Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar arkadaşlar, dertleşelim...

Breh81 işte en az 1-2 sene çalışıp kendini tart. baktın çalışabiliyosun idare ediyosun kendini ozmn evlilik düşünürsün acele etme. yani herşeyi düşün şuan intihar etmeyi düşünüyorum arada diyosun durumlar çokta iyi değil. yani sen kendini daha iyi bilirsin biz ne desek boş. hem doktora sorarsın hemde kendin hesabını yaparsn. mesleği kesinlikle kafana takma derim zamanla küçük işler daha zevkli gelir .

tapasya
Bende öyle düşünüyorum kimseye anlatmadım başıma gelecekleri biliyorum da ondan askerliğimi bile muaf verdiler şekerim var insülin vuruluyorum diye sallıyorum başıma gelecekleri yoksa iyi biliyorum herkes ben değil kesinlikle hasta bakış açısıyla yaklaşacak kar zaten yarım yamalak bı insana döndüm bide o tavrı takinan biriyle bilmiyorum zor olur aslında bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum sosyalleşmek bunun ilacı ama inan kimseye yazasim bisiler yapalım diyelim bile gelmiyo mesela bugün cagirsalar isteseler de cikmazdim eğer iş durumu olursa çalışabilir miyim onuda kestiremedim tembellestim iyice yata yata anladığım kadarıyla sen de çalışmiyorsun?

doğaevrim artık sabrım da gücünde yok kalmadı kardeşim benim artık çünkü beynim götürür değil kendimi çekemiyorum ki başkasını çekemem birde bu hastalık yüzünden içe almıyorlar dmaagalama çok oluyor bu ön yargılı düşünce değişmedikçe bizler iyi olamıcaz maalesef... 😔😔

Limooon
Meslek konusunda haklı olabilirsin umarım öyle olur.evlilik konusuna gelince ne biliyim hayat zaten anca bu kadar yasicagim çoğu şeyi fazlasıyla yaşadım.intihar konusunda kendimi iyice bıraktığında çok kararlı hissediyorum kafamdan geciyo ama yapmam heralde çok kötü bı durum yapipta ölmemek de var ucunda sonu çok kötü bı duruma gider.sanada oluyormu böyle şeyler?

Maalsef işim vardı sosyaldim en azından işte iken bir gün fenalaştim gözümü hastanede açtım depresif atak geçirdim ve bana pahalıya patladı bnm ailem çok destek bana çok şükür.. Ve akrabalarım ile görüşmeyi kestim bilenler ile enazından çünkü ön yargılı davrandılar ama ailem öyle değil şuan işssizim maalesef işkura çok gityim iş görüşmesi falan ama en son aldığım cevap şu idi ön yargılı davranıyorlar dendi ve artık aramıyorm da ama iş olsa giderdim çünlü sırf bu düşünce ile boğuşmak istemiyorum kendi ayaklarım üzerinde durmayı seviyorum ama şuan öyle değil tabi.. Breh81

Breh81 bana çok oldu. hala daha aklıma gelir nadiren. ama hiç kafamda işleme bile koyup nasıl olurdu yapsam diye düşünmem. çünkü beklersem toplumun alt kademesinden biri olucam. bide ben hiçbişey emin değilim yani dini inancım var yani. dini inanç eğer ''Allah'ım sen var olabilirsin ben inanıyorum ve seve seve ibadet ederim.'' bu benim inancım. Bide şey var ya hani bazı hesaplamaları yapmayanlar ve olduğu gibi kabul edenler. işte sonsuz cezalar vs . o bana mantıksız geliyo yani inşallah öyle bişey yoktur. şimdi ben müslüman mıyım değilmiyim bilmiyorum ama olsun iyisiyle kötüsüyle bende böyle bi müslümanım. Allahın affının büyük olucağını düşünüp ona göre hareket ediyorum. yani intihar benim için mümkün bile değil.

