Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

memet978

Önce rapor kullandırılır ardından yıllık izine devam edilir.
Yani raporluysan raporlu görünürsün

Aynen raporunu iş yerine gönder personel müdürlüğünün ve müdürünün bilgisi olsun (Raporlu olduğunda işten bile çıkaramazlar yani yıllık iznin donar rapor devreye girer)

bu akşam bakanlar kurulu toplantı sonrası bir haber çıkar mı ?

AYBAROGLU; hiçbir haber gelmedi, en azından engelli memurlara sabah 10 akşam 4 tarzında bir çalışma saati olabilirdi.

Esnek Çalışma Engelli olmayanlara uygulanıyor Cahil Müdürlerin elinde oyuncak olduk..

Bakanlıklar kendi içinde bir genelge çıkarabilir ama kimse uğraşmaz çemberde kalmadı artık daralacak...

Sağlık Bakanlığında memur olduğum için idari kat olmama rağmen hiçbir şekilde esnek mesai/ uzaktan çalışma/ veya bulunduğum ilde alınan kararlara dahil edilmiyorum. bulunduğum ilde şuan tüm memurlar sabah 10 akşam 4 çalışmasına rağmen ben dahil edilemiyorum.
engelli olarak bütün bu kararları uygulanabilir kılan genel bir genelge çıkartıp işimizi kolaylaştırmayan zorlaştıran herkese ah ediyorum.

İş yerine verdiğim ve doktorun verdiği durum bildirir raporu iliştirdiğim dilekçe e-nabız’da idari izinli sayılmadığım için reddedilmiş.

Arkadaşlar ben cimere yazdım herkesin yazması gerekiyor çoğunluk olmamız şart!

Ben de yazacağım bu akşam. Korona virüsü vaka sayısı artmakta ve dezavantajlı durumda olan engellililer izinli sayılmalı filan yazalım

tunceli ve giresundaki engelli idari iznine sağlık bakanlıgında çalışanlar dahil mi arkadaşlar ?

Arkadaşlar,ben idari iznimi alabiliyorum enabizdan fakat göç idaresinde çalışıyorum hazirandan beri çalışıyorum İçişleriinin Haziran'da çıkardığı genelgeye göre çagrildim 18 Kasım 2020 tarihli cumhurbaşkanlığı genelgesiinde ise idari iznin uygulanmasi istenmis.Sorum şu benim idari izin hakkım var mı İçişlerinin genelgesi iptal mi olmuş oluyor

Yoksa valilikler de mi yetki bilgisi olan paylaşabilir mi

TÜM bölgelerde engellilere idari izin gelmesi için CİMERE (Aile ve çalışma sosyal bakanlığına) yazı yazalım. yazarken en sonda çıkan kısımda (Aile ve çalışma sosyal bakanlığına) diye seçmeliyiz. YİNE YENİDEN yazalım . yoksa kimseye izin vermezler. bu iş böyle devam eder.

Üst Alt