Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beynin oksijensiz kalması sonucu bitkisel hayat..?

Biz babamı kaybettik çok üzgünüm tarifi çok zor derin bir boşluk hissi. 47 gün dayandı babacım. Organ yetmezliği falan olmadı enfeksiyonu gerilemişti ama babam gitmeyi seçti. Evde bakım hastası olacağı söyleniyordu. Bunu asla kabullenemezdi. Eve çıkaramadan gözlerini yumdu. Ruhu şad olsun. Mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın babacım. Canım babam seni çok seviyorum 🌺❤❤

Merhaba
ben babamı kaybettikten sonra uzun bi süre girmedim yüreğim dayanmadı bu süreci yasayanların acısına, benim babamda 35 gün dayanabildi bugün babamı kaybedişimizin 99.günü allahım versin cümlemize sabır inşallah.
sitede hastası olan çoğu arkadasın yorumlarını öncesinde takip etmiştim yakınlarını kaybedenler olmuş yorumları her okuduğumda o yoğun bakım kapısındaki çaresiz bekleyişlerime bir kez daha yandım ama keşke iyilesseydi ben kapısında yatsaydım.
babammmmı cok özlüyorum .hepsinin mekanı cennet ruhu şaad olsun...aminnnnn

H.Nur Size nasıl ulasabilirim?benim oğlumun da kalp ameliyatindan sonra beyni ödem yaptı 19 gün oldu ve hala tepki yok.sizden ricam bana 2 dk zaman ayırmanız.

Selamün aleyküm herkese benim annem 42 yaşındA 12 ocak 2017 de sabah ezanına doğru babamla bnı uyandırdı nefes alamıyorum dedi babamla ben tansiyonu düştü sandık çünkü annemde herhangı bı hastalık Yok sonra annem ellerımde morarmaya başladı kalp krızı gecırdı 2 kez kalbı durdu kırşehır de yaşıyorduk hemen Kırıkkale'ye sevk ettırdık Annemi tek yoğun bakım da boş yatak orda vardı hem oralıyız diye . Annem hemen anju oldu sonra annemin tomografisi çekıldı beyın oksijensiz kaldığını soledıler 22 gün annem hiç uyanmadı uyandırmaya çalıştılar ama olmadı umut vermedıler Allah'a dua edım deyıp doktorlar çekıldı tam Boğaz'ı nefes için açılacaktı kı bı ılaç var kullancaz dedıler babamla onayladık açılacağı gün annem uyandı ılaç kullandıkları ılk gün . Boş bakabılır dedıler boş bakmadı konuşamayabılır dedıler konuştu hareket ettırıyor vücudunun her yerını sonra annemı ızalosyon odasına aldılar martın 27 kadar orda Anneme biz baktık son 2 hafta yemek yemeye başladı enfeksıyon var dedıler onu bekledık enfeksıyon azalınca annemı hemen taburcu ettıler 1 aydır evde bız bakıyorduk 2 gün önce fizik tedavıye götürmek için hastaneye kontrol ıçın götürdük kan degerlerı düşük çıktı şimdi hastanede servısten yatıyor degerlerı normale dönünce fizik tedavı ye gececez . Bu arada annem evde herşeyi yiyebıldı yatak yarasında baya düzelme oldu ve anneme her gün hareketlerı çok yaptrdık annemde felçlik durum yok sdce hafıza ara ara gıdıyor ama 1 ay önce bnı tanımadı ama şimdi herkesi tanıyor . Allahtan umut kesılmez Allah'a şükürler olsun annemi bize bağışladı . Ben ilk gün bu siteye gırıp okuyup üzülüyordum her gün okuyordum bugün yazmaya karar verdim . Allahım hastalarımıza acil şifalar versın bize bagışlasın yarabbim 🙏🏻 Dualarımızı eksık etmeyelim ..

