Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?
sabahin linkine tiklayınca listeyle birlikte yandaş propagandası da çıkıyor. liste güncel gelmedi. sağlık bakanlığının katki payi alinmayan kronik hastaliklar listesi
murat220
Kimseyi tek tek çağırma gibi bir durum yok, genelge yeterlidir.
60 yaş altında iseniz ve kronik kaydı olan hastalığınız yoksa 1 Haziran'da işbaşı yapacaksınız, bu sizin tercihinize bağlı değil.
Kronik hastalarin durumu da kurum amirlerinin inisiyatifine bırakılmış durumda.
Arkadaslar son ilac raporumda İcd kodu I10 fakat teshiste (I11-I13)I15 diyor, tansiyon ilacı raporu bu...listede I10 yok fakat hangisi esas alınacak acaba?
bu kodlardan hangisi kullanılıyor arkadaşlar E13.8 listede yok ama teşhişlerde var. ben iş başı yapacakmıyım.? bilgisi olan yardımcı olabilir mi. teşekkürler
Bakanlık, kronik hastalıkların tam listesini yayımladı.
Bakanlık, kronik hastalıkların tam listesini yayımladı.
Sağlık bakanlığı, kronik hastalıkların tam listesini açıkladı. Listede 778 hastalık tipi yer aldı
Sağlık Bakanlığı, eNabız bölümüne yeni ekleme yaptı. Bakanlık, 2020/8 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi hükmünce idari izinli sayılacak Kamu Çalışanlarının Kronik Hastalıkları Listesini yayımladı.
memurlar.ne olarak e-nabız bölümüne excel olarak yüklenen listeyi yayımlıyoruz:
Arkadaşlar Sağlık Bakanlığı'nın bu yeni yayınladığı kronik hastalıklar listesinde psikotik bozukluk ya da şizofren yazmıyor, demekki biz idari izinli değiliz.
bipolaren E nabız üzerinden barkodlu çıktı alma yeri var oraya girin kontrol edin ona göre çalışıp çalışmayacağınız o yazıda yazar. Paranoya onlar yok normal bir insan ile psikiyatri hastalarının hastalığa karşı riski aynı olarak değerlendirilmiş
Hocam e nabıza girilmiyor zaten yarın falan tekrar bi gözden geçirme olasılığı olur mu çalıştığımız kurumlarca çünki herkesten bi ses çıkıyor ne olduğunu bilen yok
i_brahi_m E nabız kronik bölümüne baktıysan ve riskli kısımdasınız yazısı yoksa tekrar bakmanıza gerek yok hiç giremediyseniz teşhis kodlarınızı yazın ordan indirdiğim dökümana bakarak cevap vereyim ama o çıktıyı alıp birime vermek şart.
i_brahi_m Aile hekiminden bir şey almıyorsunuz E-Nabız sistemi üzerinden belirlenen hastalıklar var bu hastalıklar sizi kapsıyor ise E-Nabız sistemi size riskli hastalık grubunda olduğunuza dair bir yazı veriyor. Barkodlu bir yazı bu yazıyı kuruma vereceksiniz ve izinli olacaksınız. Ama bu belirlenen hastalıklar dışında bir hastalığınız varsa kronik dahi olsa idari izin kullanamazsınız.
druid nasıl mantıklı ya kronik ne demek onu biliyormusun ilk önce onu söyle kalıcı baki geçmez anlamındadır şizofrenide geçmez ömür boyu süren bir rahatsızlık nasıl oluyor kronik degil anlatırmısın bana
kardeşim iç hastalıklar eklenmiş hep bana neden kızıyorsun ki şizofreni psikyatrik bir rahatsızlık değil mi kızman gereken ben değilim ayrıca e nabızda bende kronik gözükmüyorum hala
Paranoya Açıklanan listedekiler Covit 19 virüsünden etkilenecek riskli hastalık grupları olarak geçiyor tüm kronik hastalıklar değil yani hastalığın kronik olabilir ama covit19 virüsü bakımından riskli grupta yer almamaktadır o yüzden hastalığınız listede yok. Kronik değil diyen yok yani hastalığınıza
ben tip 2 diyabetim daha önce insulin kullandım ama şu an hap. nçropati gibi komplikasyonlarda eşlik ediyor. aslında benim için işe gidip gitmemek önemli değil. bana deselerki sen bu şekilde bir diyabetle risk gurubunda değilsin ruhum rahatlar kafam karışmaz. sonuçta bipolarım diyabetle birlikte covit karşısında ciddi tehlke altında olduğumu hissetmek beni yıpratıyor. ama derlerki yok kardşim biz senin diyabeti kastetmiyoruz kafan rahat olsun ozaman güle oyaya işe giderim