umutsuzvaka Valilik kurumlara yazı göndermiş yazı var bende ama yükleyemiyorum sendika gönderdi ayrıca kurumda çalışanlara mesaj olarak gönderilmiş ve yazı hazırlanıyor.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ben şahsen çalışma taraftariyim ama bunyem enfeksiyona acik ve maskeyle bes dakikadan fazla dursam nefesdarlığı yaşıyorumBakıyorumda herkes çepe almış bana ben engelliler ardındansa ayırt kayıt yapıldı şu kronik gelsin bu kronik gelmesin diye ben şartları eşit olmasını savunuyorum
Ben şahsen çalışma taraftariyim ama bunyem enfeksiyona acik ve maskeyle bes dakikadan fazla dursam nefesdarlığı yaşıyorum
Şimdi sağlıklı bir insanla hasta bir insani aynı kefeye koymanın nesi adalet? Ben hasta olsam tüm sistemim çöker çünkü bağışıklık sistemim ilaclarla zayiflatiliyor
Kronik hastalığı olanin vücudu zaten hastaliga açıktır ve bu kisilere her türlü tedavi yöntemi rahatlikla uygulanamaz hafif ilaçlar verilir iyilesmesi uzun sürer belki kurtulamaz
Bu riskin alinmasi sonucu hasta olsam, iyilesecegimin garantisi var mı ya da daha kotu olsam kim verecek hesabını?
Burasi engelli sitesi elbette birlik beraberlik olmalı fakat siz de şunu atliyorsunuz. Engel durumu işe gitmesine engel degilse, hastalık açısından saglikli bir insandan farki yoksa bünyesi güçlüyse calisabilir. Tabii gitmek istemeyen varsa ona da saygi duyarım sonucta engelli olarak pozitif ayrimcilik yapılması da gerektigini düşünürüm.
Burada kimse "iyi ki hastayım evdeyim, hastaligimi kullanayim" derdinde degil bence. Sağlikli olayim da çalışıp hayatımı idame ettireyim, ki daha izne ayrildim bir hafta sonra ne zaman geleceksin sen gel de ben izne cikacagim diyenler oldu. Ben varken yatan insanlar biraz çalışınca aglamaya basladi.
Sizin sağlık durumunuz iyi demek ki buradaki insanlara saldirabiliyorsunuz.
Aynen normallesme diye tümden hersey sifirlaniyor önlemler ne kadar alındı, alt yapı calismasi yapıldı mi ? Sanmıyorumhayır bu uygulama sanki günlük ölüm 0 hgasta sayısı 20 felan gibi olduğunda uygulama şuan binlerce kişi ekleniyor hergün iyileşme bir süre sonra durcak
arkadaşlar hiç bir şey kesin değil kararname çıkar 1 2 güne bilemediniz en geç pazartesiye her şey belli olur daha kimse ne yapacağını bilmiyor bence
Iste mudur de açıklama yapıldı yazi yazilmis valilikten ama daha teblig edilmemisgul2011 resmi açıklama geldikten sonra seni kapsıyor ise gitmeyebilirsin soruçturma açılmaz, resmi açıklama gelmez ise veya seni kapsamıyor ise gitmezsen soruşturma açılabilir.
Iste mudur de açıklama yapıldı yazi yazilmis valilikten ama daha teblig edilmemis
Bana pazartesi geliyorsun dedi
Simdiden adıma planlar yapılmış 10 kisi benim is basi yapmamı bekliyor izin almak için!
Bana tebliğ edilmedigi icin gitmezsem tabii soruşturma acamaz ama dünkü açıklama havada kaldi net bir resmi yazi da yok
Fiziksel bir engelim yok, böbrek nakilliyim. Bağışıklık sistemim ilaclarla baskilaniyor.gitmessen izinler bitince mobbing yapar engelin ne ?
Elbette organ nakilliye göre riski biraz daha az.Gül2011 örnegin bir tansiyon hastasıyla böbrek nakil hastası aynı kefeye koyunmamalı normalleşme sürecinde böbrek nakil hastasının izni fazla olmalı
gul2011 Daha Cumhurbaşkanı imzalamadı nasıl valilikten resmi yazı yazılmış sallamasınlar, hadi geldi diyelim o zaman yazının fotoğrafını göndersinler. Çıkan yazı da engelli memurlar, kronik rahatsızlıkları olan memurların izinleri devam ediyor tarzı bir şey çıkarsa işe gitmezsen hiçbir şey yapamazlar.
Bilmiyorum ben öğlen 1 gibi konustum direkt geliyorsun dedi, kronik hastalar icin bir karar cikmadi dedim esnek calisma bitti, tum idari izindekiler de is basi yapacak dedi
gul2011 Cumhurbaşkanı söz olarak tüm idari izinleri ayrı ayrı sayamaz o konunun başlığını saydı. Tüm idari izinler de demedi sadece idari izinler dedi ( bunun öncesinde de kreşlerin açılacağını söyledi çocuğu küçük olanlara da idari izin verilmişti bunu da kastediyor olabilir ) Başınızdaki amir de bu söze göre hareket ediyor şuan resmi yazı geldikten sonra net belli olur resmi yazıda da detaylı yazmayıp idari izinler sonlandırıldı yazarsa mecburen gidicez işe veya rapor alacağız.
Iste maske sorun, az önce çöp atmaya çıktım max 2 dk aldi eve geldim maskeyi attim.hemen nefes almakta zorlaniyorummüdürün hitlerin torunu galiba banada aynısını dediler ama toplantı yapılacakmıs bileti aldım gidicem sende maske kolonya al git artık bence uzatacaklar kronik hastaları
Ben garantici bir insanim, arada kaldığımda çözüm bulana kadar rahat edemem. Dün gece uyumadim mesela.bende bunu anlatmaya calısıyorum işte cb ağzı ile hareket ediyorlar diye cb dese pazartesi bütün memurlar idam edilcek müdürler mesaj atcak pazartesi gelin idam edicez sizi diye
Arkaddşlar kimse kızmadın ben izinlerin bile eşit olmasından yanayım ağır hastaya co k izin hafif hastaya az izin ayrıcalık şirket çalışanı kronik hastalar yok sayıldı memurda sırtını yaslayacagı yer var şirket işçisiyse ölsün zihniyeti var buna bir düzenleme getirilmeliydi