oooo! belash da "hortlamish", ben seni öldü biliodum, sevgili sitedashlarin kesmedi mi seni hala?
... neyse hosh geldin tekrardan =)...
Belash' Alıntı:
Adam gibi adam olup; sırf fiziksel engeli yüzünden engelli insanlara acıma ve merhamet duygusu ile yaklaşmalıyım?
Onları cinsel bir partner olarak görmemin, oldukça sapık ve onları aşağılayan bir bakış açısını olduğu hususunu içre mi etmeliyim?!
bir sakati cinsel partner olarak görmek onu ashagilamak anlamina gelmedigi kadar bi devotee olmak da engellilere acima ve merhamet duygusu ile yaklashMamak ya da onlari hic ashagilaMamak anlamina gelmes
...
konuyla ilgili bilimsel gerceklik diye bir kuramin mümkün olmadigi (ya da cok zor oldugu) konusunda katiliom sana... daha bilim adamlari bile anlashamio ki biz burda bir iki "bilimsel" yazi okuyarak "hah! tamam, bu konu budur" diyebilelim hepi birlikte
... ama yine de horizon73'ün bahsettigi dökümanlari okumayi cok isterim ve ilgilendigi icin teshekkür ediom... konuyu ilk tartishtigimizda biraz arashtirmishtim telefonla falan ama kimse dogru düzgün (bilimsel) bi literatür veremedi/gösteremedi... almanlar amerikalilar kadar durmuyo bu konunun üstünde
... ha! psikolog bi kadinla konuyu konushmam icin randevu almishtim ama (özel sebeplerden dolayi) katilamadim... yeni randevu almayi da bi türlü beceremedim (oturanboga, sorry), tatil falan girdi araya sonra da konu "önemini" kaybetti benim icin nedense...
neyse bilimsel yazilar gelinceye kadar -sitedashinla tatli sohbetini accik böl de- bize sen anlat biraz shu devoteeligi, belash... nedir, neyin nesidir? bi sabah kalktin ki devotee mi oluvermishin, yoksa hep devotee.din de birden mi farkina vardin yoksa yavash yavash mi?... devotee oldugundan emin misin?... insan az ya da cok devotee olabilio mu yoksa "birazcik hamileyim" denilemedigi gibi "birazcik devoteeyim" de denilemio mu? ya hep ya hic mi?... tanidigin baska devoteeler de var mi? varsa onlarla kendini karshilashtirdigin zaman ortak yönünüz mü daha büük, farkiniz mi?... keshke devotee olmasaydim dedigin hic oldu mu, yoksa mutlu musun?... devoteelikten "istifa" etmenin elinde oldugunu düshünüo musun? anlat biras (lütfen, tabe. emir gibi algilanmasin)... azicik senden (de) dinleyelim devoteeligi
...
ha! bu arada, merak ettigim(iz) baska bisheyi örendim, a_geyik; ayni zamanda hem engelli hem devotee insanlar da var, devotee engelliler yani (ya da tersi)
... artik bunlar önce devotee.diler de sonradan mi engelli oldular, yoksa ilk bashtan beri hem devotee hem engelli miydiler, bilmiom, sormadim... konu burda gündemdeyken, "arashtirmalarimi" yaptigim siralar bikac devotee sitesine üye olmushtum, bitanesini hala ziaret ediom ara ara... orda tanishtim... hatiri sayilir devoteeler ve devotee-engelli ciftleriyle de tanishtim, hadim etme fantazilerinden uzak durmayi insana zorlashtiran devoteelerle de
... her devotee ayni degil yani, oturanboga... en azindan, benim tanishtiklarimin (sadece nette tanishtim ama) ya da yazilarini okuduklarimin biri birine benzemio du... ne zevkleri, ne görüshleri ne de kishilikleri... farkli, farkli, rengarenk yani, öle tek bi fabrikadan cikmamish hepsi
...
uykum geldi, ii geceler...
sevgiler...
[size=2]
not: daha önceki yazdigim mesajlari sitemizdeki bazi devotee.ler "davetiye" olarak algilamish
; onun icin burda söyleme geregi duydum shimdi; devotee partner/sevgili/esh falan aramiom ben kendime (devotee olmayanini da aramiom zaten)... ama sohbet, muabbet derseniz varim, memnun olurum... hatta kafamdaki bazi soru isharetlerini gidermeme yardimci olursaniz sevinirim...[/size]