Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

Önce sadece 60 yaş üstü dediler, sonra sgknın kronikler listesindekiler dediler, sonra e nazıbdakiler olacak dediler, sonra sgk nın kronik listesini değiştirdiler, Şimdi e nabıza giremiyoruz, yarın sabah ne olur Allah Kerim.Sabah listede olan apne, astım, tip 2 diyabet öğleden sonra yok. Ne heyecan

Bide cadı şapkalı bir arkadaş vardı böbrek nakli olan listede yok diyordu. Bağışıklığı baskılayıcı ilaç kullananlar listenin en sonunda tanı koduna bakılmaksınız bu kapsama giriyormuş. Yani buralardaysa bilgisi olsun.

druid
kızmıyorum sadece açıklık getirmek istedim sendemi gidiyorsun yarın:cool::cool::cool::cool::cool::cool:;););)

E nabıza girebiliyor musunuz gerçekten? Dünden beri sürekli hata veriyor...

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telefonda zor oluyor ancak bilgisayar explorerden birkaç denemede giriliyor.

birkan01 anladım hocam da neye göre hastalıklarım var birde reçetelerim var orda yazan teşhis mi önemli veya ilaç raporu mu anlayamadım pek.

Atıyorum şeker hastasıyım aile hekiminden rapor alsam olmuyor mu

Ben tip kaçım onuda bilmiyorum 2 senedir ilaç kullanıyorum

Kas hastasıyım orda yazar mı o 2 gündür giremedim e nabıza

i_brahi_m Telefondaki uygulamada yok sadece bilgisayardan enabıza girmeniz gerekiyor. Solda en alttan yukarı doğru 3. sanırım üzerine gelince yazıyor Covit19 pandemisinde riskli grupta yer alan hastalıklar diye oraya gir orda belli olur

Sağlık bakanlığında çalışanlara izin yokmuş böyle bir yazı varmı varsa kimleri kapsiyo acaba ben vhki olarak çalışıyorum

485 E11.8 İnsülin bağımlı olmayan diyabetes mellitüs, tanımlanmamış komplikasyonlarla birlikte....arkadaşlar tip 2 diyabet listede bu şekilde geçiyor ama sanırım tip 2 diyabetinde türleri var E13.8 olarak geçiyor benimki. tam anladım desem yalan olur

birkan01

Telefondan googledan girince de açılıyor en altta sag köşede, ben telefona pdf olarak indirdim karekodlu izin belgesini
Sabah giremezsem de en azindan telefondan cikti alırım diye düşündüm
E nabiz sistemi zaten dunden beri sıkıntılı, hani oldu da girdiniz hemen indirmeye bakin ben dün uygulamayı da indirdim hic bir esprisi yok googledan girmek daha mantıklı geldi bana

Mevcut durumda pandemi sürecinde kullanılan idari izinlerin dayanakları yürürlükten kalkmış durumda. 2020/8 sayılı Genelge ise idari izinlerin kapsamını geçmiştekine göre daraltmış bulunuyor. Yeni Genelgeye göre, yönetici kadro ve pozisyonunda bulunanlar hariç 60 yaş ve üzerinde olanlar ile Sağlık Bakanlığının belirlediği kronik hastalığı bulunanlar idari izinli sayılmaya devam edecek. MİT Başkanlığı ve Sağlık Bakanlığı personeli Genelge kapsamı dışında bırakıldı. Her iki kurum kendi personeli için farklı idari izin uygulamasına gidebilecek. Genelgeye göre idari izinli personel izinsiz olarak görev mahallinden ayrılamayacak ve çağrıldıklarında görevlerinin başına dönecek.

bipolaren

bana hem tip1 girilmiş hem tip-2 tip3 olsa onuda girecek o beyinsiz pc başındaki sekreterler

Hayirli geceler arkadaşlar. Malum eski raporları hastaneler kayıt etmedikleri için bir çok kişinin engelli veri tabanı ve e nabız raporu gorunmeyecektir. Bununla ilgili ne olur acaba sanırım barkodlu idari izin oluşmayaçağı için iş başımı yapmak zorunda kalinacak

Eklemeyi unuttum özel sektör

Eski raporlar sistemde gözükmüyor, sanırım çalışılan kurumun müdürüne güzelce anlatmamız veya dilekçe vermemiz lazım.

Mc2

184 ü aradım ıslak imzalı dilekçe verin hastaneye dedi. hastane başka şehirde napcam dedim orasını bilemem dedi :/

Ptt iç genelge yayınlayarak; e-devletten alınan ilaç raporlarının veya herhangi bir sağlık kurumundan alınan belgenin de ibraz edilebileceğini belirtmiş. Hastalıklarım kısmında 50 tane kronik hastalık kodundan birisi, kronik hastalıklar kısmına yansımıyorsa bunun mağduriyetini hastanın yaşaması saçmalık olur. Umarım bu genelge tüm kurumlara emsal olur.

E nabız yenilenmiş ve bir çok hastalık çıkarılmış kronik solunum yetmezliğim var ama bunu listeden çıkarmış tamamen zorlayıcı olmuş risk gurubundayım ama o listeye göre değilim çok garip

Tanı İ10(esansiyel primer hipertansiyon) olup da kronik cikan var mi? Benim cikmiyor arkadasimin cikmis

Şuan aile hekimine gittim doktorda şaşırdı kas hastalığı sistemde yokmuş değince bekle bi araştırma yapayım dedi oda e nabıza giremedi bakalım ne olacak. Bizim kurumla görüştüm onlarda e nabızdan çıktı istedi.

mobilden giriş yapılıyor ama Covid19 (Kronik Risk Durumu Raporu) ekranı yok pc den giriş yapılamıyor

E - nabız pert :))) şu an site direkt hata veriyor 404 :)
Sabah da girilmiyordu ben gece 2 gibi pdf indirip mailime attim sabah cikti aldim ama kurum amiri kabul etmiyor resmi aciklama bekliyoruz henüz ona gelen bir yazı yokmuş is yerine geldim odada 4 masa var sabah 7 kisiydik gelen giden vatandas da cabası gerisini siz düşünün, insanlarda sosyal mesafe zaten yok dibine kadar yaklaşıyorlar

Makiyato

Beni kastettiniz sanırım bu son liste ilk yayınlandığında gördüm en altta, benim yok dediğim SUT Listesi. Ve tesekkur ederim en azindan düşünüp belirtmissiniz

oyküm

Maalesef çıkmadı benimde var ama çıkmıyor hem solunum hem hiper tansiyon Nasıl olacak bu iş

Üst Alt