Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?
Aile hekiminden rapor alma durumu iptal edildi.8 Haziran'dan itibaren e-nabız sistemi üzerinden durum belgesi alınacak.Şu an da sistemde görüntüleme yapılabiliyor.
sonrasında bir sıkıntı olmaz galiba hayırda ben zaten hastayım ve yeni genelgede mevcut bu hastalık yani düzeltmeye gittim düzelttik dediler yani burda da ben suçlu isem bilemiyorum
druid, e-nabıza girdiğinizde COVID 19 (kronik risk durum raporu) sorgulattığınızda hastalığınız çıkmıyordu değil mi sizin de. Umarım sonrasında da sorun olmaz...
çıkmıyor ama benim sorun belli sekreter yanlış kod girmiş 03 haziranda gittim düzelttiğini söyledi ama sadece açıklamayı değiştirmiş başıma bir iş gelirse yargı yoluna başvurcam
Merhaba,
belirttiğiniz durum sanırım iptal edilmiş değil. Çünkü, işbaşı durumunu belirleyen risk raporunu bugün aile hekiminden aldım ve bu raporu iş yerine ibraz ederek evden çalışmaya devam etmekteyim.
M41.8 - SKOLYOZUN DİĞER FORMLARI
J44.0 - KRONİK OBSTRÜKTİF AKCİĞER HASTALIĞI, AKUT ALT SOLUNUM YOLU ENFEKSİYON İLE Bana bunları verdiler.Fakat hastalık kısmında gözüküyor Risk Durum Raporunda hala daha risksiz gözüküyorum neden olabilir güncellenmesi mi lazım sistemin ?Bunu devlet hastanesinden verdiler.
ben tetraplejiyim ama enabızda kronik hastalığım bulunmadığı yazıyor. aile hakiminden mi bunu enabıza kaydettirmem gerek[FONT=sans-serif]? biken var mı[/FONT][FONT=sans-serif]
ortada hak varken mağdur duruma düştük. Hastane yanlış giriyor tanıyı sonra bana geçmişe yönelik değişiklik yapılamaz diyorlar ne yapıyım hastanede olay mı çıkarayım. Çağırınca kurum gidicez paşa paşa seni çağırdılar mı ? bu kadar eline yüzüne bulaştırılmaz ki
Ben özel sektör çalışanıyım fakat bugün duyduklarımdan sonra biraz açıkçası şoke oldum.Şirket diyor ki bana e nabız'da riskli çıkman lazım.Hastaneye gidip rapor alman lazım.O raporu işyeri hekime getirip çalışır veya çalışamaz diye işyeri hekiminden onay almaları lazımmış.Yarın yada 2 gün sonra dönüş olur diye düşünüyorum bakalım ne olacak
Merhaba,
Yeni genelge kendilerine ulaşmış. İş yeri hekimim E NABIZ sisteminde görünen "kronik iskemik kalp hastalığı" tanımından dolayı uzaktan çalışmayı uygun gördü.
Aslında engelli insanların normal insanlara göre bağışıklığı ve vücut yapısı biraz daha zayıf olabiliyor başta idari izin verdiler sonrasında idari izin olayında engellileri neden dışarıda tuttular anlamadım ayrıca engelli her yerde engelli kamu ya da özel diye ayrım yapmamaları lazım!! Herkes kendine dikkat etsin arkadaşlar..
Maalesef böyle bir algıda oluştu misal biz evden çalışmaya devam ettik yani aynı iş devam etti aslında sadece fiziken orada olamadık, bu süreç sanki yatış süreci gibi algılandı dediğim gibi engelli insanlarda hastalığa gayet açık insanlar umarım toplum olarak sağ salim bu süreci atlatırız..