Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beynin oksijensiz kalması sonucu bitkisel hayat..?

Emel hanım solunum cihazını devket karşılıyor mu karsilamiyorsa ne kadara aldınız acaba Üzgünüz

Emel3444
Emel hanım solunum cihazını devket karşılıyor mu karsilamiyorsa ne kadara aldınız acaba

Üzgünüz
Öncelikle çok geçmiş olsun
Devlet solunum cihazını karşılıyor
Hastane size cihaz raporu çıkarıyor .siz SSK ya gidiyorsunuz size reçete edilen cihazlar depoda varsa hemen veriyor . Olmayan parçayı medikalcilerden kendiniz temin edip sigortaya tekrar gidiyorsunuz . Bize solunum cihazı yani ventilator , oksijen makinası ve oksijen tüpü alin dedi hastane . SSK ya gittik ventilatörun güç kaynağı bozulmuş onu alın birde oksijen tüpü alin ,bize tekrar gelin dediler. Medikalciye gittik SSK nin istedikleri 7000 tutuyor devlet 800 TL geri ödüyor . Ve ikinci el alırsanız evde sorun yaşadığınızda servis hizmetinden zor yararlanirsiniz dedi 10000 fark verin hepsini 0 alın 2yilda bedava servis hizmeti alın dediler . Bizde 0 aldık hastaneye sadece solunum cihazıni getirdi medikalci ablam uyum sağlamış problem çıkmamış dediler ama biraz gözlemleyeceklermis . Oksijen tüpü ve oksijen makinasını eve gönderdiler .onlar hasta eve gelince kullanılacakmis . Şu an bizde ne ne değil bilmiyoruz

Teşekkürler Emel hanım hastanizin yaşı genç inşallah hasar olmadan uyanır 🙏🏻

Teşekkür ederim @üzgünüz umarım bütün hastalar biran önce sağlığına kavuşur

Emel3444
öncelikle çok geçmiş olsun yaşadıklarınız bende eşimde yaşadım bizim ayak kırığından ak ciğere emboli attı 30 dk kalp masajı ile tekrar döndü 47 gün yoğun bakımda kaldı ama eşim kendi nefes alabiliyordu 1 sene evde baktım 1,5 sene de bakım evinde nacizane fikrim eğer maddi durumunuz müsaitse bakım evinde baktırmayı deneyin çünkü bakanlar çok yıpranacak pisikolojileri bozulacak çok zor bir olay eviniz hastane odası gibi olacak ve siz her gün öleceksiniz lütfen yanlış anlamayın birebir yaşadığım için bunları yazıyorum. tekrar acil şifalar dilerim

MRM
Teşekkür ederim sizin de başıniz sağolsun .
Biliyorum zor bir süreç bizi bekliyor ama ablam nefes aldıkça umut hep var. Onu bırakamam ki o bana annelik yaptı olmaz 44 gündür yoğun bakımın önünde uyuyorum . Eve gidemiyorum, annemin yüzüne bakamıyorum çocuklarını teselli edemiyorum ...
Çok çok çok zor

Emel3444
biliyorum zaten umudunuzu kaybetmeyin kaybederseniz bakamazsınız Allah inşallah yüzünüze güler sağlığına kavuşur

Emel3444

Kaç yaşında ablanız? Kalbinin 25 dakika sonra çalışmış olması demek 25 dakika oksijensiz kaldığı anlamına gelmeyebilir. Çünkü hastanede anında müdahale edilmiştir. Ama şu bir gerçek 5 dakika bile oksijensiz kalınca beyin hasarı büyük oluyor ve geri dönme şansı çok zor. Kendinizi bırakmayın çünkü ablanızın size çok ihtiyacı olacak. Geçmiş olsun...

