Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

%60 endokrin hipopituitarizm kronik engelliyim, 1 haziran işbaşı yapacak mıyım?

Arkadaşlar iş başı yapacak mıyım diye sorunuzun tam cevabını buradan alamazsınız burada sadece hastalığınızın kronik olup olmadığının bilgisini alabilirsiniz ama genelge de birim amiri ihtiyaç duyarsa çağırabilir yazıyor yani birim amirinize bağlı arayıp ona sorun, pazartesi yüz yüze sorup konuşmanızı durumunuzu anlatmanızı tavsiye ederim

gul2011 3-5 gün hastalık raporu al 1 hazirandan itibaren şehirlerarası yolculuk açılıyor zaten 3-5 gün içerisinde de gidip istenilen raporu alabilirsiniz, Verirlerse senelik izin alın vermezlerse rapor alıp işinizi halledin, gitmeden önce hastaneyle iletişime geçerek verip vermeyeceklerini öğrenme şansınız mevcut ise daha kolay olur sizin için

Işte sehirler arasi yol da risk faktörü, hastane ortamina girmek zaten önerilmiyor, kalabalık ortamlara girmeyin deniyor. Bir yakinim seker hastasi doktora sekeri yüksek diye gitti hastanede korona kaptı simdi yasam mücadelesi veriyor.
Ayrica doktora gitmek için isten izin almam lazim vermezler iste pazartesi doktorumla konuşup ona göre hareket edecegim

Işte sehirler arasi yol da risk faktörü, hastane ortamina girmek zaten önerilmiyor, kalabalık ortamlara girmeyin deniyor. Bir yakinim seker hastasi doktora sekeri yüksek diye gitti hastanede korona kaptı simdi yasam mücadelesi veriyor.
Ayrica doktora gitmek için isten izin almam lazim vermezler iste pazartesi doktorumla konuşup ona göre hareket edecegim

İnsülin kullanıyormuydu ?

Arkadaslar ben sızofrenı hastasıyım ama kronık suregen kısmı ısaretlı degıl ruhsal ve duygusal ısaretlı.

tanı kodu F20 ile F29 arasında ise listedesiniz,

birkan01 sen ne yapacaksın? Raporda kod geçmiyor ama kronik rahatsızlıklara spina bifida kodu eklenmis Q05 olarak. Raporlar, hastalıklarım ve ziyaretlerim kısımlarında listede olan Q05 ve N31 kodlarıyla muayene olduğuma dair kayıtlar var. Ekran görüntüsünün çıktısını alıp vermem mı gerekiyor?

mysteriousxyz; ben şansımı çok fazla zorlamıycam dilekçemi yazıp ekine raporumu ekleyeceğim. ( Raporun arkasında kronik olarak işaretli ) dilekçenin sonucuna göre çalışıp veya çalışmayacağım. Çünkü net bir ibare yazmamışlar genelgenin sonuna amirin çağırması durumunda işe gelecektir yazıyor amir de personelin senelik izinlerini kullandırtması için herkese ihtiyacım var diyerek çağırabilir.

birkan01 rapordan rapora farklılık mı var acaba? Benim raporda kronik kutucuğu bile yok. Ne önde ne arkada. Kurumun WhatsApp'ından şöyle bir mesaj geldi "Kronik hastalığı bulunanlar (sadece e-nabız sisteminde kronik hasta olduğu yazanlar) hastalığını gösterir belgelerini İl Müdürlüğümüze ibraz etmeleri halinde idari izinli sayılacaklardır." Ben de o yüzden sordum. Aklıma bir tek çıktısını almak geldi. Orda da ama kronik hasta diye geçmiyor, hiçbir yerde bulamadım. Sadece dediğim gibi kodlarla muayene olduğumun kayıtları var. Pazartesi netleşir artık.

mysteriousxyz kimsenin e nabız sisteminde kronik yazmıyor en azından ben bulamadım öyle bir yer kurumlara detaylı bir yazı gelir ona göre işlem yaparlar pazartesi işe gidince belli olacak kurumdan kuruma farklılıklar olacak ve ben çalışmaya başlayacağımı düşünüyorum. Senin kurum gene iyi niyetli davranmış, raporunda yazmıyorsa sağlık ocağındaki aile hekimine giderek hastalığının kronik olduğuna dair bir yazı isteyebilirsin verir mi bilmiyorum

EZRzevKWAAEyzua

yok e nabızmış da ne saçmalıyorlar. kuruma verilen engelli raporunda kronik yazıyorsa isterse kafalarıni duvardan duvara vursunlar umurumda değil. bu kadar korkak olmayın

Paranoya bunu ben de aldım gruba atmış şube müdürü. Fakat böyle bir seçenek yok e-nabızda. Ben bulamadım. Bulabilen varsa tarif etsin lütfen.

e nabıza biri girsin de ekran görüntüsü alsın göstersin öyleyse. kronik hastalıklarım diye bir sekme yok ve sorgulama da yok. hastalıklarım bölümü var ve orada da bir çok hastalığım yazıyor. yazdır sekmesinde de böyle belirtilen şekilde karakodlu çıktı alınmıyor.

e nabıza biri girsin de ekran görüntüsü alsın göstersin öyleyse. kronik hastalıklarım diye bir sekme yok ve sorgulama da yok. hastalıklarım bölümü var ve orada da bir çok hastalığım yazıyor. yazdır sekmesinde de böyle belirtilen şekilde karakodlu çıktı alınmıyor.

Aynen ben de aynı seyleri yazacaktim hastaliklarim.sekmesi yok
Hatta raporlarimda ilac raporum bile.gorunmuyor e devlette de teshis belirtilmemistir yazıyor
Bu sene de eczaneden cikti almamistim.keske alsaymisim

sağlık kurulu raporu varken e nabız diyecek kadar cahilce bir düşünce olamaz. sağlık kurulu raporunu ancak itiraz sonucu yeni bir sağlık kurulu raporu bozabilir

işgüzar yalaka tipleri böyle durumdan vazife çıkarıp saçmalarlar.

bir de sosyal medyadan mı yazmış biri. sosyal medya yazısı genelgenin ve işin esasının önüne geçemez. kronik hastalığı belgelendirmek yeterli

murat220

böle yönetim olursa normal twitterdan karar alınıyor. Kamudaki tüm kronik hastaların listesi birimleri iletilmeli öle aksiyon yağılmalı

Arkadaşlar; Kronik hastalığı bulunan engelli memurların idari izinleri devam ediyor. Aşağıdaki linkte cumhurbaşkanlığı genelgesini ve hangi kronik hastalığı bulunan engellilerin idari izinli sayılacağını ayrıntılı bir şekilde paylaşmışlar. Paylaşanların ellerine sağlık. Aşağıdaki linke lütfen tıklayınız.

https://www.sabah.com.tr/memurlar/h...izinli-sayilacak-kronik-hastaliklarin-listesi

Üst Alt