Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

thinkpad
Önce üslubunu düzelt de adam yerine koyup cevap verelim.
İdari izinde misin, evet. Sadece kronik hastalara ayrı bir paragraf açıp İdari izindeki personel başlayacak dendi mi, evet. Sen o bıdık aklınla anlamıyorsan devlet ne yapsın, nasıl açıklasın.
Seviyesi Dingo'nun ahırında gibi olanlar muhatabım degil zaten.

druid

Cumhurbaşkanı kurulda alınan kararları açıkladı, kafasına göre konuşmadı.

ayın 1 ınde iş bası yapılıyor ama kurumlara baglı bısey ıznın uzaması kurumlara bırakılmıs çalışma şartlarına gore duzenlencek.Kurumlar hazıran 1 den ıtıbaren ıstedıgı zaman baslatır.

MEB'ten ses seda yok. sanırım 1 haziran işbaşı kronikler dışında...

Arkadaşlar anlaşılan Kurumlara ve İllere göre değişiyor. Antalya yaşayan Engelli Çalışanlar, Hamileler, Kronik rahatsızlığı olanlar 1 Haziranda başlamayacak yani Antalya'da idari izin devam etmektedir.

Kesin bişey yok yazıda yok biz buna göre işe gidecek miyiz ne yapacağız ne zaman belli olur kesin bilgi.

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar anlaşılan Kurumlara ve İllere göre değişiyor. Antalya'da yaşayan Engelli Çalışanlar, Hamileler, Kronik rahatsızlığı olanlar 1 Haziranda başlamayacak yani Antalya'da idari izin devam etmektedir.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar anlaşılan Kurumlara ve İllere göre değişiyor. Antalya'da yaşayan Engelli Çalışanlar, Hamileler, Kronik rahatsızlığı olanlar 1 Haziranda başlamayacak yani Antalya'da idari izin devam etmektedir.[/FONT]

Bu bilgiyi nerden aldiniz bende antalya'dayim nerde yaziyor

Bana da 1 haziranda başlayacaksın denildi ama 15 gün daha istirahat raporu kullanacağım. :) Müdürüm olur dedi

bugün arandım esnek mesailer bitti ancak, buraya gelip burada birinden kapma riskinden korktuğum için müdür yardımcısıyla konuştuk engelli bireyler evden çalışmaya şimdilik devam etsin dediği için şimdilik evden devam et dediler. Sıkıldım evde ama diğer yanda da risk büyük açıkçası.

bugün arandım esnek mesailer bitti ancak, buraya gelip burada birinden kapma riskinden korktuğum için müdür yardımcısıyla konuştuk engelli bireyler evden çalışmaya şimdilik devam etsin dediği için şimdilik evden devam et dediler. Sıkıldım evde ama diğer yanda da risk büyük açıkçası.

siz hangi kurum?

Bakıyorumda herkes çepe almış bana ben engelliler ardındansa ayırt kayıt yapıldı şu kronik gelsin bu kronik gelmesin diye ben şartları eşit olmasını savunuyorum

[FONT=&quot]"Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan idari izin uygulaması ile esnek çalışmanın 1 Haziran itibariyle sona erdirileceğini ve kamu görevlilerinin bu tarihte işbaşı yapacağını açıklamıştı.[/FONT][FONT=&quot]Tüm kamu personeli bugün, detayları gösteren Cumhurbaşkanlığı resmi yazısının yayınlanmasını bekledi.[/FONT][FONT=&quot]Memurlar.net olarak edindiğimiz bilgilere göre, idari izne dair detayları içeren resmi yazı hazırlandı. Cumhurbaşkanlığının imzalaması sonrasında yayımlanacak."

https://www.memurlar.net/haber/908043/cumhurbaskanligi-idari-izinler-icin-yazi-yayimlayacak.html

[/FONT]

Üst Alt