Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

uNiQuE_54
Hocam bütün illeri kapsıyor mu ben bu yazıyı gördüm de bizim personele sordum o yazı o ili kapsıyor bizi kapsamaz dedi.

Adalet bakanlığı genelge yayınlamadı. onu yayınlayan HSK. Adalet Bakanlığı ve diğer kurumlar için henüz bir şey yok gibi

arkadaslar ben de izmirdeyim bizim kuruma da yazi gelmis engelli calisanlar 1 haziranda isbasi yapmiyor. daha sonra tarih bildirilecekmis

Bende kendi kurumuma sordum şuan bi yazı falan yok dedi gelince haber verecekler.

hasanben35
Arkadaşlar yazının tarihi 18/05/2020 tarihli ve sendikadan gönderdiler oyüzden link atamiyorum yaziyıda yükleyemiyorum ama bugun illaki valilikler kurumlara yazı gönderir.

işin ilginç tarafı aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığından bir açıklama yok daha!!!

Genegle Valiliğe gider valilik üstyazı ile kurumlara yazar Antalya Valiligide daha evvel gönderdigi yazıyı iptal etmiş ve idari izni veya esnek çalışmayı iptal edip Ayrıca kroniklere, engellilere, çocuğu lkoğretime giden kadın çalışanları muaf tutmuşlar. Yani engelliler ve kronik rahatsızlığı olanlar 1 Haziranda başlamayacak diğer illerde Valilikler bugün yazi gonderir kurumlara.

Makiyato

Aynen bizde yazı bekliyoruz. Henüz bir yazı yok bende sordum nerden duydunuz diye

yazılar düştü gençler. Pazartesi başlıyoruz ;););)

Benim müdürüm az once yazdı hala resmi yazi gelmemis ama pazartesi is basi yapıyorsun yazmis

Adalet Bakanlığı 60 yaş üstü kronik engelliler harici diye belirtmis memurlar nette okumuştum birkaç saat önce ama diğer kurumlardan bir aciklama yoktu

Ufukalp

yav ne alakası var akıllı bıdık. 16 mart'ta idari izin verildiginde isim isim mi saydilar? 60 yas uzeri, kronikler, engeliler denildigine gore, 1 haziran'da da engelli kamu calisanlari diyebilirdi. madem oyle koskoca msb'nin neden haberi yok? emin olmadan %100 kesin konusmayin.

@i_brahi_m extra bir talimat gelmezse başlayacaksın çünkü sende devlet memuru kapsamındasın.

Kesin. Hakim savcıda 60 yaş altı engelli ve kronik rahatsızlık riskini alanlar,normal memurda hayli hayli alır. Pazartesi dükkanı açıyoruz.

kronikleri ayrı tutup diğerlerini başlatacaklar 1 haziranda bende gidiyorum durumu anlatcam zaten fiili iş yok eylülde açılcak üniversite

Cb ağzı ile iş yapıyor kurumlar ne yazı var ne genelge adam "a" dese hemen işlem :D

i_brahi_m

vucüt bütününü etkilemediğinden kronik sayılmayabilir raporunuzda süreğen işaretli mi ?

gul2011

Hakim ve savcılar için o dediğiniz
Bizi kapsıyormu bilemem henüz bir yazı yok pek detaylı araştıramadım

kolera23

Ben de bilmiyorum bana müdürüm direkt 1inde başlıyorsun dedi yeterince dinlenmisim evde

Üst Alt