Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

hcozalp; Cumhurbaşkanlığı genelgesinde öyle bir ayrım yok, birim amirin sözlü olarak göreve çağırdıysa bir de yazılı olarak dilekçe ver ve yazılı olarak göreve başlamam gerektiğini tebliğ edilmesini iste ( sıkıyorsa etsin ) yalnız bunu istedikten sonra sana biraz takabilir haberin olsun

@hcozalp; Cumhurbaşkanlığı genelgesinde öyle bir ayrım yok, birim amirin sözlü olarak göreve çağırdıysa bir de yazılı olarak dilekçe ver ve yazılı olarak göreve başlamam gerektiğini tebliğ edilmesini iste ( sıkıyorsa etsin ) yalnız bunu istedikten sonra sana biraz takabilir haberin olsun
Amirinden is basi yapmani tslebini yazılı istedin diye sana takacaksa, kolayi var sende ona takarsin olur biter.

Yani keskin bıçak olun diyorsunuz. Zaten bu birimden çıkmak istiyorum ama amirim beni daha kötü birimlere göndermekle, dolaylı olarak tehdit ediyor. Çimeri düşünmedim değil, ya bilmediğim yerden vururlarsa diye tedirgin oluyorum. Asıl bunları denetleyen mercileri bilsem onlarla soracağım ama sineye çekmek, bu ve bunun gibileri Allah'a havale etmek istiyorum.

Beni aradılar istersen yarın başlama yapabilirsin dediler yok kalsın istemem dedim .:D

ayrım yapamaz %40 ve üzeri tüm engellileri kapsar genelge ...

Arkadaşlar resmi bir açıklama yapıldı mı? Benim bilgisayar bozuldu o yüzden telefondan pek takip edemiyorum. Şimdilerde kuaförler ve Avm'ler açıldı ve normallesmeye gidildi ya, o yüzden ben de belki bir aciklama yapılmıştır diye internette bakınıyorum ama göremedim.

druid

Abi benim kan şekeri sıkıntılı dediğin teste bakacam hatta yaptırayım da bu dönem olmaz herhalde o test

Moderatör tarafında düzenlendi:
yasin258

kan şekeri yüksek diye vermez yani 3 aylık bakılması gerek Ha1bc 3 aylık ortlamayı verir

Bende Sağlık bakanlığına bağlı engelli çalışanım.(Sağlıkçı değilim) 2 Haftadır işe gidiyorum çağırdıkları için. Esnek çalışanlar olduğu halde esnek çalışma bile yok üzerimde.

20 Mayısta gözden geçirilecekmiş, ben esnek çalışma şartlarının düzeleceğini kroniklerin/engellilerin devam edeceğini düşünüyorum ama bayram sonrası hepten iptal de edebilirler.
Yalnız memurlar netin haberinin altındaki yorumlar efsane millet fena diş bilemiş :)))

Makiyato

Ahaha hakikaten çok fena yorumlar var, bi nebze korktum şimdi ofistekilerin tepkilerinden ben de :) zaten hakkımızı helal etmiyoruz diye göndermişlerdi :)

Idari izinler 20 mayısta gözden geçirecekmiş sizce ne olacak

Eğer yasak kalkacaksa kronik hastalar dışındaki engellilere kalkabilir, kronikler risk grubunda çünkü. İzinler de kronik hastalar dışında herkes için kalkmalı. Ne olacağını toplantı sonunda göreceğiz...

ÇALIŞMA HAYATINDA NORMALLEŞME ADIMLARI
• Kamu personeline idari izin verilmesini esnek çalışma modellerine geçişi öngören resmi yazı ve genelgelerin uygulama durumunun gözden geçirilmesi (20 Mayıs 2020) aynen böle açıklama yapilmis

Ne demek

Ya arkadaşlar 10 marttan önce çalışıyorduk, noldu basimiza buyruk ise gitmemezlik yapmadik ki urbaskanligi genelgesiyle idari izin kapsamına giren bir raporun hastalığın varsa sende bu kapsama girerek idari izin hakkından yararlandık. Şimdi bazı geri zekalılar bunlar kötü niyetlilerdir kalkmış bu hususlarda idari izinlilere diş biliyorlarmis, bizde başka yerimizi bileriz varmi böyle saçmalık.

Bence kronik sorunu olanlar dışındaki kişiler için bitirilmeli ay sonu yanlış anlamayın da (Tekerlekli Sandalye, Görme Engelli,İleri Psikoljik Rahatsızlıkları olan kişiler harici) İşitme Engelli veya Düşük Psikolojik Engellilerin korona olarak normal insandan farkları ne ? Hazirandan önce bitirmezler tahminimce...

kosovali

dostum bu paylastigin 4 mayis tarihli genelgede kafe, restorant gibi is yerlerinin 11 mayis itibariyle acilmasi yaziyor ama onu taa temmuz'a attilar. dun 12 mayis'ta vaka sayisi 600 artis gosterdi o nedenle bence haziran sonunda engelliler ise geri donerler. esnek calisma meselesi bizi ilgiledirmiyor

hükümet evden çalışma sistemini 27 mayıs olarak duyurmuştu değişiklik yapmazsa 1 haziran biter idari izinler. yapı kredi bankasında çalışıyorum 1 haziranda iş başı yapıyoruz

yapi kredi bankasi'nin kamu personeline verilen idari izinle ne alakasi var... idari izin demek kamu personeli memurlari ilgilendiriyor demek

20 mayısta gözden geçirilecektir yazıyor

Tam bitmeden normalleşme sürecine geçilmesi bile çok riskli aslında Allah hayır etsin inşallah ama pek iyiye gitmiyoruz!!

Tam bitmeyecek deniyor hiçbir ülke dış dünyası ile bağlantısını kesip evde uzunca oturamaz bir sekilde döndürmesi lazım buna alişmamiz lazım

Kamu özel farketmez, risk grubunda olan kronik hastalığı olanlara yasak, idari izin devam etmeli.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt