastası olarak bakılacak dedi. Fizik tedavisi bakımı nasıl olacak bana yardımcı olun. Herkese çok çok teşekkür ederim. ugur_0986@windowslive.com

Naghan merhaba bugün babam peg açıldı. 1 hafta takip edilip bi sorun çıkmazsa eğitim verip çıkartcaksınız dedi doktor. Siz bizden 1 adım öndesiniz bilgi amaçlı e mailden ulaşma şansınız varmı acaba? kuralsiz_52@windowslive.com

Haftanın 5 günü eve doktor geliyor ücretsiz onlarda yardımcı olur

sayın mirlatın babası hakkın rahmetine kavuşmuştu.kendisi yazamadım buraya dedi onun yerine merak edenler olur ilerde diye ben yazdım keşke mucizeler yaşansa ama ahşrete kaldı rabbim babamada rahmet eyler inşallah canım babacım vefat etti birçok şeyi burda paylaştım ama rabbimin takdiri yanına aldı çook üzgğnüm bu hastalığı ailesinde yaşayanlara sabır ve şifa diliyorum

Başınız sagolsun. Cok uzuldum bi umut beklıyordum bende 2 gun arayla vefat etmişler

Merhabalar. Bende gruba yeni üye oldum öncelikle tüm hastalarımıza Rabbim ya safi ismiyle şifalar versin herşey allahtan geçmiş olsun. Benim erkek kardeşim 25 yaşında bundan tam 45 gün önce üçüncü kattan kafa üstü düştü hastaneye kaldırdığımız da doktor u oldu dedi hazır olun dedi ama şu an yaşıyor ve yarın sabah servise çıkacak Rabbim e şükürler olsun ona canı verende alanda odur beyin sapi zarar görmemiş sadece kafatasi kırık vücudunda kırık çıkık yok yoğun bakımda onbeş günlük iken gözlerini açtı anlamlı olarak bakıyor ama hala bilinci kapalı doktoru ne zaman gelir bilmem dedi sizlerden bu konuda yardım bekliyorum allaha emanet olun

yoğun bakımda 38. gün.10-12 gün önce boğazından delik açıldı.nefes alamıyor.gözlerine arasıra açıp kapatıyor.bilinci yerinde değil.el ve ayaklarda hareket yok.başında sağa sola çevirme yok.gözlerinden yaş geldi.Dualarınızı eksik etmeyin.

hem engel durumundan(engelli çalışanlara 1 defaya mahsus tayin hakkı ),hem de babamın sağlık durumundan dolayı tayin istememe rağmen,tayin yapılmıyor.tayin talebime olumlu veya olumsuz herhangi bir cevap da vermiyorlar.4 defa tayin için dilekçe verdim aynı yere.boş kadro var. ama başkasının tayinini geçen sene yaptılar.ne diyeyim insanlık ölmüş.3 aralık engelliler gününde şov yaparlar,ama engellilerin yasal haklarını görmezden gelirler.

Merhaba benim babam da 10 mart tarihinde ani solunum durmasına bağlı kalp durması yaşadı ve müdahale sırasında beyni oksijensiz kalmış 10 dakika kadar. Şu ana kadar hiç bir tepkisi yok sadece göz yaşı döküyor ve onunla konuştuğumuzda kalp atışları hızlanıyor. Çok endişeli bekliyoruz doktorlar hep kötü konuşuyorlar. Manevi olarak destek çok önemli bizim içinde bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşır mısınız

23 Mart'ta babamı kaybettik bizde 69 gün dayanabildi. Allah hepsinin mekanını cennet etsin, yoğun bakımda kaldıkları süreleri günahlarına kefalet etsin

Başınız sağolsun.Babamı kaybedeli 3 ay oldu.Çok zormuş içimizde çok derin bir hüzün bıraktı.Rabbim mekanlarını cennet eylesin.

