Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

@druid, zaten her gün içeriği değişmiş yeni bir genelge çıkıyor, kurumunuz size bu yeni durumu tebliğ etmediyse boşverin karıştırmayın...

Kahramank25

Umarım patlamaz :cool:

Aile hekiminden rapor alma durumu iptal edildi.8 Haziran'dan itibaren e-nabız sistemi üzerinden durum belgesi alınacak.Şu an da sistemde görüntüleme yapılabiliyor.

selda*

sonrasında bir sıkıntı olmaz galiba hayırda ben zaten hastayım ve yeni genelgede mevcut bu hastalık yani düzeltmeye gittim düzelttik dediler yani burda da ben suçlu isem bilemiyorum

druid, e-nabıza girdiğinizde COVID 19 (kronik risk durum raporu) sorgulattığınızda hastalığınız çıkmıyordu değil mi sizin de. Umarım sonrasında da sorun olmaz...

Aile hekiminden aldığım rapordan sonra enabızdada cıkmaya başlamıştı kronik risk durum raporu yarın bi süprizle karşılasmayız uamrım

i_brahi_m

Konjenital miyopati olarak geçiyor raporumda, cimerden yazdım bakalım bir şey değişeceğini sanmıyorum ama

Hocam dediğim gibi kas hastalığının bir çok çeşidi var ona doktor mu karar veriyor bilmiyorum. İnşallah istediğiniz sonuç çıkar.

selda*

çıkmıyor ama benim sorun belli sekreter yanlış kod girmiş 03 haziranda gittim düzelttiğini söyledi ama sadece açıklamayı değiştirmiş başıma bir iş gelirse yargı yoluna başvurcam

login

Merhaba,
belirttiğiniz durum sanırım iptal edilmiş değil. Çünkü, işbaşı durumunu belirleyen risk raporunu bugün aile hekiminden aldım ve bu raporu iş yerine ibraz ederek evden çalışmaya devam etmekteyim.

parapleji arkadaşlar idari izin durumunuz nedir
çalışmaya başladınızmı?

M41.8 - SKOLYOZUN DİĞER FORMLARI
J44.0 - KRONİK OBSTRÜKTİF AKCİĞER HASTALIĞI, AKUT ALT SOLUNUM YOLU ENFEKSİYON İLE Bana bunları verdiler.Fakat hastalık kısmında gözüküyor Risk Durum Raporunda hala daha risksiz gözüküyorum neden olabilir güncellenmesi mi lazım sistemin ?Bunu devlet hastanesinden verdiler.

Kocaeli MEB 'de olan Arkadaşlar var mı özelden birşey danışmak istiyorum :( Ben Istanbul da yım tayin düşünüyorum Kocaeli'ye

Arkadaşlar hastane afedersiniz yediği b.ku temizleyemiyor. yanlış girilen rapor bir türlü düzeltilmedi! e nabız değişimi red ediyormus

ben tetraplejiyim ama enabızda kronik hastalığım bulunmadığı yazıyor. aile hakiminden mi bunu enabıza kaydettirmem gerek[FONT=sans-serif]? biken var mı[/FONT][FONT=sans-serif]

[/FONT]

bar-angel
aile hekimi olayı bitti yapamassın ortada kaldın sende bizim gibi

yasin258
hastanenin yanlış tanı girmesi yüzünden sende benimle aynı sorunu yasıyorsun geçmiş olsun ortada kaldın

yasin258

ortada hak varken mağdur duruma düştük. Hastane yanlış giriyor tanıyı sonra bana geçmişe yönelik değişiklik yapılamaz diyorlar ne yapıyım hastanede olay mı çıkarayım. Çağırınca kurum gidicez paşa paşa seni çağırdılar mı ? bu kadar eline yüzüne bulaştırılmaz ki

druid

Ben özel sektör çalışanıyım fakat bugün duyduklarımdan sonra biraz açıkçası şoke oldum.Şirket diyor ki bana e nabız'da riskli çıkman lazım.Hastaneye gidip rapor alman lazım.O raporu işyeri hekime getirip çalışır veya çalışamaz diye işyeri hekiminden onay almaları lazımmış.Yarın yada 2 gün sonra dönüş olur diye düşünüyorum bakalım ne olacak

azizyasar

İş yeriniz yanlış yapıyor.Muhtemelen yeni genelgeden haberleri yok.Yazı gelince öğrenirler.Sadece e-nabız üzerinden alınan raporlar geçerli.

login

Merhaba,
Yeni genelge kendilerine ulaşmış. İş yeri hekimim E NABIZ sisteminde görünen "kronik iskemik kalp hastalığı" tanımından dolayı uzaktan çalışmayı uygun gördü.

Aslında engelli insanların normal insanlara göre bağışıklığı ve vücut yapısı biraz daha zayıf olabiliyor başta idari izin verdiler sonrasında idari izin olayında engellileri neden dışarıda tuttular anlamadım ayrıca engelli her yerde engelli kamu ya da özel diye ayrım yapmamaları lazım!! Herkes kendine dikkat etsin arkadaşlar..

Sendika, vakıf, dernekler engelli vatandaşlar covid19 idari izin sayilsin bir kaç kişi dışında bir şey demedi.

eMeL_eMeL

Öyle demeyin halimi kıskanlar var işyerlerinde 3 aydan beri çalışmadığım için.Neremi kıskanıyorlar anlamıyorum

yasin258

Maalesef böyle bir algıda oluştu misal biz evden çalışmaya devam ettik yani aynı iş devam etti aslında sadece fiziken orada olamadık, bu süreç sanki yatış süreci gibi algılandı dediğim gibi engelli insanlarda hastalığa gayet açık insanlar umarım toplum olarak sağ salim bu süreci atlatırız..

burası türkiye engellinin halinden anlamazlar ne çektigini bilmezler herşey kitaplarda kalıyor bide diyorlar pozitif ayrımcalık var

Ben özeldeyim Kronik hastalığım var yasak kalktı mı? 65 yaş üzeri 10-22 arası dışarı çıkabilir dedi Cumhurbaşkanı

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AZMİN SONU!!! Belgeyi aldım sonunda arkadaşlar :cool:

Hayırlı olsun. Nasıl bir yol izlemek lazım.benim n nabız daki rapor kodları tutuyor ama izin raporu vermiyor.

Taxı

özelden ekran görüntüsünü at bakıyım raporun listede hastalıgın var demi

Üst Alt