Ne ilaç verdiler biliyormusunuz benim babam befat etti ama burayı kaç kişi okuyordur mutlaka size ulaşmaya çalışacaklardır bilmiyorsanız bile öğrenirseniz sevinirim

Pk- Merz infüzyon çözeltisi 5 kutuydu bır sabah bı gece kullanıldı 5 gün sürdü sonra ara verdıler çıkmadan 1 hafta önce daha kullandılar

Azradogan

ben de babami 06 mayis sabahi saat 06.30 da kaybettim.01 martta kalp krizi gecirmisti.yogun bakimda 66 gun kaldi.67.gunde vefat etti.

Merhaba Herkese,

Nişanlımın babası 28 04 2017 kalp krizi geçirdi. Ambulans 10 dk içinde gelmiş ve bu sürede beyin oksijensiz kalmış.
Ambulans gelene dek hiç bir müdahale yapılmamış ve yolda giderken 2 kez daha kalbi durmuş , tekrar çalıştırmışlar.
ilk aşamada bir devlet hastanesinin acilinde bilinci kapalı şekilde bir kaç saat kaldı. daha sonra bir araştırma hastanesinin yoğun bakımında yer bulup kardiyoloji yoğun bakıma aldırdık. Burada doktorlar bilincin kapalı ve akciğerlerin sönmüş olduğunu söyledi.

2. veya 3. gün böbrekler dahil bir çok iç organın iflas ettiğini ve artık kardiyoloji olarak yapabilecekleri bir şey olmadığını , anestezi yoğun bakıma alacaklarını söylediler. Bi iki gün sonra yer açılınca da anestezi yoğun bakıma alındı.

Her gün 10 dk ziyaret edebiliyoruz, doktorlarsa her gün ya aynı diyor yada kötüleştiğini söylüyor.
Geçen hafta ben doktordan bilgi almak için girdim, iç organlarının durumunu sordum. Doktor iyi akciğer toparlandı, böbrekler sınırda fakat idrar çıkışı iyi dediler. Çok şaşırdım. Sormazsak iyi olan bir şeyi söylemiyorlar anlayacağınız.

18. gün nefes için boğaz, 20.gün de mama için midesi delindi.
Mide ameliyatından bir gün sonra gördüm. Yanına gittiğimde gözleri kapalıydı. konuşunca gözleri yarım açıldı.
Daha sonra hemşire tam karşısına geçirdi beni. ve beni görünce göz kapağını biraz daha açtı ve göz bebekleri oynadı.Ara sıra gözünü kırptı. beni duyuyor gibiydi. daha önce böyle bir şey olmamıştı.

Doktorlar ise bu durumun refleks olduğunu söylüyor.

Bu gün 23.gün , Doktorlar hala iyi konuşmuyorlar. uyansa bile yatalak kalacak diyorlar.
Akciğeri iltihap kapmış. ateşi çıkmış bugün. daha da çıkabilir demişler.

Hasta olan herkese acil şifalar diliyorum...

