arkadaşım maliye de çalışıyor ülseratif kolit hastası idari izni uzatılmış tekrar
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Devletten maaş aldığınız işinize GİTMEMEK deki ısrar ve çabanız nedir anlamıyorum.Bakanlık yazmış E-NABIZ Sisteminde kronik hastalığın yoksa işine gitmek zorundasın bu kısım bu kadar net ; Şimdi diyeceksiniz ki ben risk grubundayım bırak işi evden dışarı çıkmıyorum. O zaman verirsin kuruma EMEKLİLİK DİLEKÇENİ yada İŞİNDEN EL ÇEKERSİN. Şimdi ben size soruyorum. Sağlık bakanlığında çalışıp Kronik hastalık listesinde hastalığı olanlar ne yapacak?Onlar bu ülkede yaşamıyorlar mı yada sizinle bereber aynı havayımı solumuyorlar.Sen ben o her kimse bu zor dönemde evde kalacak o insan işe gidecek ve sende ben risk grubundayım ondan işe gitmiyorum mu diyeceksin. Sonra buraya gelip sağdan soldan duyduğun devlet emekli edecekmiş vah vah deyip dert yanacaksın.
Bu ne perhiz......Devletten maaş aldığınız işinize GİTMEMEK deki ısrar ve çabanız nedir anlamıyorum.Bakanlık yazmış E-NABIZ Sisteminde kronik hastalığın yoksa işine gitmek zorundasın bu kısım bu kadar net ; Şimdi diyeceksiniz ki ben risk grubundayım bırak işi evden dışarı çıkmıyorum. O zaman verirsin kuruma EMEKLİLİK DİLEKÇENİ yada İŞİNDEN EL ÇEKERSİN. Şimdi ben size soruyorum. Sağlık bakanlığında çalışıp Kronik hastalık listesinde hastalığı olanlar ne yapacak?Onlar bu ülkede yaşamıyorlar mı yada sizinle bereber aynı havayımı solumuyorlar.Sen ben o her kimse bu zor dönemde evde kalacak o insan işe gidecek ve sende ben risk grubundayım ondan işe gitmiyorum mu diyeceksin. Sonra buraya gelip sağdan soldan duyduğun devlet emekli edecekmiş vah vah deyip dert yanacaksın.
Herkese Merhaba ben Astım ve Diyabet Hastasıyım. Bunlara karşın ilaç raporlarım mevcut. Diyabet Raporum 2 Yıllık Astım Raporumda 1 Yıllık E Nabız Sisteminden bakıyorum ; Kronik Hastalıklarım Bölümüne Kayıtlı Bilginiz Bulunamadı diyor. Kayıt olması için ne yapmamız Gerekli bu işlemi Aile Hekimi yapabilir mi ?
firdevs ç
E nabız sistemine girdiğinizde ekranın sol kısmında Keşfet bölümü var o kısma bakarsanız en alttan 3. sırada kronik hastalıklarım yazıyor.
Bu ne perhiz......
Bu ne lahana turşusu. )
Ha unutmadan zaten evden uzun süredir çalışıyorum, haftada bir iki günde işe gidiyorum ayrıca aylardır emeklilik için uğraşıyorum ama virüs nedeniyle bir türlü olmadı,nasipse en yakın sürede olacağım, dervişin fikri neyse zikri odur misali senin ima ettiğin gibi gibi devletten yatarak maaş alma derdinde değilim/değiliz bu birincisi,
İkincisi düşünlerimizi ifade ederken insanları kırmak yerine az yukarda alıntı yaptığım mesajlarında uğraşmaya çalıştığın gibi sağlık bakanlığı ve Mit personelininde bu kapsamda olması gerekir, doğrusu budur deseniz inanın burda herkes size destek olur.Ama mantık bana yok onlarada olmasın, ben kötüysem onlarda kötü olsun olunca böyle oluyor.
xman2
Genelge yayınlandığında sağlık bakanlığının kronik hastalık listesi değiştirilerek azaltıldı. solunum kaslarıni da etkileyen kas hastalikları başta olmak üzere astım gibi hastaliklar da kapsam dışı bırakılmıştır. Verilen kararlar bilim kurulu kaynaklı değil siyasidir. Her geçen gün ülke daha kötü yönetilmekte ve ekonomik kriz de hastalığın önüne geçmiştir.