@
MRM Beyefendi öncelikle başınız sağ olsun; eşinize Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin, mekânı cennet olsun. Benim kız arkadaşımın Kasım 2019'da kalbi durdu ve bilincini kaybetti, bu yılın ortalarına kadar, Deniz Baykal'ın doktoru Sayın Profesör Doktor Uğur Türe başta olmak üzere, pek çok profesörle ve doktorla temaslarım oldu. Hepsi aynı şeyi söyledi, burada yazılan her şeyi yaptık ve ne yazık ki bilinci gelmedi.
Şimdi tabiî ki o yönden hak veriyorum; zorlamasak mı diye ama insanın içinde ukde kaldığı zaman onunla yaşamak daha zor oluyor, keşke yapsaydık belki düzelirdi durumu oluyor. Bundan dolayı her rahatsızlıkta olduğu gibi bu rahatsızlıkta da sonuna dek uğraşmak gerekiyor. Tabiî ki beni de çok etkiledi/yıprattı. Ben İstanbul'da yaşıyorum, o Bursa'da git/gel, görüş, araştır, derken 2.5 sene çok yorucu geçti ve ne yazık ki olumlu bir neticeye erişemedik.
Buradaki yazdığım şeyler, sanki "felaket tellallığı" gibi geliyor ama benim yaşadıklarım yaşanmasın istiyorum, amacım bu. Uğur hoca dedi ki "Orada devam etsin, bana hiç getirme" dedi. Başka profesörde, "Bana değil, uzaya götürsen çaresi yok. Müzik dinletin, şunu bunu yapın." dedi. Hepsini yaptık nafile. Tek bir şekilde bu kızın bilinci gelir, dedi. Sağlam beyin hücreleri, ölen beyin hücrelerinin olduğu bölgeyi de çalıştırırsa o zaman gelir bilinci, dedi. Ama ne kadar iyileşme olur, bu bilinmez, seni tanır mı, onu da bilemezsin, bu durumun gerçekleşme olasılığı da %1 ila 3 arasında ihtimali var. Böyle yani maalesef. Dediğiniz gibi buna yaşamak denirse, yaşıyorlar.
Allah hiç kimseye böyle bir şey vermesin.