Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

bize vermedi genel müdür çocuğu olanlar ve engelli olanlar gelecek dedi. Dönüşümlü çalışma yok

arkadaslar ankara valiligi bir saat once engellilerin idari izinli olacagini ilan etti. hem ankara.gov.tr'de hem twitter'da var. amiri kabul etmeyenler neye dayanarak bu karari aliyor? c.baskaninin genelgesi acik ve net.

kabul etmeyenler hangi kurumda olduklarini da yazabilir mi?

Adalet Bakanlığı'ında çalışan engellilere idari izin var mı?

Engelli aday memur pandemi süresince tam mesai yapmak zorunda mı?

Cumhurbaşkanlığından karar gelmesıne rağmen çalıştığımız kurum bize ne 10 16 çalışma verdi nede dönüşlü çalışma sabah 8 akşam 5 devam ediyoruz bu durumla ilgile kime ne söyleyeceğimizi bilmiyoruz normal memuru geçtim engellii statüsünde çalışıyoruz ve bize hiç bişekilde fark yok 1 haftalık olduk kurumda kime ne diyeceğimizi bilmiyoruz karara göre idari izinli sayılmamız gerekirken esnek çalışmamıza bile izin vermediler kurum- işkur

kimsenin cbaskanlıgı genelgesini salladıgı yok

tam da muz cumhuriyetine en iyi örnek

tavşan kaç tazı tut

merkezi idareyi sallamayan kurumlar,en son osmanlı batarken böyle olmuştu

thinkpad Bizim kurumda vermedi engellilere idari izini bırak dönüşümlü çalışma bile yok sabah 8 akşam 5 işkur ankara

İdari izin verilmedi fakat pazartesi itibariyle esnek çalışmaya geçiyoruz. Bir çok engelliye idari izin verilmiş,işin özü karmakarışık her şey.

Ben engelli statusunde calisan kronik hastayım engelli hakkimi degil de kronik durumu kullanarak e nabiz ciktisi ile idari izindeyim ama 13 aydir evden baya dolu mesaiyle çalışıyorum tum gun pc basinda.
Yani bu isin keyfi oluşu beni de deli ediyor zaten evden cikmiyorum, ustune is yuku iyice psikolojimi bozdu.
Bizde de esnek çalışma yok, o zaman nispeten herkes daha az calisiyor, isler daha kontrollü oluyordu
Bu gidişle beni de çağırırlar evden çalışmama karsi zaten amirim
Allah hepimize kolaylik versin bir an once normale dönsek de calisacaksak da en azindan risk olmadan çalışsak

Sanırım AİLE BAKANLIĞI engellilere uygulanan "İDARİ İZİN" uygulaması kaldırıldı. NEDEN ACABA BİLEN VARMI?

yetkilileri geçtim, engelli arkadaşların çoğunun idari izin kararından haberi bile yok sanırım. sağlık bakanlığı için idari izin genelgede yazdığı halde izin verilmedi.

sosyo

Saglik bakanligi engellilerin idari izne cikmasina karar vermis sanirim ama kronik hastalarin (organ nakilli ve kanserli olanlar icin) idari izni ust merci müdürlerinin inisiyatifine birakilmis ben ona cok sasirdim mesela

14.04.2021 tarihli dilekçeniz incelenmiş olup; Cumhurbaşkanlığı'nın 14.04.2021 tarihli
COVID-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik Tedbirler konulu 2021/8 sayılı
Genelgesi'nin "Bu çalışanlar, amirlerinin izni dışında görev mahallinden ayrılmayacak ve
hizmetine ihtiyaç duyulanlar görevlerine dönecektir." ifadesi gereği, Birimimizde görev
yapan personelin yetersizliği sebebi ile idari izin talebiniz Müdürlüğümüzce uygun
görülmemiştir.

Artık Genelgeyi Sallayan Yok Benim Dilekçeme Verilen Cevap Buyrun Esnek Çalışma Yok ülkeyi terk edesim var.

merak ediyorum, idari izne ayrılabilen tek bir engelli arkadaşımız var mı? 1 kişi diyorum. genelgede yazmasına rağmen, izin verilmemiş. bu konu ayrı başlık açılmasını da hakediyor belki. "genelgeye rağmen izin alamayan engelli memurlar" gibi bir başlık. engelliler ne yapabilir, bu konularda uzman bilgisine ihtiyaç var.

sosyo
Ben idari izindeyim ama engelli statusunden degil engelli kadrosundayim ama ben e nabiz çıktısı ile kronik hastalığım sebebiyle izindeyim ona da izin denirse tabii!
Gecen marttan beri evden cikmiyorum ama kurumdaki görevleri evden bilfiil devam ettiriyorum ful.mesai seklinde
Idari izin sozde kaldi ben daha cok evden çalışma personeli gibiyim

İdari izinli miyim?

Bir kamu kurumunda memur um yüzde 80 şizofreni sağlık raporum var, esnek çalışma tablosunda adım iki gruba da yazılmamış. Acaba ben iki gruptan ayrı olarak idari izinli miyim?

Merhaba Serkan bey, dilekçenizi hangi makama ve ne şekilde yazdınız? Bir sonuca vardınız mı? Paylaşırsanız sevinirim

volkano39

Yayimlanan genelge ile engelli raporunun fotokopisini dilekcenize ekleyin.
Dilekçeye de şu tarih ve sayılı dilekceye istinaden idari izin kullanmam hususunda gereğini arz ederim yazin ve evrak kayda verin hatta dilekcenizin fotokopisini cekip evrak kayit görevlisine elinizdeki fotokopiye de aldigina dair imza attirin.
Kamu kurumunda bu sekilde bir yol.izleyebilirsiniz

Maalesef bende sağlık bakanlığındayım ama tek bir kişiyi bile izne çıkartmadılar..

ben idari izne ayrildim arkadaslar. kurum hava kuvvetleri (msb)

dilekce, rapor fotokopisi, genelgenin ciktisini amirinize verin.

kosovali İdari izinde kurum amirinin insiyatifi önemli bu şartlarda ne yapalım gelip ondan hesapmı soralım?

Ben 11.03.2020 tarihinden itibaren idari izinliyim kurumum MSB fakat benim onkolojik, diabet, tansiyon ve ortopedik engelim mevcut. ENabız da kronik hastalık raporum var.Bu belgeyi kurumuma amirime gönderdim.

Sağlık bakanlığında çalışan engellilere de idari izin çıktı

Arkadaşlar maalesef genelgedeki "... ihtiyaç olması halinde görevlerine döneceklerdir" ibaresi ile engellilerin idari izinli sayılması amirlerin inisiyatifine bırakılmış...

Üst Alt