tapasya
İşkurda çok ilan var engellilere bende gördüm bime başvurmuştur adamlarla konuştuk filan baya iyi geçti 2 güne kesin aricaz dediler ne arayan oldu ne soran garip ruhsal zihinsel olunca olmuyo sanırım aslında raporumu cikartirken engelli raporuyla çalışabilmek için dokturuma söylemiştim %40 psikotik yazdı yoksa seni diğer oranla işe almazlar dedi anlicagin raporun pek faydası olmadı. Hayatın içine karışınca hastalığımı unutuyorum ama bu bı ömür nasıl gecmicek böyle anlamıyorum hayat şartları zaten zor bide üzerine abidik gubidik şeyler olunca insan dahada keyifsizleşiyor

tapasya ........mutlaka iyi ve anlayışlı bi işyeri cikicak karşına sen sabırlı ol canım kardeşim benim ...🍃🌼🍃🌼🍃♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Limooon
Çaresiz işi zaten ama şuna eminim artık Allah kimseyi kaldiramicagi yük vermez diyorlar ya yalan öyle bişi yok ben gibi ada bunu yapan hayat adamın ferişatigini ...... Bence din konusunda kendini fazla yorma içsel hesaplaşmani niyetle kestir konular kapanıyor ben öyle yapıyorum sanada tavsiye ederim.cunki gerçekten zor ince şeyler biz hayatın gerektirdiklerini tam yapamiyoken birde bunu mu tam yapabileceğiz keske öyle olsaa

Breh81 aynn hepsi aslında biliyorlar sadece oyalama ne geçiyor ellerine anlamış değilim bnde sonumuz ne olur belli değil.. Sonrada öncelik sizin istihdam sizin ama nerde... Sadece açılış konuşmasında geçer adlarımız... doğaevrim inşallah kardeşim benim 🎈☺️
Limooon aynısını rp iş bulma kurumunda duydum ama çare yokk 😔😔

tapasya
Hayır madem biliyoda neden konuşmaya yada mülakata çağırıyor ki okadarda konuştuk oysaki işle ilgili yapabilir misin falan gayette güzel hava vardı ama ne tuaftirki aramadilar bile sen ne iş yapiyordun işinden ayrilmadan önce?

bu toplumun insanları yüzünden bakın insanlarin psikolijisi ne hale qeliyor iş bile verilmiyor benim pamuk şekerime önyarqilardan dolayı ...😔sonra da niye toplumu sevmiyorsun diyorlar bana nesini sevicem ...

tapasya neyi duydunuz acaba :) msjlar karıştıda hangi msjım acaba. küçük işleri ilerde daha çok severiz. böyle bişey demiştim bu mu ?
Breh81 kaldırabildiğimiz yük işte :D sanki sırtımda 25 kiloluk kömür çuvalı varda onla yaşıyomuşum gibi hissediyorum. 1 tonu yükleseydi nabardık :D işte o kaldıramadığımız olurdu öyle hesaplarsak :) sende kaç kilo var?

Limooon sanırm karıştırdım 🙈☺️ hani ş bulamıyoruz ya sonrada olmuyor bir şkeilde ya sonrada umudunu kaybetme derler ya teselli amaçlı ona dedim☺️ doğaevrim canımmm benim ön yargılı olmak için mükemmel olmak gerekli değil seviye ortada bn kendimi suçlalamıyorm çünkü neden biliyor musun ne kader gereksiz insanlar ile uğraşırsam uğraşayım zihniyet aynı kişilik çürük kötü yani beyin bozuk olsada yürek dahada bozuk aslında.. Breh81 o kadar haklısınız ki çok başıma geldi çokk... Bn laboratuvar ortamında çalışıyordum diyekilm toprak killer boyama şekil verme işleri toprak işleri dekor ve dekorun malzemelerini ölçmek ne kadar boya ne kadar tuz kimyasal gramajları hesaplardım

Limooon
Ben yük olarak değilde yasamaktan bıkmış gibiyim bugün ölme gibi bı şansım olsa bı buton olsa elimle değil kafamla başardım.niye böyle umutsuz ümitsiz hale geldim bende bilmiyorum umarım önümüzdeki günlerde geçer herşey. Sen dışarı falan cikiyomusun kendini eğlendirmek için bisilerde meskulmusun?

