Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

Herkese Merhaba ben Astım ve Diyabet Hastasıyım. Bunlara karşın ilaç raporlarım mevcut. Diyabet Raporum 2 Yıllık Astım Raporumda 1 Yıllık E Nabız Sisteminden bakıyorum ; Kronik Hastalıklarım Bölümüne Kayıtlı Bilginiz Bulunamadı diyor. Kayıt olması için ne yapmamız Gerekli bu işlemi Aile Hekimi yapabilir mi ?

Herkese Merhaba ben Astım ve Diyabet Hastasıyım. Bunlara karşın ilaç raporlarım mevcut. Diyabet Raporum 2 Yıllık Astım Raporumda 1 Yıllık E Nabız Sisteminden bakıyorum ; Kronik Hastalıklarım Bölümüne Kayıtlı Bilginiz Bulunamadı diyor. Kayıt olması için ne yapmamız Gerekli bu işlemi Aile Hekimi yapabilir mi ?

Siz kronik hastaliklarim bölümüne nasıl girdiniz böyle bir yer açılmamış ben göremiyorum

firdevs ç

E nabız sistemine girdiğinizde ekranın sol kısmında Keşfet bölümü var o kısma bakarsanız en alttan 3. sırada kronik hastalıklarım yazıyor.

ne işe gitmesi. eğer çağırırlarsa giderim ben. çağrı olmadiği sürece raporun varsa gitmeye gerek yok. bu korku nedir.

murat220 kim çağıracak seni gergin cagriyorlar mi genelge resmi gazete yayınlandı tebliğ edilmiş sayılır

Bende çıktı ne günlere kaldık. Artık kronik hastalıklar listesinde adımız var diye bi sevinmediğimiz kaldı. Elin oğlu 9 dakikada yörüngeye adam yolluyo bizim uğraştığımız şeylere bak. Bu ara benimki çıktı ama hastalığın adı madı yok saldım çayıra mevlam kayıra.
Bide demedi demeyin bence bunların sisteminde üniversite hastanelerinden alınan raporlar yok. Bir günde bu raporları yükleyemezler.

Kronik hastalıklarım linki yok. Hastalıklarım altında tüm teşhisler var. Ben mi göremiyorum yoksa

Yaşarpaşa sunucuyu değiştirmeyi dene, ben bilgisayardan chormeden girdiğimde kronik hastalıklarım sekmesi var.

Teşekkür ederim Makiyato telefondan opera ve Chrome ile denedim olmadı. Bilgisayardan bir deneyim bakayım olacak mı

Merhaba arkadaşlar...benim de engelli raporumda hipertansiyon kronik isaretli fakat e-nabızda kayitli bilgi yok...kronik hastalıklarımı sadece bu idari izin için yüksek risk grupları için duzenlemis olabilirler mi? Aramızdan organ nakli, kanser gibi yüksek risk grubu olup da e-nabizda kronik hastalıklarımda kayıt görebilen var mı? Teşekkürler

Makiyato sizin hastaliğınız ne kronik hastalıklarımda görünen?

Bence Astım,koah,nefes darlığı.kalp damar hastalığı ile bağışıklık sistemi hassas olan kanser tedavisi görenler ile bağışıklık sistemini baskılayıcı ilaç kullananları idari izinli sayacaklar.Ancak sisteme henüz girişini tamamlayamadılar.Çünkü astım koah kalp damar hastalıkları tek uzman dr un ilaç raporuyla oluyor.

sarp35
ben girdim hiç bir şey gözükmüyor nerde yazıyor kronik falan diye yanlış yere mi bakıyorum ben

Hipertansiyon?

Arkadaşlar web den girmek gerekiyor, telefonda görünmüyor

Ben dün girdiğimde yoktu ama yeniden girdimde vardı.Sol tarafta 2. bölümde kırmızılı kısımda 7.sırada.Kronik yazanı duymadım ama gün içinde önce devlet hastahanerinden alınan kurul kararları olmak üzere girişler yapılacaktır.Yetişmezse hastalık isimleri listesi yayınlanacaktır.Bu listelerdeki hastalıklardan ilaç raporu olanlar dahil idari izinli saylacaktır.

sağlık bakanlığının listesine baktığımızda 5farklı ilaç raporum var hepsi kronik hastalık diye geçiyor ama enabıza girdiğimde kronik hastalığım yok. Yanlız memurlar.nette gördüğüm bi haberde enabızda sadece devlet hastanelerinden alınan raporlar mevcut belkide o yüzden artık amirlerin insiyatifine kaldık

kronik sekmesini buldum kronik sekmesi var e nabızda arkadaşlar benkinde bulunamadı diyor
işletmemizmi lazım doktora çogu kişide bulunamadı yazıyor işlememişler

[FONT=arial][FONT='inherit']KRONİK HASTALIKLARIM *[/FONT]
[/FONT]
[FONT=arial]Kayıtlı bilginiz bulunmamaktadır.[/FONT][FONT=arial]
* T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kronik hastalıklarla ilgili risk kriterleri esas alınmıştır.
[/FONT]

Paranoya

evet işletmemiz lazımda üniversite hastanelerinin ki görünmüyor aile hekimleri işleyebilirmi acaba???????

Devlet hastanesinden 2018 yilunda alınmıs engelli saglık kurulu raporum, raporlar sekmesinde gorunuyor ancak kronik rahatsızlıklarım sekmesinde kayıt yok

Arkadaşlar; Kronik hastalığı bulunan engelli memurların idari izinleri devam ediyor. Aşağıdaki linkte cumhurbaşkanlığı genelgesini ve hangi kronik hastalığı bulunan engellilerin idari izinli sayılacağını ayrıntılı bir şekilde paylaşmışlar. Paylaşanların ellerine sağlık. Lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

https://www.sabah.com.tr/memurlar/h...izinli-sayilacak-kronik-hastaliklarin-listesi

Bence 1-2 gün bekliyelim arkadaşlar sisteme girişler tamamlanır belki

184'ü arayıp bilgi alın ve kayıt oluşturun beklemedeyim şimdilik

Şöyle bir durum var bende devlet hastanelerinden otoimmun hepatit ve tip iki diyabet var, ünv hastanesinden de uyku apnesi
Kronik rahatsızlıklarda sadece hepatit görünüyor, şekeri sanırım çıkarmışlar risklilerden, apnede ünv hastanesi olduğu için görünmüyor.

dostum bu liste baz alınmıyor, sağlık bakanlığı riskli grupları sanırım güncellemiş. Kronik rahatsızlıkdan diyabeti çıkarmışlar sanırım.

Özel sektördedirlere yönetici onayıyla oluyor
Ben home ofis çalışıyorum 2 aydır

enabıza girdiğinizde kronik hastalıklarım listesi yauınlamışlar düne kadar kronik olan hastalıgım bugun değil

dragonsga o liste kronik hastalıkların değil Koronaya karşı riskli hastalıkların listesi

Üst Alt