Buraya yazmayı nedense borç bildim dün üye oldum.Az okumadim buralari.Benim güzel dedem de hakkın rahmetine kavuştu.Bir gün orucunu geçirdiğini gormedigim dedem tam başlarken göçtu gitti.Cuma günü aldı Rabbim bunlar bir nebze hafifletiyor acimizi.Allah im hepinizin yardımcısı olsun başına gelen bilir tam 5 ay öylece yattı insanın sevdiğine ölmesi için dua etmesi öyle zorki zaten konduramiyorsun bile ama kurtuluşu ölüm bunuda biliyorsun. Ve biraz bilgi vermem gerekirse 24 Aralık ta acile gitti şekeri çıktı orada kalbi durmuş düşünün hastanede hemen müdahale edilmiş en fazla 1 2 dakika beyne oksijen gitmemiş ama gelin görün ki o iki dakika hayattan kopardı.Gerci ölüm bu saat belli yer belli bunlar hep vesile.Beş ay gittikçe zayifladi ilk günler ki umut kimsede kalmadı şeker hastalığı bi yandan sonradan çıkan böbrek yetmezliği bi yandan sonuç herkesi bekleyen sonuç Rabbime dönüş.Yaşı 67 idi.Yalnız bir tanıdıkta aynı kalp krizi geçirmiş beynine oksijen gitmemiş hatta beyin kanamasida vardı fakat o uyanmış hareket edemiyor konuşmuyor ama uyanık yani az da olsa dönen var.Bir de bi kaç yil önce mahallede 30 lu yaşlarda bi abi aynı şekil oksijensiz kalmış 3 ay sonra uyanmış onu bizzat gördüm gayet yürüyor normal sağlıklı.İşte kader neyse o Allah in yazdığından başkası olmuyor.Hepiniz dualarimdasiniz.Rabbim bu güzel günlerde hangi taraf hayırlı ise onu versin sevdiklerinize.Dedemin ismi Hüccet babasinin ismi İlyas ruhuna fatiha okursanız çok mutlu olurum çünkü onun buna ihtiyacı var.

Merhaba,
Baştan beri herkesin yazdığını okudum.Ama herkesin hikayesi farklı bende bir çıkış yolu arıyorum yaşadıklarınızı tam 53 gün dur yaşıyorum.Doktorlarin ağzından çıkacak ufacık bir umut kelimesi için günlerdir bekliyorum.Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
22 aylik Oğlum 7 nisan da kalbinde ki asd vsd ve pulmuner stenoz için ameliyata girdi ve bir daha uyanamadi.Beyninin ödem yaptığını söylediler.Ancak sebebin ne olduğu belli değil ellerde ve kollarda acılı uyarana karşı tepki var ve göz bebeklerinde arada sırada ışığa refleks var ancak beynin hasarlı olduğunu söylüyorlar ayrıca beyin sapinda ödemden dolayı fitiklasma var. Çekilen emarlarda iskemik hipoksik beyin hasarina bağlı diye bir şey yazıyor.Ama oğlumun kalbi durmadı, yavaslamadi neden böyle olduğu ile ilgili bir sebeb ortada yok. Tek söylenen çocuk beyni olduğu için belki kurtulma şansı olurmuş. Bu konuyla ilgili bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.
Kimimizin annesi yada babası vefat etmiş başınız sağolsun allah'tan sabır geride kalanlara saglikli hayirli uzun omurler diliyorum.
Yaşamak için mücadele veren hastalarınız için allah güç ve kuvvet versin dayanma gücü versin.Tez zamanda sifa versin rabbim.
Hayırlı ramazanlar

dilek_di@hotmail.com

Dilek_di

Yüce Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşAllah bebeğin ismi ne ablacim elimden gelen dua etmek .Allah im sana bağışlasın.

Torun13
Teşekkür ederim allah razı olsun.Rabbim inşallah bağışlar onu bize.
ismi erol ata

Çöpe Taşınan Mesaj(lar)

