Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

mustafa450
Hocam aile hekiminin söylediğine göre riskli grupta olanlara veriliyor durum bildirir raporu dedi ben ilk gittiğim zaman demişti sana nasıl e nabızda çıkmıyor dedi. Ben dün 3 de aldım durum bildirir raporunu şekerden verdi bana dün gece 12 sıraları bi bakayım dedim e nabıza da düşmüş bende bu gün onuda gönderdim kuruma şuan izinliyim. Sizin kas hastalığınızın adı ne.

Çoğu kişi işini çözdü sanırım kimsede ses yok konu diğer günler kadar aktif değil :cool: aman yine öyle olsun herkesin işi çözüme ulaşsın kimse madur olmasın.

müsküler distrofi kas hastalığı e nabızda gözükmüyor. e nabızda gözükenler tipini söylese

abi anlamanız kıt mı adamın diyabetten dolayı kas hastalığı var yani komplikasyon olmuş ondan verilmiş izin raporu

Aile hekime gitsem bana yardımcı olur mu?Benim solunum bozukluğum var önceki mesajlarda da yazdım.

Arkadaşlar memurlar.nettte şöyle bir haber var içişleri bakanlığı birimleri idari izinleri kaldırdı diye bir haber var bilginiz var mı

bende birşey soracağım arkadaşlar.aile hekiminden alınan tek hekimlik ağlık kurulu raporunun üzerinde kovid 19 idari izinlisi sayılır şeklinde yazmıyor,sadece durum bildirir rapor şeklinde düzenlenmiş,acaba ne yapmak gerekiyor

abi anlamanız kıt mı adamın diyabetten dolayı kas hastalığı var yani komplikasyon olmuş ondan verilmiş izin raporu

öncelikle uslubun hiç hoş değil bunu bilmeni isterim. Konunun neresinden başladın okumaya onuda anlamış değilim. Önceki yazılarımda son yayınlanan kronik rahatsızlıkların içerisinde kas hastalığının bulunmadığını i_brahi_m adlı arkadaşın aile hekiminin kas hastalığının covid kronik hastalıklarında geçmemesine şaşırması üzerine ve son enabıza baktığında kas hastalığı üzerinden barkodlu yazı çıktığını ayrıca yagmurunisan adlı kullanıcınında"Kas hastası olan arkadaşlar bilginize
e _nabizda rapor çıkıyor.." söylemleri üzerine raporun bizde gözükmediğini yazdım. olay bundan ibaret. Bir daha uslubu bozuk mesaj yazacağın zaman önceki yazışmaları okumanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar bugün aile hekimine ilaç yazdırmak ve bilgi almak için gittim. Elimdeki hastane evraklarıyla e-nabızda belirtilen hastalıkları açıkladı siz de gidin mutlaka yapılacak bişey varsa aile hekimi yardımcı oluyorlar

Kendim daha önce tümör olduğu için eğer ilaç tedavi(kemoterapi) veya radyo terapi alıyorsan. inme (felç) kanaman varsa olur dedi

epilepsiyi kapsamıyor

En sağlıklı bilgi aile hekiminde giderken hastaneden aldığınız hastalığınızı belgeleyen evrakları yanınızda bulunmasında fayda var.

Bu pandemi bitmiş değil arkadaşlar kendimizi korumaya devam edelim.

Becker müsküler distrofi ve miyopati ayrıca şeker var ama doktor bütün teşhisleri yazdı durum bildirir raporuna iş yeri sadece şeker teşhisini kabul etti bu gün de e nabızda göründü onu da verdim.
mustafa450
aile hekimine söyle komplikasyon varsa veya kritik durumdaysan yetkisi varmış sanırım tam bilmiyorum en iyisi aile hekimine gitmen.

mustafa450

Bendeki tani G71.0- muskuker distrofi
Başka herhangi bir hastalık komplikasyon yok.
Aile hekimine hic gitmedim. E_ nabizda rapor önceki gün yoktu dün eklenmiş ilgili makama verilmek uzere

yagmurunisan
Dediğiniz gibi yavaş yavaş sisteme işliyorlar sanırım raporları

Arkadaşlar atladınız bişey var maddenin birinde 2 yıldan beri aynı teşhisi mi ne bişey diyordu hatırlayamadım benim teşhis yaklaşık 20 yıldan fazladır var şeker de 4 yıldır var yani raporu yeni olanlar hastalığı ağır olmayanlar olabilir kas hastalığının kaç türlü çeşidi var birine verildi diye başkasına da rapor verilecek diye bişey yok. En iyisi aile hekimine gidip görüşmek onlar oluyorsa yazıyor zaten

Kalp yetmezliği fe:40 . Kalp krizi. %55 engelli raporu m var. E nabız da rapor görünmüyor. Aile hekimide görünmüyor sa veremem diyor. Acaba bu şartlarda kovit 19 tek hekim raporu alabilir miyim.

