Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

Çoğu kurum engelli ve kronik hastalığı olanlar hariç normal esnek çalışmayı sonlandırırken , bu kurumlar nasıl çağırıyorlar anlamak zor.

Bence bitmez

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MEB'de çalışan engelli memurlar için idari izinlerle ilgili bir açıklama varmı acaba bittimi idari izin

Hazine ve maliye bakanlığının yeni bir yazısı var idari izinlerle ilgili buraya eklemeyi beceremedim esnek çalışma sona ermiş olup 27 mayısta mesailer normal olarak devam edecek olup, daha önce idari izinli engellilerin ve 65 yaş üstünün izinleri devam diyor. acaba sadece hazine ve maliye bakanlığı personeli için mi yoksa tüm kamuyumu kapsıyor yazıya ulaşabilenler yorumlarını yazabilirmi acaba

Kimi çağrılmış kimi cagrilmamiş tamamen amire bağlı herşey efe4210 hayır kardeşim senin bakanlığın nereyse oranın yazıları seni ilgilendirir başka kurumun yazısı seni ilgilendirmez

Engelli personeli ise cagiran kurumlar yanlis yapiyor, genelge baz alınmıyor, kurumların inisiyatifine bırakılan bir karar varmi genelgede yok, bir sonraki emre kadar izinler sürmesi lazım. Kurumlar bence bu süreçte genelgeye aykırı olarak başına buyruk işe çağırıyor.

Normalleşme programı var. Kurumlar da ona gore hareket ediyor.Madem Hersey normal başlayalım o vakit..

idari izinliler aynen devam arkadaslar. esnek calismanin bizlerle ilgisi yok. kamudaki engelli memurlar ikinci emre kadar idari izinlidir.

Hiç kimse şunu unutmamalı bizler bu kadrolara, devletin bize vermiş olduğu bu koltuklara bu görevlere torpille, kayirmayla, hileyle gelmedik sınavla bir elemeyle geldik, bizler hiç bir zaman işten kacmadik bu zorlu süreçte devletimiz biz engellileri bu kapsamda idari izne ayırdı. Devletimiz ikinci bir emirde göreve cagirirsa seve seve görevimizin başına döneriz, bu böyle biline....

gecmis olsun arkasaslar. 15 haziran isbasi yapiliyor. erkenden ise cagirilip duranlar da gorsun bunu. hakkinizi arayin, savunun.

27 mayıs: 20 yaş altı ve 65 yaş üstü yasağı kaldırılacak.

- 27 mayıs: 13 şehirde giriş-çıkış yasağı kaldırılacak.

- 1 haziran: otel, club, çay bahçeleri, dernek lokalleri, yüzme havuzları, spor merkezi tesisleri açılacak.

- 1 haziran: kapasitenin %25'ini aşmamak şartıyla nikah salonları açılacak.

- 15 haziran: piknik alanları açılacak.

- 1 haziran: sokağa çıkma yasağı kaldırılacak.

- 15 haziran: sınır kapıları açılacak.

- 1 temmuz: düğün salonları, sinema salonları ve tiyatro salonları açılacak.

- 1 haziran: hastaneler kademeli olarak normal düzenine dönecek.

- 1 temmuz: sağlık personellerinin yıllık izinleri kullanılabilir hale gelecek.

- 1 temmuz: sağlık personellerinin tayin işlemleri normale dönecek.

- 1 haziran: 20.000 öğretmen alımı yapılacak.

- 15 haziran: öğrenci yurtları açılacak

- 12 haziran: cuma namazları cami dışında açık alanlarda kılınacak.

- 12 haziran: normal namazlar, mesafeyi korumak ve maske takmak koşuluyla camilerde kılınacak.

-15 haziran: engelli idari izinli idari personel, kademeli olarak işbaşı yapacak

-1 eylül: toplantı, konferans ve kokteyl benzeir etkinilkler; açık büfe olmaksızın, maskeli katılım şartı ile başlatılabilecek
kaynak: sabah ve milliyet gazetesi

Genelge yayınlanmadan bunun doğruluğu tartisilir resmi bir kaynak olmadığı müddetçe yalandır.

merhaba thinkpad

yazdığın haberin kaynağı ne ?

thinkpad kardeşim link atar mısın ben bulamadım engellilerle ilgili 15 hazirana ait resmi bir yazı

Daha tam bişey belli değil öngörülen bunlar mesela 65 yaş üstü 20 yaş altı 27 mayıs denmiş öyle bişey olsaydı haberler bangır bangır bağırırdı ikincisi 13 il giriş çıkış yasağı bayramdan önce sanırım yanlış bilmiyorsam 15 gün uzatıldı hatırladıklarımın bazıları bunlar.
Merak etmeyin arkadaşlar perşembe bilim kurulu tekrar toplanacak hastaneler ve bazı konular görüşülecek bence biraz daha başlatmazlar gibi çünki engelliler ve kronik hastalar en riskli grup benim fikrim.
Bende şunu anlamıyorum bi grup felaket tellâlları var yok ne zaman başlayacağız yok çağırmadılar yatın kardeşim size bişey diyen mi var zaten ortalık kötü normal insanlar korkuyor biz daha çok korkmamış lazım Allah korusun bazı hastalıklarda direk ölümle bile sonuçlanabilir. Devlet bizi düşünüyor siz de neyin peşindesiniz adamlar kafasına göre gezin diye mi idari izin verdi.
Konuyu baştan beri takip ediyorum öyle şeyler yazıldı ki artık bende dayanamayıp cevap yazmak zorunda kaldım. Valla yazdıklarıma kızanlar olabilr kızan kızsın.

i_brahi_m

Artı işini bu kadar seven varsa idari izinde işe başlamanıza engel bir prosedür yok. Yani siz idari izinlisiniz çalışamazsınız diyemez kimse. En kötü bir dilekçe veririsiniz çalışmak istiyorum diye çalışırsınız bu kadar basit.

Makiyato İdari izne çıkarılan birisi başlayamaz. Aynı konu hakkında dilekçe verenler oldu göreve başlatılamayacağı söylendi Ankaradan.

Böyle bir şey yok.Mart ayından bu yana sırf evde hanım dırdırı çekmemek için idari izinde olduğu halde gelip çalışan 3 tane tanıdığım var.

Makiyato bizim kurumun mudurude dilekce diye bişey yok ama benim çağırma yetkim var dedi onlar müdüre rica etmiştir müdür cagirmistir

belli olmaz haziranda artış olacak toplumun davranisi ile aciklanan tablolar örtüşmüyor

İDARİ İZİN NE ZAMAN BİTİYOR?

Kamu kurum ve kuruluşları için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak normalleşme adımları ile birlikte personelin 1 Haziran'dan itibaren yeniden çalışma ofisine gelmesi bekleniyor.

Böyle yazı okudum

kosovali

eline klavye alan yazıyor itibar etme bence kuruma göre şekillencek misal bizim kurum eylülde faaliyete başlıcak. ama sağlık gibi kurumları başlatırlar.

Evde kalmaktan çok sıkıldık galiba bakın keyfinize emin olun izin bitince haberiniz olur :):D

Üst Alt