Öncelikle tüm hastalarımıza geçmiş olsun dilerim.
Ben 24.10.2015 tarihinde ve 45 yaşındayken aniden kalp krizi geçirdim ve kalbim 52 dakika spnra yeniden çalışmış ve yoğun bakımda 2 ay kadar yatmışım. Haliyle bütün organlarım çeşitli makinelere bağlı ve bilincim kapalı olarak son derece sıkıntılı bir süreç geçmiş. Özellikle başımda bekleyenlerin çok zor günler geçirdiğini öğrendim. Sonrasında bilincim açılıyor ve ben bir başka özel hastaneye götürülüyorum. Sonrasında önce troketomi çıkarılıyor va bir bakım süreci başlıyor. Yoğun bakımdayken ziyaretime gelen eşim ve kızım benim onların söylediklerime tepki verdiğimi ancak doktorların bunun sadece refleks olduğunu söylüyorlar.eşim bunun refleks olmadığını söylese de doktorlar bunun duygusal bir durum olduğunu CEO şekilde algılamak istediklerini sıklıkla söylüyor. Yani yoğun bakımda hastaların sevdiklerini anlaması ve duyuyor olması çok normal.öncelikle bunun bilinmesi gerek. Doktorların da en kötü durum için sizi alıştırmaya çalışması da çok normal. Bu yüzden hasta yakınları hiç bir zaman umudunu yitirmemeli. Yoğun bakım süreci ve iyileşme süreci ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek isteyen ve hastanın hissettiklerini sormak isteyen olursa lütfen bana mail ile ulaşın. Şimdi uzun süre oksijensiz kalmamdan dolayı konuşmamda biraz yavaşlama var - ki her gün daha iyiye gidiyor- bunun dışında bir sağlık sorunum yok. Bu mesajı tüm hasta yakınlarına moral verebilmek için yazıyorum.
Herkese ve sevdiklerine geçmiş olsun dilerim.
Gürkan Akman
gurkanakman@gmail.com

CEO şekilde = o şekilde olacak otomotik çevirme hartası için özür dilerim.

benimle irtibata gçerseniz size geçirmiş olduğum benzer hastalıkta neler olabileceğini ve sizlerin neler yapması ve neler yapmaması gerektiği hakkında kendi tecrübeme dayanarak yardımcı olmak isterim. Benzer bir durumu yaşadım #399 da yazdığımı okuyun lütfen.
Geçmiş olsun.

Kalp durması beyin hasarı?
Tıp;
Kalp durmasının beyin üzerideki etkisi ( serebral hipoksi )
Kalp durduktan sonra 10-15 saniye içinde bilinç kaybolur. EEG trasesi (Elektroensefalografi - Beyin elektrosu) 4 saniye içinde değişir ve 20-30 saniye sonra düz çizgi halini alır. Beyin dokusunda PO2 ( Oksijen basınca ) 1 dakika içinde sıfıra iner. Hipoksik beyin hasarının esas nedeni kapillerlerdeki hasarın beyin ödemine ( şişme ) yol açmasıdır. Total serebral hipoksiden önce beyin glukoz düzeyinin yüksek olması, dolaşım durması sırasında gelişen hiperglisemiye eklenerek nörolojik hasarı artırabilir. Serebral hipoksinin diğer belirtileri, zorlu ve trakeal çekilme ile karaekterize solunum, terleme, ateş yükselmesi, pupil dilatasyonu ve nistagmustur. Ayrıca huzursuzluk, kasılma ve adelelerde seğirmeler, derin koma, taşikardi ve nihayet ölüm olur.

Dese de inanın hemen oksijen verilebilirse bu oluyormuş. Deneyimledim. Diğer yazılarımda yazdığım gibi benim en büyük şansım bu durumun bir hastanede başıma gelmesi. Kalp durduğunda bir şekilde kalp masajı yapılır ve aynı anda oksijen verilirse bu mümkün.
Ha sorun kalmıyor mu?
Yaşanan oksijensiz geçen süre içinde elbette beynin bazı hücreleri ölüyor ancak bu hücrelerin fizik tedavi ile yenilenmesi mümkünmüş.
Aslında ölen hücreler sizin bir şeyleri unutmanızı sağlıyor. Yani görme, duyma gibi bir hücre değilse yani unutulabilen bir durumsa geri gelmesi mümkün.
Kendimden biliyorum. Yoğun bakımdan çıktığımda yatağın bir tarafına dönmeyi bile unutmuştum. Su içmeyi, oturmayı, yürümeyi, yemek yemeyi inanın her şeyi.
Oksijen tüpünden söküldüğümde nefes almay bile unutmuştum. Önce nefesten başladım sanırım. Sonrasında teker teker geri kazandım. Bunların hepsini teker teker bana öğreten Or-Ahayim Özel Balat Hastanesi hastanesine tekrar tekrar teşekkür ederim.
İlerde yazacağım, hastanede yatarken su içmeyi hayal ettim ve ilk isteğim su içmeyi öğrenmekti. Şu anda okuyana komik gelebilir ama inanın hastaneden bir an önce çıkıp Kadıköy’de bir kafede su içebilmeyi görüyordum rüyamda. O sırada eşim çay kaşığı ile dudaklarıma su sürüyordu sadece. İlerleyen zamanda bardaktan ya da pipetle su içmeyi de denettiler ancak her defasında bir yudum suyu dahi çıkartıyordum. Su içme alışkanlığımın geri gelmesi taburcu olduktan birkaç gün sonra evde deneye deneye geri geldi.
Ağrılı ve acılı geçen fizik tedaviden – yani ayak ve kollarımın esnek hale gelmesinden hemen sonra yürümeyi öğrendim. Hastanede arada bir beni yürütmeye çalışıyorlardı ancak sadece adım atmaya ve ayakta durmayı öğretebilmişlerdi sadece. Sonrasın eve gelen fizyoterapistim sevgili Nihat Dağ sayesinde yeniden yürümeyi öğrendim. Evin koridorunda düz bir çizgide önce ileri sonra geri, sonra aynı hareketleri gözler kapalı deneyerek geri kazandım. Bu arada bir taraftan yemek yemeği bir taraftan kişisel ihtiyaçlarımı gidermey yeniden öğrenmeye başladım.
Bilmiyorum mucizemi dersiniz ama TC kimlik numarama kadar her şeyi hatırladım.
Demem şu ki; beyin hasarı atlatabilir durum. Öğrenmeye istekli ve bu durumu aşmaya gayretli olursanız.
Sözün özü; Bora Ulukapı gibi bir hekim sayesinde hayata döndüm ve Sema Targut ve Nihat Dağ sayesinde yaşama yeniden sarıldım.
Bana ulaşmak isterseniz, hasta yakınlarının ve hastaların neler hissettiği sorarsanız ve biraz morale ihtiyacınız olursa bana mail ile ulaşabilirsiniz.
Bloğumu takip ederseniz sizlere tüm deneyimlerimi paylaşacağım. Ve eğer sosyal medya hesaplarınızda paylaşırsanız pek çok insana moral verebilir.
Herkese acil şifalar. Dilerim.
Gürkan
52 dakika
Kaynak: Kalp durması ve beynin oksijensiz kalması durumunda oluşabilecek hasarlar nelerdır? https://www.msxlabs.org/forum/cevap...abilecek-hasarlar-nelerdir.html#ixzz4koQD6bGV

Öncelikle herkese geçmiş olsun arkadaslar.annem de çoğunuzun anlattığı gibi kalp durmasindan beyin oksijensiz kaldığı için bitkisel hayata girdi.tam tamına 1 yıldan fazla oldu bu olay başımıza geleli.20.gun sonra eve size verilen 5 dakikalık eğitimle eve taburcu ettiler.20 gün içerisinde kalçada koca bir yara oluşturmuşlar hiç pozisyon verilmediği için.evde bakım olayı ilk süreçte sizleri zorlayacaktır.biz alışana kadar gün aşırı ambulans çağırmak zorunda kaldık.burnundan besleniyor su devamlı hortum çıkıyor apar topar hastaneye götürüyorduk.sonradan mideye taktılar.trakostemi açık aspirede ilk zamanlar çok zorlanıyor.sonda takili oluyor.biraz masrafı yüksek oluyor maddi durumu olmayanları zorlayabilir.ha oo bahsedilen ev bakım hizmetleri zor zoruna siz arasaniz geliyor oda hasta yaşıyor mu diye nerdeyse.biz ilk zamanlar bakamayiz annemin tıbbi bakıma ihtiyacı var diye bir kuruluşa yerleştirelim dedik gittik gezdik gördük berbat çoğu yerler.vazgectik ama öyle ama böyle bir şekilde öğrenecez dedik ve öğrendik de.gun içerisinde bir takvim oluşturduk.mama saati.su saati.bol bol masaj yapıyoruz kan dolaşımını hareketlendirmek icin.ve haftada 2 kez yatak banyosu yaptırıyoruz.gun gün gözünüzün önünde erimesi çok zor ama iyi bakildigina inanıyoruz.hastaneden çıkarken kalcadaki yatak yarasiyla hala uğraşıyoruz ve başka bir tane dahi yara oluşturmasını 1 yıldan fazladır.cogunuzun bahsettiği tepkilerin çoğu bizlerde de var ama onlar çok önemli değil.en önemlisi göz temasını yakalayabilmek.Allah tan ümit kesilmez.bizde bir umut bekliyoruz.herkese çok geçmiş olsun

