Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

Günaydın arkadaşlar
Enabızda belirtilen yerde herhangi bir rahatsızlığım gözükmüyorsa ne yapmamız gerekiyor? Doktorlarda tam bilmiyor ne yapılacağını sanırım.

keyemsi

Bende de kayıtlı bilginiz bulunmamaktadır diyor aile hekiminiz ya da klinik doktorunuz ilgilenecek dediler 184 ten

Benim düşüncem aşağıdaki hastalıkların olması gerektiği düşünüyorum.

1. Astım : kesinlikle olması gerekiyor. Astımlı kişi ağzında maske ile hava alması zor.

2. Uyku apnesi ; olmaz olmalarda,

3. Görme ve bedensel engelliler;

4. Hamile bayanlar

5. Hipertansiyon hepsi

6. Şeker hastalığı hepsi

7. Engelli tüm memurlar topu topu %3 en fazla %4 lük bir personel , düşünüyorum. İş yükü olmaz. Kesinlikle

Haberler de sadece şimdilik memur-sen bu konuda yazı yazdı.

İnşallah bu salgın biterse bu sorun dünyada en kısa sürede kalkar.

@mutineer901
Listeyi göremiyorum g 71.2 var mı
[FONT=sans-serif]Bu 2. Maddeden ötürü mü kayıt bulunmamakta diyor acaba[/FONT]

Az önce gelen haberle Kamu’da görevli hamile personellere idari izin verilmiş. Olması gereken buydu zaten. Hadi biz engelli kronik falan neysekte hamileler izinli olmalıydı bu dönemde. Bakalım bizim durumlar ne olacak?

Engelliler e yokmu biz insan degilmiyiz yani tek eli olan nasil korunacak

e nabızda kod yanlış girilmiş cefasını ben çekiyorum

Bizlerede verilmeli ama işte nedense hastalıklar ayrıştırılıyor. Zaten idari izinli olanlara yattıkları yerden maaş alıyorlar gözüyle bakmaya başlanmış iyice. Sanki hasta olmak bizim istediğimiz bi şeymiş gibi

Eğer şu yukarı arkadaşın paylaştığı sağlık bakanlığı yazısı doğruysa enabızdan ziyade başka türlüde çözümler olacak gibi

gul2011
sizin izin işi oldu mu şimdi izinli misiniz bende bi değişlik yok yine kayıt bulunamadı diyor.

Arkadaşlar ne yapacağız son durum ne yukarıdaki yazı da ne diyor yani kayıt çıkmasa bile 3 kere aynı teşhis olursa izinli miyiz.

e nabızda kronık hastalıklarımda kayıtlı bılgınız bulunmamaktadır dıyor bu ne şımdı .d

Arkadaşlar ben 0501183 01 83 nolu cimere engelli idari izinleri için yazdim sizde yazın ne kadar çok olursa sesimiz duyurulur

Bu yukarıdaki yazının daha detaylısı gelmiş ama buraya yükleyemedim. Parantez için hastalıkları yazmışlar

Arkadaşlar 184 sağlık bakanlığı hattından geri dönüş yaptılar şimdi. Listelerde eksik olduğunu ve Covid-19 riskli hastalıklar listesinin yeniden güncelleneceğini, o zamana kadar herhangi bir işlem yapmamıza gerek olmadığını söylediler.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keyemsi
Miyopati, konjenital miyopati bulunuyor mu

Emine85
Bunları kurumlar ile paylaşıyorlar mı acaba bugün öğlene kadar vaktiniz var demişti müdürümüz..

Resmi yüklemeyi beceremedim dostum yoksa direk yazıyı yükleyecektim buraya

benım hastalık sızofrenı e nabızda kronık hastalıklarımda kaydınız bulunmadı yazıyor.

Yazının ilk maddesinde şöyle diyor:
1- Kamu çalışanlarından idari izne esas olmak üzere COVID-19 hastalığı için risk grubunda olan kronik hastalıklar; halen immünsüpressif tedavi alanlar, metastatik ve/veya kemoterapi/radyoterapi alan kanser hastaları, kornea nakli hariç solid organ nakli, kemik iliği/kök hücre nakli yapılan hastalar, kronik obstrüktif veya destrüktif akciğer hastalığı veya status astmatikus hikayesi olan hastalar, insüline bağlı diyabet ve komplike (serebrovasküler, koroner, böbrek, polinöropati) insüline bağımlı olmayan diabetes mellitus hastaları, komplike hipertansiyon (serebrovasküler, böbrek, konjestif kalp yetmezliği), dekompanse kalp yetmezliği, akut koroner sendrom geçiren hastalar, kronik karaciğer ve böbrek yetmezliği olan hastalar, serebrovasküler hastalık (inme, kanama) geçiren hastalar şeklinde Bakanlığımızca belirlenmiştir.

Miyopati93
Benimki bekliyor oyle bir aciliyeti yok bu durumun. Tamamen amirin insiyatifine kalmış.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EZf2SWHXQAAkzbn

keyemsi
bende şeker var ama e nabız da çıkmıyor ne yapmak lazım sisteme nasıl işlenecek veya işe mi başlayacağız

Ayrıca bütün şeker hastalıkları oluyor mu

Bizim kurum aile hekiminden durum bildirir belgeyi de kabul ettiğini açıkladı şimdi

Bende de tip-1 diyabet var ama bende de çıkmadı. Ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Yazıda belirtildiği gibi aile hekimleri yapar umarım

Anldığım kadarıyla Astım ciğerlerin duvarına hasar veren her türlü bronşit ağır obezite skolyoz gögüş kemiği kırılmasından hasarla birde nörolojik olarak etkileyen kas hastalıkları var.

Üst Alt