Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar arkadaşlar, dertleşelim...

tapasya ...yaa ne sekersin..kendimi bazen terminatör saniyorum demissin benim tatlı şekerim.....😻♥️

Breh81 bn onlara insan değil insan görünümlü kalbi çürümüş boş beyinler birilerinin torpillisi yani ama sen alnının teriyle gelsen görmezler bnide hastalığım dan vurdular işte... 😔 Ama olsun bnde bir gün karşılığını alıcm biliyorum.. Evt çok kalabalık ama güzel bn severim şehrimi insanınıda yazın sessiz olsa biraz daha iyi olur tabi☺️

tapasya yok gerçekle bağım kopmadı herşeyi normal değerlendiriyorum kmseye bişey demiyorum. dışarı çıksam kimse ztn şizo olduğumu anlamaz. zten raporumun süresi bitmek üzere bitince almıycam normal yoldan işe gircem. ama içimde bi okb ve psiko nevroz var yani. sıkıntıda var. idare ediyoz işte.
yeniden doğuş kara kader ney ? sizin kendi yaptığınız bişey sanırım.

Hayırlısı olsun Limooon gerçeklikle bağım koptu dedm ya o anlamda dedim kendimi terminator sandım bi dönem☺️tabi şimdi o sorunum yok geçti ama maalesef ataklarım geçmiyor oda şuan ki yaşadığım üzcü olaylar ve geçn yaz geçirdiğim atak.. Ama şimdi toparlanmaya başladım ☺️ takıntı neye senin
doğaevrim canımmm benim her zamn 🦋🦋♥️♥️☺️☺️🎈🎈🎈👈👈👈💪

tapasya terminatör hemde bayan terminator . wuuuw şizolar bıraksın bu işi bu kafaya gelen varmı zor :D

tapasya
İşkurdan bakıyorum falanda İzmir'de çok iş var aslında birşeyler denk getiremiyormusun?

Limooon film dibi değil mi bizde başrolleri işte bu hastalık yüzünden hayattamız flm oldu be🤣☺️

Hepsi önceden belirliyor e kaç tane engelli kardeşlerimiz var yığılma oluyor torpilin varsa heryerde iş bulıhorsun maalesef denk gelenler ise ya sana uzak yada gece çalışmalı ilaç a ya doktor yasakladı 😔 Breh81

Bnm ilaçlarım Depakin 500mg modiwake 200 mg venegıs Xr 150 mg wilburil xanac rispedral 4 mg ama şuan sdece modiwake ve Depakin rexapin kullanıyorum depresif dönemdeyim diye azalttı biraz Breh81

En sonda norodol bi ilaç vardı damla grexx yazdı içemedim kötü oldum iptal oldu şuan topa başladım ama geçmezse lithiuma geçiceğim bakakım Breh81

tapasya
Çok ilaç kullanıyormuş sun ya doktor yazdıkça yazmış iyi geliyomu bari ben şuan içeriklerinden bı halt anlamadım bırakmaya ramak kaldı okadar bunaldım rexapindenmidir lamictaldemidir anlamadım tarımda alabilirim doktora bişi demeden yapmak istemiyorum ama sıkıntı olunca insan kurtulmak için ne yapması gerekiyorsa bazen yapabiliyo o an gelince.duzcede sabit gittiğim profesör vardı şehir değiştirdim doktorda değişti dolayısıyla yeni doktorada ısınamadım paxera verdi 1 haftayı geçti halen sikintilar bitmedi bı turlu sen ne zamandır kullaniyosun bu ilaçları?

Bnm uzun zman oldu aslında bu hastalık hemen patlak vermiyor sinsi ilerliyor o yüzden ilaçlar başta çok ama sonra senin anlattıkların ve sıkıntılarına göre azlkr artar bunu doktor bilir ayarlar bnm şuan 3 tane kullanıyorum oda doktora düzenli gidiyorım mutlaka düzenli git ilaçlar ilk başta çok ağr yapr tansiyon çıktı bn kendimi atçaktım ilk gece hatta tans çıkar kalıp bayılıp kalabilirsin ertesi gün gittiğimde vucüt tepki veriyor yada alerji var oluyor o yüzden doktor çok önemli sakın doktor dışında ilaç alma kullanma ilaçlar 2 hafta sonra etki ypr rexapin uyku yapr aslında sende uyku sorunu var mı Breh81