E-Devlet ve E-Nabız

Arkadaşlar merhaba;

Yüzde 54 engelli raporuna sahibim.40'u obstriktif solunum bozukluğu 14 ise skolyozumdan kaynaklı.Fakat bu rapor e devlet üzerinden gözükmüyor.E nabız'a baktığımda ise sadece engeli raporu gözüküyor içeriği yok.

Bu raporları nasıl orda gözükmesini sağlayabilirim?Yani nereye gitmem/nereye yazmam lazım?Bunun için Cimer ve Sağlık Bakanlığına yazdım 2 gün önce.

Son olarak aile hekimine gittiğimde bana Devlet hastanesine gitmem gerektiğini,ordaki doktorların teşhisi sonucunda idari izin verileceğini söylediler.Hastane'ye kalsa randevu alıp öyle gelmem gerek.Aynı gün randevu verilemiyormuş onu öğrendim bugün.Nitekim benim işim Pazartesi'ye kaldı.Bu arada işyeri bir cevap bekliyor.Üstüne Covid19 Kronik Raporuna göre risksiz çıkıyorum.Fakat yukarda yazdığım hastalık bakanlığın idari izinli sayacağı cinsten.

Ne yapmamı önerirsiniz ?

Arkadaşlar merhaba son durumdan sizi haberdar etmek isterim Sağlık Bakanlığı için böyle tabi diğer kurumları bilmiyorum. İdari izin kapsamına giricekler tekrar değiştirilmiş şuan sadece kanser hastalığı olanlar idari izinli olucaklarmış. Onun dışındakilerde artık amirinizle Başhekimle görüşüp rapor alabilir ya da izin yazdırabilirsiniz.çünkü bizim gibi riskli insanı kimse çalıştırıp o sorumluluğu almak istemez gerçi yine de işte karşı tarafın vicdanına bağlı. Ben rapor alıcam Allah izin verir de bir aksilik çıkmaz ise bu süreçte herkese kolaylıklar dilerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

izmirde yasayan varmı izmir otogardan metro ile ulasım sağlanıyormu şehir merkezine gidebilmek için

@Slowinsan

Metro yok,
Şehir içi servis var yada otobüs

Herkese merhaba,
Dün, sistemde çıkmayan vatandaşlar aile hekiminde almaya başladı.

Bugün her hangi bir değişiklik var mı? Yada yeni bir yazı

Varsa paylaşırşabilirmisimiz

Teşekkür ederim

Şu an en son kodlu listeyi atabilecek olan var mı? G72 veya G 71.2 bulunuyor mu iki raporum var birinde G 72 diğerinde G 71.2 kod girilmiş. BİLGİSİ OLAN KAS HASTASI ARKADAŞLAR YAZABİLİRSE SEVİNİRİM. 3 gündür işe gidiyorum tedirginim. E nabızda çıkmıyor

Miyopati93
G70.2. Kronik hastalık pdf çıktısı veriyor e nabız. Listede olmamasına rağmen veriyor.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Miyopati93
Konjenital ve gelişimsel miyasteni. Ve miyastenia gravis.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ef40 kalp yetmezliği. PDF veriyor e nabız. 125.1........l10 hipertansiyon rapor PDF veriyor ama e nabız kovit 19 raporu vermiyor. Ne yapmalıyım

son yazıya göre aile hekimleri de iptal :))) e-nabızda çıkıyorsa izin var yoksa çalışmaya devam...

o embesil sekreter yüzünden neler çekiyorum 2 haziranda düzeltmeye gitmiştim ya sadece açıklamayı değiştirmiş tanı aynı çıldırcam nereye şikayet edebilirim bunları ?

Kahramank25

Kurumunuz kabul ettiyse sorun yok, bizim kurum sadece e-nabızdan kabul edeceğini bildirdi.

Üst Alt