Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Arkadaslar ben pazartesi gidiyorum maalesef
Doktordan calismamin sakincali olduğuna dair rapor almam lazimmis
Elimde bir suru rapor var ama sirf bu korona için rapor isteniyor
gul2011 Dilekçeni yaz ekine raporunu ekle ve sonucunu da yazılı olarak iste ona göre çalışmaya başlarsın
Benim kendi doktorumla görüşüp rapor almam lazimmis nasil.olacak kigul2011
bende duydum dilekçe ve çalışabilir diye rapor isteniyormuş ama aile hekiminden mi hastaneden mi bilmiyorum
https://www.memurlar.net/haber/908064/
böyle bir şey var bide
gunduzm
Sağlık Bakanlığının belirlediği dezevantajlı grupların, (bağışıklık sorunu olanlar, kanser hastaları, kronik solunum yolu hastaları, obezite ve diabet, kalp damar hastaları, organ nakli olanlar, kronik hastalar) dışında İdari izne ilişkin Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı yazısında yer alan ve idari izin kullanabilecek bir diğer grup ise kronik hastalığı olan kamu görevlileridir.
Kronik hastalıklar süreğen karakterli, uzun ve yavaş seyirli, bireyin yasam kalitesini olumsuz etkileyen, tedavisi ileri uzmanlık gerektiren, komplikasyonları ölümcül seyredilebilen veya sakatlığa yol açabilen, izleme ve tedavileri yüksek maliyetli hastalıklardır.
Bu hastalıkların listesine Sağlık Uygulama Tebliği ekinde yer alan listeden (EK-1/A) ulaşılabilir. Söz konusu listede kronik viral hepatitler de yer almaktadır.
Sağlık Uygulama Tebliği ekinde yer alan liste şu şekildedir:
Hangi rapor? Benden korona surecinde çalışması sakincalidir raporu isteniyor üstelik mecburen pazartesi ise gideceğim kontrol oldugum hastane sehir dışında telefonla görüşüp nasil rapor alacağım bilmiyorum
zaten engelli raporum dosyamda ilk idari izinde de dilekçeme eklemistimEngelli raporunuz ile beraber
Gidemem sehirler arasi mi gideceğim bir rapor icin? Ben markete gitmeye cekiniyorum onca yol cekemem riskli zatengul2011
bence hasta olduğunuz bölümden alırsınız pazartesi gidersiniz iş yerine girmeden görüşürsünüz ondan sonra hastaneye gidersiniz.
zaten engelli raporum dosyamda ilk idari izinde de dilekçeme eklemistim
Onu kabul etmiyor
Raporum süresiz kronik zatenEngeliniz kronik ise o raporu kabul etmeme gibi bir yetkisi yok. Raporun süresi geçmedi ise kabul etmek zorunda sözlü olarak kabul etmiyorum diyebilir bunun bir yaptırımı olmaz fakat aynı şeyi yazılı olarak vermek zordur fakat her gün ihtiyaç var diye de çağırabilirler devamında o da yazıyor çünkü