Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

Arkadaşlar biraz daha bekleyin İçişleri bakanlığı genelgeyi hazırlıyor bu geceye yetişmeyebilir yarın genelgede net olarak belli olur her şey, Cumhurbaşkanı zaten yoğun tek tek açıklama yaparsa sabaha kadar bitmezdi konuşması o yüzden sadece satırbaşlarını söyledi. TAtil yerlerinin restorantların vs. nasıl ne şekilde açılacağı. idari izinler yarı çalışma nasıl olacağı vs. buna dair kapsamlı bir genelge hazırlanır o zaman daha net bir şey konuşuruz

turkuaz06

ben çağrıldım kronik hastalığım var ama yapcak iş yok yani üniversite tatil

Bende anlamadığım 65 yaş üstü 18 yaş altı yasak devam ediyor kronik hastalarla engelliler başlıyor biz de riskli gruptayız. Az önce personeldeki arkadaşla görüştüm yarın sabah belli olur yazı gelir dedi o yüzden yarını beklemek en iyisi. Artık hakkımızda hayırlı diyelim.

druid
kim çağırdı hocam resmi yazı gelir dedi bizim personel kesin bilgi gelir yarın haber vereceklermiş.

Ben şöyle yapmayı düşünüyorum, öncelikle çalışma taraftarıyım.Bende sıkıldım evde.Ancak kronik rahatsızlığım nedeniyle başıma bir şey gelirse bunun bir sorumlusunun olmasını isterim. Bu yüzden dilekçe vereceğim. Redde olsa kabul da olsa pazartesi başlarım. Buda böyle bir eyyolamaydı.:))

i_brahi_m

whatsappdan mesaj geldi hayır cb daha genelge yayınlamadı çağrıldık kronik hastalığım var grip olsam bile ölecek gibi oluyorum kimin umrunda neyse gideriz paşa paşa

hayır anlamadığım nokta bir iş başarıyoruz hemen herşeyi kaldırıyoruz kademe-kademe yapsalar planlı şekilde

druid bence dediğim gibi dilekçe verin dilekçeye red cevabı verirlerse Allah korusun bir şey olursa en azından sorumlusunu bilirsiniz. Bence hiçbir amir kronik rahatsızlığı olan biriyle ilgili bu riski almaz. Alamaz.

dostum belediyeler ve universitelerin yapisi özerktir. o nedenle 4c 657 bir kamu kurumu gibi olamaz.

Kamudaki kas hastaları idari izni bitti mi.

1 hazirandan itibaren kamudaki kas hastaları tamamen normal mesaiye mi dönecek işleri oldukça mı çağrılacaklar. Kamuda mühendisim sizce ne olur.

tamamen izinli olmasa da mesai saatlerinde ya da geç kalmada sorun olmaz sanırım

trenle gidip gelen engelliler var

bu arada TCDD bilet vermiyor engellilere

druid
açıklamada engelli veya kronik hasta demedi yarın belli olur da nasıl sabah olacaksa düşünmekten.

benim tahminim 1 haziran'da isbasi yapacaklar, esnek calismadan yararlanan normal memurlar. engelliler icin kademeli olarak 15 haziran dusunuluyordu

Öyleydi ama neden karar değişti erkene alındı personeldeki arkadaş yarın yazı gelir belli olur dedi.

Bende kas hastasıyım vede çok tedirginim bakalım yarın belli olur yazı gelir dedi bizim personeldekiler.

Çok muglak kalmış o zaman anladigim kadariyla
Bizim mudure kalirsa ben çoktan ise baslamaliydim :)

bence valilikler yazar.

ben teknik eleman mühendis olduğum için çok fazla sorun olmuyordu zaten normal zamanda da. ancak adı belli olsun.

2. tezatlık 29 mayıs-31mayıs sokağa çıkma yasağı :D ertesi gün trenle metroyla işe gidicez mikemmel ya :D ne güzel 3 haneli rakamlara düşmüştü hasta sayıları

[FONT='inherit']https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-kamu-calisanlari-is-basi-yapacak-5842347/
Kararı açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:[/FONT]
[FONT='inherit']*İdari izinde bulunan, esnek çalışma sisteminde olan kamu personeli 1 Haziran tarihi itibarıyla normal mesaiye başlayacak. Kreşler ve bakım evleri 1 Haziran'da açılacak.[/FONT]
[FONT='inherit']*Sağlık Bakanlığı tarafından tanımlanan kronik hastalığı olan kamu personelinin durumları kurumlarınca takip edilecek.

Genelge çıkınca tam belli olur.[/FONT]

*Sağlık Bakanlığı tarafından tanımlanan kronik hastalığı olan kamu personelinin durumları kurumlarınca takip edilecek." bu cümleyi açsalar

Yarın bir genelge cikar herhalde, kurumlara kalirsa zaten gelin calisin derler

Hafta sonuna kadar dedim ama bu yarın gün içinde yazı çıkmazsa 1 Haziran iş başı.
Herkes için hayırlısı olsun.

Arkadaşlar idari izin veya esnek çalışma yani daha önce idari izinli olanlar deyil

Üst Alt