Bnm uyku sorunum çoktı rexapin iyi geldi 20 dk dalıyorum ama dediğim gibi bn bunları hepsini içtim ama en çok atak geçirdim ya o zaman çok kötü olduğumda içtim şuan 3 tane kullanıyorum Breh81

tapasya
Geceleri rahat uyuyorum ama öğlen çok geç kalkıyorum zor oluyor ise başlarsam nasıl kalkıp gidicem bilmiyorum.
tapasya
Öyle bi yan etki falan yaşamıyorum ama keyifsizluk var yada simariklik yapıyorum tembel bı adama döndüm evden dışarı çıkmıyorum üff

Hastalık yaptırıyor aslında onları sana işe girmek istiyorsan ilaçları mutlaka doktora danış işe başlamak üzereyiö de ona göre ayarlar içimi rahat tut birde sakın hasta olduğunı söyleme kimseye Breh81

tapasya
Rexapini akşam aliyorum sabah alsam kafami rahatlatirmiki? Şeker hastalığım var dedim akrabalara insülin vuruyorlar haftada bir diye salladım öylede onlar anlamıştır büyük ihtimalle ama umrumda değil kime neyan sendemi söylemiyorsun hastalığını?

Gece al uyku yapr çok yani bnde yaptı bn hemen uyup kalıyorum akşam içiyorum bnde bn söylemedim yani ailem biliyor bir kaçta akraba ama bnce söyleme iş yerinde asla söyleme bnce ön yargılı davranıyorlar çünkü özelde öyle Breh81

tapasya
Dediğin gibi söylemenin bı faydası yok öğlen kalkincada dayak yemiş gibi kalkıyorum beni en çok yoran şeylerden biriside o yani sendede oluyormu erken kalkabiliyormusun?

Hayır maalesef hele depresif dönemdeyken imkansız gibi bir şey çok sinirli oluyorum uyku çok önemli bizm için ilaçlar zaten kimi ağrılk yapr kimi aktif kimilrride duygu durum düzenleyici denge gibi ddşün Breh81 ☺️

tapasya
Günün yarısını uyuyorum valla daha nolcakti bu günleri çok Arıcan eğer işe girersem😂

benım lakabı kullanıyo bende bipolar hastasıyım bende konuscamda ne konusucam merak edıyorum

@tapasya bizim depresif dönem ve mani dönemi var doğrudur ama normal dönem var mı yani neye göre normal ? Ne kadar normal gözükse de en ufak bir üzüntü ya da sinir olma durumunda anormale dönen normal mi ? Yani sormak istediğim bizim hiç hasta olmadığımız bir durum (dönem ) var mı ?

Bu konunun başlığını ''Psikolojik hastalığı olanlar dertleşelim'' olarak değiştittiremez miyiz acaba ? ztn bipolar olmayanlar yazıyo genelde. Hemde içimizden gelenleri yazardık güzel olurdu.

tapasya
xanax nasıl bir ilaç? dr bugün 1mg lık yazdı fakat adını duyunca bi korku geldi.

dreamfail xanax genelde yan etki yapmayan ve bünyeyi sarsmayan biraz rahatlatan bi ilaç rexapine risperdale pek benzemez. eczaneni ayarlaman lazm sürekli bulabilmek için bazen bulma skıntısı görülebiliyo.

sokrates karma dönem var birde o dönem hem mani hem depresif oluyoruz haklısın hayatlarımız olmuş film
@dremfail xanac uyku yaptı bnde ilk kullandığım zaman tansiyon dil boğaz şişmesi olmuştu ama sonradan alıştım zor oldu tabi ama baktın geçmiyor yan etkiler hemen doktora söyle tabi doğaevrim bnde bilsem kşke canım...
dreamfail bi önceki mesajda yazdım etkilerini
Breh81 ahh bu düzensizliklrr hep değilmiydi hayatı bize düşman eden...

tapasya ...pamuk kalplim benim hepsi qecicek iyi olcaksin kısa zamanda hepsi duzelicek...♥️🍃🌼🍃🌼🍃🌼

Geçn zamandı ssdece doğaevrim acılarımız değil her nekadar kırıldığını anlatmak güç olur bazen aam bilirsin ki insan en yakını ile vurulur...

Limooon çok sağol. Yan etkileri çok görüyorum umarım dediğin gibi yan etkisi az görürüm. Peki ankiyeteyi engeller mi?

tapasya teşekkürler

Son düzenleme:
Üst Alt