Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

gul2011

Evet haklısınız insanlar bazı şeyleri yaşamadan anlamıyor karşısındakinin ne hissettiğini arkadaşım devlet memuru onuda çağırdılar işe personel eksik diye ve onun durumu benden daha riskli

ts61

Maalesef sadece burada olan yazışmalarla yetiniyor birçok kişi sanki buradaki konuşmalar yetkili makamlara gidiyormuş gibi Twitter etkinliği yaptık katılan kişi neredeyse 5 kişiyi bile geçmedi :(

Günlük hasta sayıları 6000 'i buldu ve bu sadece günlük hastaneye yatan ve açıklanan rakamlar.
Durum gerçekten çok can sıkıcı. Burası bir engelli sitesi her engelli bu durumu cimere aynı anda ve aynı bakanlığa (aile ve çalışma bakanlığına )yazsa. Bir engelli olarak belki o zaman yol katetmiş oluruz. Aksi halde hiçbirşekilde gelişme olmayacak.çalıştırılmaya devam. Esnekte yok tamamen valilerin amirlerin keyfine bırakıldı. Sendikalar ve dernekler böyle konularda bizlere yardımcı olmaz hiçbirşey yapmaz. Ne zaman yaptılar ki !!!!

sendika konusunu ben de merak ediyorum . Bu zamanda devreye girmeyipte ne zaman girecekler ? Bakanlara sendıkalar daha cabuk ulaşır etkılı olur ama Sendıkalar çok ilgisiz ....

Forum yönetiminin de biraz elini taşın altına koyup duyuru yaparak insanları birlik olmaya teşvik etmeli.

İlk izinde Memurlar. net ana sayfasında haber yaptı 1 gün sonra idari izin vermiştiler.

Memurlar.net de haber yapılması için haber gönder butonuyla Vakalar 5000-6000leri geçince engelliler idari izin bekliyor diye yazdım bakalım haber yaparlar mı. Sitedeki bazı ateist kişiler için değmez ama olsun

Tek çare etkinlik yapmak Twitter da tag vs.
CİMER' ne yazmak dan çekinmeyin e-devlete girin ve CİMER' ne Engelli İdari izin Genelgesi çıkarılması hususunda talep te bulunun..!

son durum ne arkadaşlar saat 9 da mı gelecegiz 4 te çıkacakmışız öyle bi duyum aldım dogrumu bilgi verirseniz sevinirim

Paranoya
Bu hangi şehirde yaşadığınıza bağlı. Esnek mesaide dahil olmak üzere Valiler yada kurum amirinizin insiyatifinde bu karar .Henüz Türkiye Geneli bir karar alınmadı. ben Genel karar alınması için idari izinli olmak istediğimizi Cimer'E Yazdım ama dönüş olmadı. mesajlar çok olmalı ki birşey yapsınlar.

zerda34
yorum kısmı değil . sağ üst tarafta haber gönder butonu var. orayı tıklayınca çıkan bilgiler yerini talep yada istek olarak doldurup gönderiyorsunuz.

Ateist değilim ama tüm ateistler idari izin konusunda yaptığın olağanüstü başarılı çalışmaların için sana minnettar olacaktır

Hiç değmezsin ama yine de üşenmedim yazdım yani ts61

tekliyorum

Tunceli vakaların en az olduğu ve kurallara en çok dikkat eden illerden biri olarak bu kararı alarak engellilere verdiği değeri göstermiş.
gerçekten tebrik etmek lazım. örnek olmalı Tüm İl Umumi Hıfzısıhha kurullarına.

Evet. En az nüfusu olan ilimiz olmasına rağmen böyle bir kararın alınmış olması gayet isabetli olmuş. Virüsün ilk zamanlarına oranla kat be kat fazla etkili olduğu, hasta sayılarının (hele ki sayısı dahi bilinmeyen vakaların) arttığı böyle bir dönemde, kamu/özel farketmeksizin engellilerin idari izinli sayılmaması/kolaylık sağlanmaması yanlış uygulamalardan sadece biri maalesef. Umarız genel bir karar çıkar.

Arkadaşlar psikolojik engellilere idari izin yok ama biz esnek çalışmadan dolayı haftada 1 ya da 2 gün mesai yapıyoruz.

engelli personel acilen evlerde izolasyona alınmalı çember daraldı !!!

3 aralık dünya engelliler gününde yine göz boyamalık laflar ederler. Iş uygulamaya gelince görmezden gelirler.

Bu güne özel bizi görüp idari izin genelgesi çıkartsalar nolur yani. çok mu zor acaba bunu yapmak

Arkadaşlar senilik izinde korona testi pozitif olan veya temaslı olan çalışanın alacakları rapordan yıllık izninden mi düşer yoksa izin durdurulurmu yardımcı olursanız sevinirim.

Önce rapor kullandırılır ardından yıllık izine devam edilir.
Yani raporluysan raporlu görünürsün

Üst Alt