Benim yazım biraz uzun olacak Merhabalar, Allah herkese şifa versin öncelikle Annem 15 Nisan Tarihinde Forumda yazanlarla birebir durumda bir rahatsızlık geçirdi hastanede calisiyorum pandemi vs derken işlerimin yorucu olmasından kaynaklı uyanma güçlüğü çekiyorum akabinde 15 Nisan tarihinde annem bana bağırarak kalk oğlum ise gecikiceksin dedi ve beni kaldırdı beni kaldırdığında hiç birseyi yoktu evden çıktım, benden sonra biseyler atistirip lavaboya giriyor ve lavabodan çıkıyor kardeşime bağırıyor oğlum koş yetis nefesim kesiliyor diye kardesim hemen alıp 5-20 dakika arasında en yakın hastaneye yetiştiriyor, kalbi duruyor yolda kalp mesajıyla şükür geri dönüyor ilkte akcigerlerinden köpük geliyor ng yi takınca sonra ilk 6 gün doktorlar hiç olumlu şeyler söylemedi bize akabinde tomografide ilk çekilen tomografi de birsey cikmadi akciğeri ve kalbi düzene girdi 3 hafta sonra yatak yaraları oluşmaya başladı ve benim bulunduğum hastaneye aldık. Suan kendi solunumunu yapiyor , troidlerini aldırdık(Trakestomi) açılmadığı için. Trake Açıldı, gözlerini açıyor ağzını oynatiyor yutkunuyor, öksürüyor , gözlerini kırpıyor. Fakat tepkisi yok bakışları bos, saçlarının orda geçen bir kıl çıkmıştı çekiyim dedim kendini çekti kafasını oynattı 1 ay 20 gün oldu. Belirsizlik insanın içini kemiren en büyük düşman sabrediyoruz zamana bıraktık bekliyoruz. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar ne yapmalıyız nasıl bir yol izlemeliyiz