Emel3444

Aslında İstanbul'da birçok hastane var, kök hücre tedavisi yapılıyor. Liv hospital vardı. Onu araştırın...Ancak bu tedavi deneysel aşamada..Yani kesin bir tedavi umudu vermiyorlar..Biz de araştırdık ancak ömrü yetmedi kızkardeşimin...19 günlük yoğun bakım sonrası vefat etti. Böyle bir tedaviyi uygulama aşamasına bile gelemedik. Benim de kardeşim 37 yaşındaydı...Ablanız da gençmiş...Umarım şifa bulur.

Çok çok değilse de evet, yüksek.
Wbc(beyaz küre) kaç bunu biliyor musunuz ?

çileligül başınız sağolsun sabır diliyorum . Çok gençmis gerçekten çok üzüldüm .Allah dayanma gücü versin
Liv i aradım kök hücre üretiyorlarmis, ama kök hücreyi uygulamayı kabul edecek bir doktor bulmaliymisiz . Sağlık bakanlığına, tedaviyi
kabul eden doktor başvuru yapacakmış kabul görürse kök hücre uygulanacakmış. Sorduğum doktorlar ablamın kanındaki pıhtı yüksek olduğu için kök hücre şimdi uygulamaz dedi . kan değerlerinin normale dönmesini beklemeliymisiz.araştırıyorum bakalım

Crp-wbc Genelde enfeksiyona bağlı yükselir,
Diğer sebepleri de var,
Endişe edilecek boyutta yüksek değiller,
Üzgünüz

Merhaba çok çok geçmiş olsun hastalarımızın son durumu nedir?

başlığın altında yazılanları okudukça hepinizden Allah razı olsun demekten başka ne denir dedim sadece Hastalara Allahtan şifa bakanlara güç kuvvet ve yakınlarını kaybedenlere başşağlığı dileyebilirim. selam ve saygımla..

Palyatifte bir haftamız bitti..... Ablam kasılıyor ben bakıyorum sadece bakıyorum .... Araftayim her tarafınız ölüm her taraf çaresizlik

Palyatifte bir haftamız bitti..... Ablam kasılıyor ben bakıyorum sadece bakıyorum .... Araftayim her tarafınız ölüm her taraf çaresizlik

Okadar iyi anlıyorumki sizi çaresizliğinizi, ama sakın kendinizi salmayın en güçlü olmanız gereken zaman sonu ne olursa olsun siz kendinizi sağlam tutmalısınız lütfen unutmayın. Çok geçmişler olsun inşallah geçicek bugünlerde..

Bizim aynı maalesef bir değişiklik yok 😢

Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallah. Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar dün babamı görmeye gittim diğer haftalar normalken son 1 haftadır akciğer atağı geçirmiş 2 kere ve 2 kere tekrar vefat edip geri dönmüş daha sonra akcigerine tüp takılmış doktorumuz bu haftaya da bakalım dedi sonuç ne olacak bilmiyorum akciğerlerinde şu toplanmaya başlamış

Merhabalar. Kalp krizi sonrası beynine oksijen gitmemesine bağlı olarak görme kaybı yaşayan var mi

Üzgünüz

Merhaba eşim aynı sayılır hareketleri çok arttı yatağının kenarlarına yastık diziyorum onları bile düşürüyor, üzerindeki çarşafı açıyor işi bıraktım artık hep onunla ilgileniyorum. Hergün fizyoterapist geliyor eve 1 saat seans yapıyor. Bi kaç gündürde dişlerini birbirine vurmaya başladı sanırım sesi hoşuna gidiyor bunu yaparkende dudaklarını ısırıyor. Ama bilinçte hala bi gelişme yok yine boş bakmaya devam :( sizin babacığınız nasıl varmı bi gelişme.

Babamı bugün siteye yazdıktan 15 dakika sonra kaybettik bütün hastalariniza şifa dilerim

Emel3444

Emel hanım ne durumdasınız ablanız nasıl bilgi verirmisiniz? Size msj yazdım ama form biraz karışık aldınız mı msjımı bilemiyorum.

Üst Alt