Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?
Bugün kabine toplantısı var. Engelli memurların ne zaman işe başlayacağı bugün açıklanır. Bugün engelli memurların büyük ihtimal 15 Haziranda işe başlayacağı açıklanır.
Ben özel sektör engelli (kronik) çalışanım. Bugün birim amirim Haziran sonuna kadar şirketin ücretsiz izin devam ettireceğini bildirdi. Ben emeklilikten yararlandığımdan dolayı ücretsiz izin kullandırıyorlar. Diğer normal çalışan personel KÇÖ'den yararlanıyor. Özel sektörde de kurumsal hakkaniyetli firmalar var. Yani benim açımdan, kronik engeli olup çalıştırılmayıp ücretsiz izin verilmeside bana kazanım gibi geliyor.
Ben de haberleri takipteyim aslinda evde gayet rahatım yerinde ama tetikteyim hani bilmeyip.gitmesem sorun olur amir sorusturma açmaya bahane arıyor çünkü.
Az önce Cumhurbaşkanı aciklama yapıyordu ama haberde yarim verdiler tam anlayamadim
ozel sektordeki engelliler ne olacak o zaman? genelge olsa da acip okusak. 1 haziran'da kresler aciliyor ama 18 yas altina yasak devam edecek dedi. cok karman corman durum
arkadaslar, cumhurbaskani aynen soyle dedi; kamu personeli 1 haziran itibariyle normal mesaiye baslayacaktir.
acaba esnek calisma ve vardiya sisteminin bitmesini mi kastediyor olabilir? yani o zaman bu, normal memurlari ilgilendiriyor. engellileri kapsamamasi lazim.
ben farkli dusunuyorum. 1 haziran itibariyle kamu personelleri normal mesaiye baslayacak demek, engelli olmayan normal memurlarin esnek calisma sisteminin soma erdigini soylemek istedi.