Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳

Allah rahmet etsin,sık sık görürdüm tanışma fırsatımız olmadı,duyunca bende çok üzülmüştüm, tekrar hatırlayınca üzüntüm tazelendi,Dünya bu kadar işte,hayat..yaşam bir nefes kadar kısa... ALLAH rahmeti ile muamele eder inşallah 🤲

@EMRAHBV,

Bir yalnızlık var bu gece… Ne ay duyuyor beni, ne yıldız bakıyor yüzüme.

Bu Kadar Derdi Varken İnsanın, Sigara Dumanından Zarar Gelmez..🚬🚬

Ey sevgili;evvelden çiğ damlası gibi akardı aşklar kalplere...

İstanbul'un en büyük 3 evliyasından birisi olan; Abdülfettah-ı Bağdadi El Akri ziyarete giderek dualar ettim. Allah'ın hikmeti o anda aklıma gelen @alitzelll🌈 @Dilhun @OğuzHan112 @İnnocence ve rahmetli kardeşim Mka Mustafa için özel olarak, isimlerini bu mübarek yerde anarak dualar ettim. :)🤲 Allah'ım; Alitzell'i, Esra'yı, Oğuzhan abimi ve kıymetli hemşerim İnnocence'yi her türlü kazalardan, belalardan muhafaza eylesin; musmutlu, upuzun ve çok güzel bir hayatları olsun. :) Oğuzhan abi ve İnnocence'ye, Esra ile enişteye iki cihan saadeti versin :) Canım kankam, Alitzell'e de bir ömür sürsün. :) Mustafa'ya da Allah rahmet eylesin, içim çok yanıyor ona. :(
CGCUQ8.jpg

Güzel kalpli arkadaşım güzel duaların için teşekkürler 🥹

@EMRAHBV,

Amin benim güzel kalpli,güzel yürekli kardeşim🙂 bilmukabele 🤲 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için çok sağolasın 🙂

İyi tatiller kankacığım, terliğin altına adımı yazmayı unutma. 😁😊😎

Toplu cevap: Arkadaşlar; bakın, kırmadan izah etmeye çalışıyorum, sanırım anlatamıyorum. Benim telefon numaramla girmem gereken gruplara ve sosyal medya gruplarına ben girmiyorum. Ayrımcılık falan yapmıyorum, kafama göre tam uyan insanlarla kanka oluyorum. Burada da zaten, 2 bayan kardeşim ve kankam var. Ben kendi kız kardeşlerim olsa, belki de onlar kadar sevmezdim. Ayrıca özel hayatımı da bu kadar çok merak etmenize gerek yok. Buradaki bilgilerim, internette olan bilgilerim ve sosyal medyada olan bilgilerim yeterli. Burada da şu anda aktif olan sadece 2 kişide telefonum var. Evet, telefon numaram çok kıymetli ve vermiyorum. @Alitzell ve @Dilhun haricinde de o kadar samimi olacağım başka bayan kanka istemiyorum. 2 kardeşim de bana yatıyorlar. Lütfen artık beni gruplara çağırmayın, ciddi anlamda sıkılmaya başladım. Kitaplarımı da Nadir Kitap Com sitesinde bulunan Cengiz Sahaf mağazamdan alabilirsiniz. 📚🖊

2 kardeşim de bana yetiyorlar olacak.

@alitzelll🌈, Aynen canım aynen. 30 bin kişilik sayfada 11.3'e düştü. Çünkü herkesin her istediğini yapmıyorum, ta Arnavutluk'tan başıma musallat olan vardı da zor kurtuldum. 😁 Ondan sosyal medyayı dışarı kapatmak, en güzeli oldu. 😁😉

Canım kardeşim .mka Mustafacığım; vefat haberinin beni nasıl sarstı, kelimelerle anlatmak mümkün değil. :( 7 sene seninle o kadar çok şeyi konuşup paylaşmışız ki ne seni takipten çıkarabildim, ne de ben çıktım; çünkü büyük usta Can Yücel'in dediği gibi "İnsan arkadaşını gömer mi yahu." gömmez tabii ki. :( Senin için yapabileceğim 3 şey vardı: 1 tanesini elhamdülillah, Abdülfettah-ı Bağdadi hazretlerinde dua ederek yaptım; inşAllah yeni romanım olacak olan, "Gölgeler İmparatorluğu 2.Cilt- Türkiye'deki Kaos Bitecek Mi?" isimli eserimde seni 'mka' kod adıyla roman kahramanı yapacağım ve romanın başında sana da ithaf edeceğim, üçüncüsü ise seneye Allah izin verirse, mezar yerini de öğrendikten sonra, rotamı Adana'ya çevirerek mezarını ziyaret etmek olacaktır. Çünkü benim arkadaşlığım çok ama çok sağlamdır; delicesine sever ve sarmalarım, ölüm haberini aldığımdan beri o kadar özlüyorum ki anlatamam. Hacını burada tek bıraktın, Takdir-i İlahi'ye boyun eğiyoruz. İnancın çok sağlamdı; burada bir defa bile birini kırdığını, bir defa bile birini incittiğini görmedim. Allah sana gereken mükafatı inşAllah verecektir. Eski hâlim olsaydı, emin ol ki 1-2 sene daha arar verirdim; ama hacının yeni hâli elhamdülillah, inanılmaz derecede güçlü, seni hatırlaması onun içinde çok zor olacak olsa da burada kalmak zorunda... Her ne kadar vefat etmiş olsan da senin o tatlı hâlin, içimi ısıtan gülüşün, o sıcacık dostluğun hep benim içimde kalacak. Allah rahmet eylesin, rahmetiyle muamele etsin, mekânın cennet olsun kardeşim. Mustafa'nın ruhu için El-Fatiha. :( ☹️😪

Cümlemizden abisi, gerçekten çok üzgünüm fakat hayatında bir gerçeği var... Çok üzgünüm Allah mekanını cennet etsin 🤲

@EMRAHBV,

@OğuzHan112, Öyle de abi, o kadar tatlı ve şakacıydı ki anlatamam. O kadar eğlenirdik ki. :(

Türk ceza kanununun az önce çıkan son maddesine göre; seni görünce "kötüyüm" diyecek olan herkes, ömür boyu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılacak ve asla gün yüzü görmeyeceklerdir. 😁🙈

Yapacak bir şeyim bacişim, çatla da patla demekten başka. :D

Sabahın 8'inde aklıma kek yapmayı sokan sevgili kankam mutlu oldun mu 🌸

Seni görünce kötüyüm diyecek var mı
Onu Küçük Çamlıca Kulesi'ne asarım
Unutma, tamam mı? 😁🙈 Kankilerin Ayrton Senna'sı. 😁🥰☺️🏎🏁🏆 Senna gibi Formula 1 pilotu, senin gibi de kanki gelmez, iyi ki varsın enerji küpü. 😁

Üst Alt