Annem vefat edeli 23 gun oldu. İnsan hıc alışamıyor. Mvltks en son gözlerını acmıştı babanız. Uyandı sanmıştık. Kısmet buraya kadarmıs demekkı

Ebrudurak

Evet gözlerini açtı iyiye gidiyordu 1 günde herşey tersine döndü bizde şoka girdik demek Allah'ım daha çok seviyormuş mekanları cennet olsun

Benim babamıda salı günü kaybettik.111 gün dayandı.hatta son hafta konuştu .yaşıyormuyum dedi.hay allah ya dedi.bilinci 2 kez geldi ama beş gün sonra vefat etti.45 dak.oksijensiz kalmıştı beyni.bilinci gelmez derken geldi.ama organları dayanamadı.diyaliz hastasıydı da zaten. Rehabilitasyon merkezine çıkarmışlardı .dializdeyken tekrar kalp krizi geçirdi vefat etti 111 gün dayandı.Çektikleri günahlarına kefaret olsun inşallah.3,5 ay.yoğun bakım sonra rehabilitasyon merkezi derken ziyarete alıştık şimdi de mezarını ziyaret ediyoruz maalesef 😞

Merhabalar

Merhaba benim babam da 64 yaşında 4 mart cts günü akşamüstü ekmek almaya çıkmış ve yolda kalbi durmuş düşmüş. beyne oksijen gitmemiş tahminimiz 10 dk kadar. şu anda izole yoğun bakımda enfeksiyon oluyor arada. bugün 41. Gün hergün hastaneye gidiyoruz. Ben hala inanamıyorum ve uyanacağına çok inanıyorum. Gözleri açık ancak boş bakıyor. Ayaklarını dokununca çekiyor, daha önce başını sağa sola çevirdi. Ağzını açıp kapatıyor yutkunuyor esniyor yüzünde acı ifadesi oluyor. Bugün oğlumun sesini dinletirken ilk defa sanki tebessüm etmeye çalıştı. İnşallah buraya uyandığı haberini de yazarım ve bir umut olur. Bu forumdaki her yorumu okudum. Vefat eden hastalara Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin. Hastalara ise acil şifalar ve yakınlarına güç kuvvet umut versin Allahım. 🙏🏻

Son düzenleme:
Selamın aleyküm .. 19 yaşında olan erkek kardeşim 25 ağustosta kalp krizi geçirdi kalbi durduğu sırada 20 dk beynine oksijen girmedi .. ilk etapta yoğun bakımda kaldı bir kaç ay daha sonra palyatif bölüme alındı .. durumu iyiye gidiyordu artık eve çıkarmamız gerekiyor dedi doktor.. kendi evimiz Siirt'te getirmemiz gerekiyordu .. ambulans uçak ile istanbuldan Elazığ'a getirdik Elazığ'dan Siirt'te normal araç Ambulansla geldi yanlız Siirt'te gelir gelmez kardeşim tekrar enfeksiyon geçirdi .. yine yoğun bakıma alındı yaklaşık 9 aydır yoğun bakımda 1 hafta önce yine eve alacaktık.. tekrar enfeksiyon. Geçirmiş yine kaldı yoğun bakımda 2 gündür hiç hali Yok yatak yaraları oluştu dualarınızı eksik etmeyin bilgilendirirsenz sevinirim çok teşekkür ederim

nihan.koz

Başınız sağ olsun, babacığınıza rahmet sizlere sabır diliyorum ..

Benim babamda 10 marttan beri uyuyor, 10 dakika oksijensiz kaldı sadece.. beyinölümü gerçekleşmedi ancak henüz uyanmadı.. doktorlar hep kötü şeyler söylüyor ama babacım direniyor. Ben uyanacağına inanıyorum. Ne zaman geldi ilk bilinç, yardımcı olursanız çokk mutlu olurumm

İlk bilinci ölmeden 1 hafta önce geldi. Videoya bile aldık.boğazında delik olduğu halde düzeldimmi dedi.yaşıyormuyum hay allah ya dedi. Annemin ismini tekrarladı.bizi görmek istedi.45 dakika oksijensiz kalmıştı.ama çoklu organ yetmezliği oluştu.bilinci geliyordu.ödemler dağıldıkça bilinç açılıyor.kalbi dayanamadı ama .tekrar kalp krizi ile artık vefat etti. İmkansız diye bişey yok.

Üst Alt