Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

Şahsi görüşüm 20 mayıs da biz kamu da çalışan engelliler için idari izin kaldırılıcaksa esnek çalışma programı dahilinde en fazla 2 gün olmalıdır hiç bir şey insanın sağlığından önemli değil. Rabbim tez zaman da şu covid-19 illetinden kurtulmayı nasip eylesin. Umarım tez zaman da kesin olarak tedavisi bulunur.

Özel sektör engelli çalışanı ücretsiz izne çıkarıyor maaş vermiyor siz neyden bahsediyorsunuz ?

samedo99
Özel Sektör Çalışanları da patronlarına idari izin yazısını verip idari izinlerine çıkma hakları olduğunu ve maaşlarını da almaları gerektiğini söylesin o zaman

Şimdi tepki çekecem ama ben atanmış olsaydım hastalık mastalık dinlemeden çalışmaya giderdim. Atanmak sonuçta😃

iyide biz engelliler bosa mi oturduk 2 ay evde daha yeni basliyor ne bitmesi ayin 20 sinde bizi baslatacaklarıni zannetmiyorum hele ki istanbul izmir ve ankarada...

Sağlık bakanlığı genelge yayımladı engellilerin izni devam edecek

anlayamdım ne genelgesi ben goremedim

tm gorfum ancsk o saglik bakanligi personeli icin biz belediyeyiz

adam kalkmis tum engellileri kapsamasin diyor yapma ya bastan vermiyeceklerdi ozaman ben tek basima yasayan ortepedik engelliyim benim korona olmam ile sapasaglam biri in olmasi ayni sey degil gecin onu sanki keyif aliyoruz bu durumdan vakalar mayis sonu artacak zaten

Engelli emekli başvurusu yaptım 2 nisan da ne zaman sonuçlanır tahmin edebilen var mı acayip meraktayım .:confused:

hasanben35

Ama o açıdan bakmıyor devlet senin korona olma riskine bakıyor. O riskte tekerlekli sandalyede değilsen normal insanla aynı..

[FONT=sans-serif]Engelli emekli başvurusu yaptım 2 nisan da ne zaman sonuçlanır tahmin edebilen var mı acayip meraktayım .[/FONT]:confused:

Risk haritası çıkartıp salgının yoğun olduğu illerde izinler devam eder. Diğerleri döner işine. Kısıtlama olan iller gibi. İyi ramazanlar kardeşlerim.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yayımlanan normalleşme planına göre:

ÇALIŞMA HAYATINDA NORMALLEŞME ADIMLARI

Kamu personeline idari izin verilmesini esnek çalışma modellerine geçişi öngören resmi yazı ve genelgelerin uygulama durumunun gözden geçirilmesi (20 Mayıs 2020)

druid

aynı olsa ve devlet o şekilde bakmıyorm olsa idi 2 aydır tüm engelliler izinli olmazdı

Sağlık Bakanliğinin 15 mayistaki gelen yazisinda engelli idari izinleri verilmeye devam edecek.

İSKİ de memurum beni aradılar 20 mayıstan itibaren ise gelecekmisim

bu 20 mayıs olayına cok takılmayın arkadaşlar. o genelge farkettiyseniz 4 mayıs'ta hazırlanmış ve örneğin 11 mayıs'ta berberlerle beraber kafelerin ve restoranların da açılması yazıyor fakat açılamadı.

ek olarak universiteler ve belediyelerin yapısı özerk olduğu için, onları işe çağırabilirler ama kamu'da görevli 657 engelli devlet memurlarının izinleri devam edecek. çağrılan olursa cumurbaşkanlığı genelgesinin çıktısını alıp amirinize verin.

kamuda sonradan engelli kadrosunda % 55 engelli.hastalığım bağışıklık sistemi ile kronik hastalığı olan kadrolu işçisiyim.mart 16 sın dan sonra Cumhur başkanlığı karar ile idari iznine dilekçeyle çıkarıldım. kurum genel müdürlük emriyle 24 nisandan sonra yıllık ücretli izine çevirdiler. Mayıs 14 .bodrosun da 15 gün yılık iznimin kullanıldığı nı gördüm. Daha 2019 dan 15 , 2020 den de 30 gün iznim var. Şimdi ben yıllık izinlerimi kullanmaya devam mı edeceyim , yoksa idarı izinli mi sayılacağım,60 günden fazladır evdeyim.sonu ne olacak bilmiyorum.Allah sonumuzu hayır eylesin .

Biz ne zaman başlayacaz göreve bilen yardım edebilir mi?

bugün bilim kurulu toplantısı var.idari izinlerde bu toplantının gündeminde.

kamuda sonradan engelli kadrosunda % 55 engelli.hastalığım bağışıklık sistemi ile kronik hastalığı olan kadrolu işçisiyim.mart 16 sın dan sonra Cumhur başkanlığı karar ile idari iznine dilekçeyle çıkarıldım. kurum genel müdürlük emriyle 24 nisandan sonra yıllık ücretli izine çevirdiler. Mayıs 14 .bodrosun da 15 gün yılık iznimin kullanıldığı nı gördüm. Daha 2019 dan 15 , 2020 den de 30 gün iznim var. Şimdi ben yıllık izinlerimi kullanmaya devam mı edeceyim , yoksa idarı izinli mi sayılacağım,60 günden fazladır evdeyim.sonu ne olacak bilmiyorum.Allah sonumuzu hayır eylesin .

1 haziranda iş başı yapacaksın denildi.

Bilim Kurulu engelli memurların ne zaman işe başlayacağını açıkladı mı ?

Üst Alt