Herkese acil şifalar. 2 hafta önce dedem aort yirtilmasi ile hastaneye kaldırıldı. Acil ameliyat oldu. Durumu iyiydi. 3 gün sonra kalbi durdu 45 dakika boyunca. Böbrek çalışmıyor diyaliz e bağlı. Yanına girip konuştuğumda ağlıyor gözlerini açıyor ama beni takip etmiyor. Konuşmaya çalışıyor ama ağzını açamıyor. Durumu böyle olup düzelen var mı ? Doktorlar ağlaması size değil diyor ama yanına gidip konuşunca gözlerini açıyor ve ağlıyor. Aklıma yatmıyor. Lütfen bu durumda olanlar bilgi Versin dua edin...

27 yaşındayken uzun süren bir kalp krizi geçirdim. 4 dakikaya yakın bir süre ölüm halinden sonra tekrar canlandırılmışım. Uzun bir yoğun bakım ve servis sonrasında hastaneden taburcu oldum. 2011 senesi yani kriz geçirdiğim sene zor geçti benim için. Şimdilerde düzenli kullandığım ilaçlarım var. Herhangi bir beyin hasarı kalmadı. İlk zamanlar unutkanlık ve anlık demanslar yaşadım. Ellerimi yıkamam gerekirken, ben ne yapıyorum trakları yaşandı, bazı nesnelerin isimlerini unuttum falan ama zamanla hepsi düzeldi.

Bu konuda en büyük tedavi edici şey zaman. Sizlere tavsiyem sakin bir şekilde hayatınıza yön vermeniz olacaktır.

babamın yaşadığı kalp durması sonucu beynine oksijen gitmemişti ve 35 gün derin komada yattı sonrası :( malum 16.01.2017 de kaybettik şimdi geriye bi fotoğraftan ibaret kaldı :( ,bu forum sıtesiyle bi çare ararken o zaman tanışmıştım Ve görmüştüm ki benim gibi umut arayan ne çok insan varmış.zaman zaman yine girip bakıyorum yazılanlara ,sanki bi çare varmıydıda yapamadıydık mı diye ... bir mucizeye şahitlik eden olmuş mudur diye...bilmiyorum...Allahtan ölenlerimize rahmet ,yaşayan hastalarada bir an önce acil şifalar,ve yakınlarına sabır diliyorum.çok iyi biliyorum o çaresiz bekleyişi Allah kimseye göstermesin.

Dedem cuma günü vefat etti. Benim de babam gibiydi. Insanin ici yanıyor gerçekten. Geriye fotoğrafları iyilikleri kaldı. Allah herkese rahmet eylesin

Merhaba arkadaşlar

öncelikle hergeze sabır hastalarına yaradandan şifa dilerim. Bugün bir ay oldu bizde babamız icin ugraşmakdayız. Bu siteyi bi aydır takip ediyorum. Kimi yazılanlar umut kimisi üzüntü veriyor. Allah tüm hastalara şifa verir inş.

Benimde babam kalp krizi sonucu 20 dk gibi bi süre beynine oksijen gitmemesi sonucu bilinci kapalı şekilde yorgun bakımda yatmakda. Bizim sıkıntımız acı ama gercek güvenerek gittiğimiz devlet hastanesi doktorlarının imakarlıklarından veya bilgisizlikten cünkü bi gün öncesi götürdügümüz hastane doktorları tomografi kan tahlili filan yapıp sadece boyundaki damarın birinde daralma var bunun için de kan sulandırıcı kullanması gerektiğini söyleyip eve yolladılar. Ertesi sabah babamın kalbi durdu. O gunden beri hayatımız karardı

İstanbul'daki yorgun bakımlar dolu oldugu icin gebzede özel bi hastaneye sevk edildi.on beş gün gece gündüz kaldım orda şimdi sabah gidiyoruz öglen görüp dönüyoruz. Tek gelişme bi iki defa ben konuşurken gözünden yaş geldi. İki üc gündürde gözünde enfeksiyon oldugu icin bantladılar o refleks de yok şuan. Yogun bakım doktorlarını bilirim herzaman kötünün kötüsünü söylerler. Onların dediklerine takılmıyorum. Bizede yaşasada yatağa baglı şekilde yaşar gibilerden kırişe laflar ediyorlar.

Benim sormak istediğim arkadaşlar babam gibi sorun yaşayan hastalarda gözünü bilinçsiz actıkdan kac gün sonra etrafına bakmaya başlarlar babamın gözleri bantlanmadan öncesi sadece tavana bakıyordu kımıldatmadan. Gözünü acması bile cok büyük bi umut oldu bize ben kalben inanıyorum babamın iyileşecegine sadece zamana ve dualara ihtiyacı var.

ben tüm arkadaşlarıma sadece babam icin degil oralarda yatan tüm hastalar için dualar etmelerini istiyorum inş sevdikleriniz biran önce saglıgına kavuşur

Allah tan umut kesilmez,inşallah babanıza kavuşursunuz.
sorunuza cevap vermek isterdim ama maalesef veremiyorum çünkü babamın gözleri hiç refleks vermedi sadece geçmiş olsun demek için yazdım.

Tşkr ederim cok ugraştık son ana kadar umudumuzu hic yitirmedik babam 45 gün dayana bildi malesef cok büyük bi acı. Kacınılmaz son hepimizin gideceği yere gitti ama Allah kimseye babasını annesini erken yaşta kaybetmeyi nasip etmesin

Yogun bakımlarda yatan hastalarada allahadan şifa yakınlarınada sabır diliyorum 45 gün kaldım o karanlık kapının önünde bi tek umut verici haber alabilmek için oralarda neler yaşandığını iyi biliyorum cok zor bi sınav icerde yatan icinde dışarıda bekleyen icinde. Neyse biz babamızı kaybettik cok iyi biriydi yuregimiz yanıyor ama allah'ın taktiri elden bişey gelmiyor inş sizlerin hastaları şifa bulur aranıza dönerler

Yogun bakımlarda yatan hastalarada allahadan şifa yakınlarınada sabır diliyorum 45 gün kaldım o karanlık kapının önünde bi tek umut verici haber alabilmek için oralarda neler yaşandığını iyi biliyorum cok zor bi sınav icerde yatan icinde dışarıda bekleyen icinde. Neyse biz babamızı kaybettik cok iyi biriydi yuregimiz yanıyor ama allah'ın taktiri elden bişey gelmiyor inş sizlerin hastaları şifa bulur aranıza dönerler

Babamda 01 mart 2017 de kalp krizi geçirdi.67 gün yoğun bakmda kaldıktan sonra 06 mayıs 2017 de vefat etti.

Allah rahmet eylesin. Inanin acıyı hissediyorum. Allah dayanma gücü versin..

Üst Alt