tapasya
İş sonuçta okadar ağır bı durumda değil hastalanınca işten mi çıkardılar gözünü açar açmazda olmazki

doğaevrim zaten o vicdan olsa dünyada kötülük olmazdı kardeşim benim 😔😔
Breh81 maalesef idare edicez deyip oyun oynadılar yani işimden oldum sırf ön yargılı olduklsrı için ama işlerinde en iyisi idim sabahlara kadar çalışırdım millet ece gidelim der bn daha burdayım deyip çıkmazdım ama sonuç ortada 😌

Breh81 inan sana yemin ediyorum son bikaç senedir günümün 10da birini dışarda geçirmedim. evdeyim hep. ama ben bu aralar hızlı hayallere de dalıyom yükseltiyo beni. bakalm en sonunda düşükte sabit kalıcam.

Düşmeee sakın Limooon depresif olmak daha kötü inanki mani de en azından aktif oluyorsun

tapasya düşmek benim elimde değil ki :) mecbur biraz düşükte kalıcam bikaç sene sonra artık hayatın bi oyun olmadığını anlayınca.

Ahh ahh ne kdr haklısın ki sanki elimizde mi 😌😔nden ki ne değişecek senin için o zman ☺️ Limooon

tapasya
Okadar vazgeçilmez olup ayrilmana üzüldüm. Umarım daha iyi birşey bulursun normal işlere başvuru yapiyormusunki nerde yaşıyorsun bu arada?
Limooon
Ben babamın iş yeri var Düzcede orda çalışıyorum sonra baktım orda bı halt yapamicam istediğim şeyleri yapamıyorum işlerde kışın durgun olduğundan bıraktım şimdi kütahyaya yerleştim okadar karışık bı hayatım varki anlatamamm. Hayaller güzel şeyler aslında ama gerçekleşebilecek şeyleri hayal edersen ben mesela hiç sevmem hayal etmeyi kurmayı nedendir bilmiyorum ama küçüklükten gelen birşey hayal etmeyip anı yaşamak daha güzel gibi geliyor belkide yaniliyorum denemedim hiç hayat gerçekten çok garip ne zaman ne olacağı hiç belli değil hele şu ülkeden bı halt olmaz iyi giden hicbirsey görmüyorum.

tapasya hayatın bi oyun olma ihtimali var şuan ben oyundayım ve uyanınca başka biyerde uyancam gibi. saçma saçma şeyler. hayatın kendisi zaten saçma. oyüzden ayırt edemiyorum bende. şizoyum ben mantıklı şeyler beklemeyin benden .

Maalsef ülkemizde güzel olan işler çabuk unutulur iyilikler gibi diyelim... 😌 Bn izmirliyim bakma şehrimi çok seviyorum ama kalabalık çokkk maalsef
Breh81
Limooon aynısını demeyim maa o zamana sana şöyle söyleyeyim bazen kendimi terminator bile zannediiyorm mesela kalabalıkta bi film kahramanı yada bizlerde oyunda baş rol kendine haksızlık etme hepimiz aynı gemideyiz ☺️

tapasya işte sen öylesine sanıyosun ama ben bazen gerçekten bi oyundayım sanıyorum. oyunun adını söyliyim mi '' rise online'' yakında açılcak bu oyun. ben bu oyunun dünya hayatını ve beni anlattığını düşündüm çok çok kuvvetli işaretler aldım. bakalım bekliyom öyle :D

tapasya
Ama şaşırdım yani okadar caliskanken seni çıkarmaları garip her patron çalışkan elemanını sever oysaki prim bile veriyorlar öküzün birine denk gelmişsin anlaşılan İzmir'i bende seviyorum çok güzel biz insan evladı kimse olmayınca çok sakin kalabalık oluncada bunalımlara giriyoruz🙂

Limooon o zman şöyle söyleyeyim sana gerçekte bağın koptu mu peki ne oldu anlatır mısın birz bnmki in adıda yeniden doğuş kara kader 😂☺️sanmıyorum yaşadım kısa sürsede desem ☺️

Limooon
Sen bence knight online oyna Rize online başlayana kadar kafanı dağıt lisedeyken bir dönem ben çok takılmıştır oyuna çok eğlenceliydi bazen açıp twichde izliyorum maziilere dalıp gidiyorum

Üst Alt