Bende bipolarım 3 aydır ilaç kullanıyorum , 2 mg rixper 800 mg (400+400) tegretol ve 20 mg zedprex kullanıyorum. 2014 de intihar ettikten sonra doktor intihar nedenlerimi sorduğunda uyumadıgim için vs dedin yalan söyledim tabi , ilk defa o zaman psikiyatri görmüştüm. Doktor cedrina 25 mg ve bir kaç hap vermişti. Cedrina yı bu zamana kadar kullandım. Gerçekten uykusuzluk çektiğim oluyordu ama bu intihar nedenim değildi. Nedenini ben bile tam olarak bilemedim zaten .
6 yıldır farklıydım . Bunun farkindaydım ama psikiyatriye giderek tescilletmek istemedim. Tabi bipolar olduğumu bilmiyordum . Ehliyet, memurluk vs gibi şeylerde en azından iş de sorun olmasından korktum .
1 intihar 1 intihar teşebbüsüm var. Maalesef çok uyuz kıl birşey, öldürmuyor ana süründüyor. Bi çok iyisiniz bı çok kötü . Bu insanı çok yıpratıyor. Ailenizide öyle. Bu yüzden çalıştığım işlerde sorun çok yaşadım . Özel sektör de çalıştigim için kimse nazinizi farklılığını çekmiyor. Uzun süredir işsizim. 2006 dan 2013 yılına kadar yani okurken ( lise ve üniversite) daimi çalışan ben 2014 den beri iş konusunda hep bocaladi. 21-22 yaşına kadar sağlıklıydim ne olduysa bu yaşlardan sonra oldu. Saç dahii kalmadı. Keşke tamamen iyileşme şansım olsa... Eskiye dönme. Gerçi hoş doktorum başta bu hastalığın tedavisi var dedi , sanırım beni özürlü raporu almak için hastalık türetenlerden sandı. Ama o da haklı çok fazla türedi bu insanlar. . . Tamamen tedavisi gerçekten varmı yok mu bilmem ama anladığım kadarıyla sadece kontrol altına alınabiliyor. Yani tansiyon hastası olan birinin tansiyon ilacı kullanıp kontrol altında tutmasi gibi . Yanılıyorsam duzeltin
Son olarak Burada benimle aynı ilaçları yada eşdeğer ilaçları kullanan pek görmedim o dikkatimi çekti.
Herkese geçmiş olsun