Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bende 2 doz aşımı oldum.Bugün işyerinden amirim aradı 14 Haziran da seni başlatacağız dedi.Hayırlısı inşALLAH.Onkolojik ben Tansiyon diabet hastasıyım günde 4 kez insülin kullanıyorum.
i_brahi_m
maaş alıyorum
bu hafta sınavlarımı hallettikten sonra bende 1 haziranda haber çıkmazsa gidip başlayacağım
Ben de is yeriyle görüştüm bugün hatta uğrayacaktim yarin gideceğim artik
Bizde de 1 Haziran bekleniyor nornallesmeye gecilirse başlarim diye düşünüyorum ama kronik hastalara idari izin devam ederse is basi yapmadan arada gidebilirim hatta bana duruma göre izole yer ayarlanacakmis. Öyle olursa giderim zaten.
Nasıl iş ya siz istemeden izine ayıramazlar öyle bir şey yok he işçiyseniz izinlerinizi bırakmıyorlar o doğru.Kamudayım arkadaşlar yıllık izne ayrılmaya başlamışlar yaptığım işte puantörlük bugün aradılar bakalım
Çok iyi kamu bankası mı özel mi@i_brahi_m
maaş alıyorum
kamu bankası mı özel mi
Ben hiç gitmedim iş yerine ama dönüşte olacakları az çok tahmin ediyorum ama ne diyen desin takmıyorum. Bence biraz daha uzatılır diye düşünüyorum çünkü aşılama yeni başlıyor bizim düşündüğümüz kadar onlarda düşünüyorlardır. Aynen hakkımızda hayırlısı ne diyelim
mahmut56
Ben 15 aydir evdeyim ayda bir falan çıkıyorum en fazla o da eczane/hastane isleri için. Onun haricinde evdeyim ve bu 15 ayda da evden bilfiil çalıştım inanın bugun sabahtan beri telefonum susmadi, is yerinde onca eleman var ama tum organizasyonu ben yapıyorum. Bu 15 ayda hep ya çağırırlarsa stresi yasadim, psikolojik olarak baya yıprandım üstelik izinlerim de yandı, pandemi sebebiyle yillik izin de kullanamadim. Eger izole yer ayarlanirsa ve normallesme sebebiyle is basi derlerse kendimi izole odam olacak diye motive etmeye çalışıyorum. Burada hic evinden cikmayan var mi bilemem ama millet gezerken, sahile inerken ben markete bile gitmedim. Her an ise cagrilma stresi gidip calismaktan daha ağır. Bir de sen aşı oldun artik calisabilirsin düşüncesi var ama beni aşı korumuyor sirf siram geldi diye oldum herkes aşı olup bağışıklık kazanmadigi surece ben 10 aşı da olsam nafile. Bakalım 1 haziranda yine geçen seneki gibi normallesmeye gidiyoruz diyecekler mi? Gecen sene e nabiz ciktisina ragmen zar zor izin verildi! Hepimizin hakkinda hayırlısı olsun ne diyelim