Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?
Aile hekimi bu gün heryer kalabalık daha bi şey gelmedi bi düzenleme yapılmadı dedi herhalde sisteme işletme gibi bir şey olabilir dedi onun için genel müdürlüğünden yazı gelir dedi bu gün olduğu için karmaşa çok. Bende 3 gün rapor aldım işler düzene girene kadar perşembe ye düzelir inşallah. Aile hekimi kas hastalığının sistemde olmamasına şaştı.
Arkadaşlar e nabız da çıkması gerekiyormuş bizim personel öyle dedi istersen ölüyorum de kabul edilmiyor eğer sisteme işlenmezse veya aksi bir düzenleme yapılmazsa iş başı gözüküyor çoğumuza
Bu haftaki bakanlar kurulunda değil ama bir sonraki bakanlar kurulunda bu idari izinler de kaldırılır. Sanırım 15 haziran gibi herkes is başı yapar. Bu konu iyice saçma sapan bir hal almaya başladı. Rapör veren hastane 2010 dan önce ki raporları genelge olmasına rağmen yok sayıp kayda almazsa olacağı da buydu.
184 ü aradım listede olmayan ve e nabızda girişi yapılmayan hastalıklarla ilgili ki benimki ciddi kronik rahatsızlıklar arasına girmesine rağmen garip bir şekilde listede bulunmuyor. Kaydımı aldılar geri dönüş yapacaklarını söylediler. Sorun yaşayan arasın kayıt bıraksın arkadaşlar çok ilgiliydiler.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten 15 Hazirandi planlanan ama simdi herkesi mesaiye cagirdilar hala net bir resmi yazi olmadığı için amir de idari izne ayırmıyor mesai yapman lazım diyor
Inşallah bu normallesme sebebiyle hayatı riske giren, hasta olan kimse olmaz.
Meb'de okullardaki memurlar başladı mı normal mesaiye?
ertürkhan ben de serebral palsiyim. Gece girdiğimde e nabıza kronik hastalığınız bulunmamaktadır yazıyordu. Zaten listede de g.80 geçmiyor. Listeyi güncellerlerse belki...
benimde kronik hastalık Ankilozon spondit. Bu gün işe çağırdılar. Genel müdürlük ten gelen yazıya istinaden. Yarın hastahanede kontrolum var. Çarşambaya iş başı yapılacak inşallah.
Arkadaslar aranızda idari izne devam edecek olan var mı?
Şu an isteyim mesai bitmek uzere ve aciklama yok bekliyoruz yarin mecbur yine gelecegim yani nedir bu zaten haftaya da idari izinler kalkar biz o zamana kadar ise geliriz hastalik kapsak hayatı tehlike, valla ben ne yapacağımı bilmiyorum artık
gul2011
Benim kurum hiçbir zorluk çıkarmadı.e nabız belgesinide engelli raporu kronik olanlarida.hatta daha önce kronik hasta olarak izine ayrılanların hiçbiri gelmemiş ise.bana niye geldin sizin izin devam ediyor diyip gonderdiler
Bana net bilgi yok resmi yazi gelmedi dediler elimde e nabız ciktisi var, hastaneyi aradim durum bildirir raporu düzenleyip whatsapptan attı doktor sagolsun, engelli raporunda kronik kısmı işaretli, ilaç raporu e devlette eksik çıkıyor ama eczaneden onu da cikarttiririm daha ne yapayım ise geldim ama sosyal mesafeye dikkat eden yok, vatandas çat kapı giriyor risk altindayim hani hasta olsam her ilaci da kullanamam bir yerden iyileşirken baska yerden hayatim riske girer. Bana mesaiye geleceksin dedi ama resmi yazi gelmemis gelmeden islem yapamam diyor ya da bize tebliğ etmiyor bilmiyorum
gul2011
Belge istediler ama bende başlamadım işe. Sorun cıkarmadılar. 184 den cevap beklıyorum. İşimi görürmü bilmiyorum ama Doktorumda durumumu anlatan bir rapor yazacak. Müdür beyde haber göndermiş olmazsa bir heyet raporu alsın dıye. Yılan hikayesine döndü bu idari izin olayı. [emoji23][emoji23][emoji23]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@gul2011
Sizde başladınız mi olmadı biraz rapor alın ama raporu da vermiyorlar. İnşallah bi düzenleme yaparlar. Doktordan alınan raporu kabul etmiyorlar e nabızdan olacak dediler daha neyin ne olduğunu bilen yok aile hekimi bile bilgim yok dedi
Nasıl gönderdiler ya ben hastaneye gittim rapor aldım onuda zorla verdi doktor bu işe bir an önce bi açıklık getirmeliler mihayum
Hocam nasıl olsa başlayacağız en fazla 1 ay alınır oda gerek yok uğraşmaya. Vermezler gibi geliyor 1 hafta dan sonra alınan raporlar kaymakamlık ilçede valiliğe gidiyormuş Emine85
Doktor bana da dedi olmadı tekrar kurul raporu alırsın diye ama 1 hafta 10 gün uğraştırlar virüs olayı daha ne kadar sürecek onuda bilmiyoruz almak bişey değil kurula bile gün almak 1 2 haftayı bulur.
Kas hastalıği heyet raporunda kronik işaretli. Ancak yeni listede yok. Ben de aile hekiminden 5 günlük rapor aldım. Haftaya duruma bakacaz. Herhalde ihtiyaç oldukça giderim. Normal dönemde giriş çıkışa çok karışan yoktu.