Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

Bakan son dakika 65 yaş üstü ve kronik hastalığa sahip kişiler için tedbirlerin devam edeceğini söyledi. fakat net bir açıklama yok herhalde bayram ertesi kararlaştırılacak

engelliler ve sut izni kronik vb risk gruplari icin özel sektorler holdingler koc sabanci vb sirketler haziranda da idari izine devam edeceklerini acikladilar saglik bakanligi personeli icinde oyle sanirsam genelge aynen devam edicek bakana bakilirsa risk hala cok buyuk

Ben yetkililerin yerinde olsam öncelikle kimlerin izinli kimlerin çalışabilir olduğunu belirlemek lazım adam engelli olabilir ama kronik değil mesala

engelli insan engellidir bu tüm dünyada böyle o ayrımcılık sosyal devlete yakışmaz engellinin bakımı virus bulaşı hastane süreci sonrası evde karantina süreci ve bakımı normal bireye göre zordur sizin söyleminiz tipik memur kaprisi söylemi hergün alkol alıp tansiyonu olan genc arkadsim da izinde bunların ayrımına ayıklamasına girersek o iş çıkmaza girer

Engelli engellidir hani bunun ayrımı ne diye anlamıyorum.Artık engelli olan musluman kardeşlerimiz bile birbirini cekemıyor mesela ben ısıtme engelliyim fiziksel sorunum yok ama en ufak enfeksiyonda kulaklarım cok kotu olabiliyor ve ciddi bir sekılde sinirsel oldugu icin beyin damarlarına zarar verebilir orta kulak iltihabı bile aylarca gecmıyor ayrıca ufacık bir üşütmede tansiyonum sıfırlıyor ve vucut dırencsız kalıyor sımdı ben basit bir ısıtme engelliyım degıl mı?? Kimse kusura bakmasın her engellinin kendine gore zorlugu var kimse az hasta cok hasta diye bir durumu yok o yuzden Köstek değil Destek zamanı biz bizi anlarız....

Hayır herhangi bir açıklama yapılmadı

Bu site de Engelli dair olmayan, sırf Engellilere muhalefet olmak için hırsından midesine sancılar girenler var!!!
Sanki zannedersin Karar Mercii komik gerçekten :)

Engelli engellidir hani bunun ayrımı ne diye anlamıyorum.Artık engelli olan musluman kardeşlerimiz bile birbirini cekemıyor mesela ben ısıtme engelliyim fiziksel sorunum yok ama en ufak enfeksiyonda kulaklarım cok kotu olabiliyor ve ciddi bir sekılde sinirsel oldugu icin beyin damarlarına zarar verebilir orta kulak iltihabı bile aylarca gecmıyor ayrıca ufacık bir üşütmede tansiyonum sıfırlıyor ve vucut dırencsız kalıyor sımdı ben basit bir ısıtme engelliyım degıl mı?? Kimse kusura bakmasın her engellinin kendine gore zorlugu var kimse az hasta cok hasta diye bir durumu yok o yuzden Köstek değil Destek zamanı biz bizi anlarız....

tebrikler
🙏🙏

bugün iş yerine bizzat gidip bilgi aldım. engelli memurlara idari izin aynen devam. normal memurların da esnek calisma sistemi sona ermis, onları eski sistem 5 gün sabah 8 aksam 17 devam. bizim durum da bir degisiklik yok. izin devam ediyor.

kurum: hava kuvvetleri komutanlığı/msb

Normal memurların esnek çalışma sisteminin sona ermesine kim karar veriyor? En son valiye bırakıldı diye biliyorum yetki misal Yalova valisi esnek çalışmayı kaldırmış, sizin kurum esnek çalışma sistemini neye göre kaldırmış thinkpad

Herhangi bir açıklama yok ama 1 Haziran düşünülüyor, değişme ihtimali var çünkü okullarında haziranda açılacağını söylemişlerdi vazgeçtiler.

Normal memurların esnek çalışma sisteminin sona ermesine kim karar veriyor? En son valiye bırakıldı diye biliyorum yetki misal Yalova valisi esnek çalışmayı kaldırmış, sizin kurum esnek çalışma sistemini neye göre kaldırmış thinkpad

bakanlik bir yazi ile islerin aksamamasi maksadiyla, kendi basina karar alabiliyormus.

Meb'de işçi olarak çalışıyorum müdür bayramdan sonraki pazartesi iş başlıyor dedi bir bilgi veren Yok mu

hasanben35

Sana söyledikleri zaman gidip hesap sorarsın, bir ara buralarda Şube Müdürüde kim diye nara atanlar bile vardı, arkadaşlar ilgili kişi kendi görüşmesini uygun dille kendi yapsın çalışma huzurunu bozmayın. Yasal hak herkese geçerlidir.

üslubuna dikkat et birader burada bilgi alisverisi yapiyoruz bu forum neden var o zaman bana soracak bi kurum yok ben haklarimin farkindayim

Meb'de işçi olarak çalışıyorum müdür bayramdan sonraki pazartesi iş başlıyor dedi bir bilgi veren Yok mu

Ben de Enerji Bakanlığından aynı duyumu aldım. Yakında genelge çıkar

duyum muyum yok arkadaslar. bu isler duyumla dedikoduyla olmaz. aspb aciklama yapana kadar memurlar idari izinli. isciler demiyorum farkındaysanız, memurlar.

Üst Alt