Canım kardeşim .mka Mustafacığım; vefat haberinin beni nasıl sarstı, kelimelerle anlatmak mümkün değil.

7 sene seninle o kadar çok şeyi konuşup paylaşmışız ki ne seni takipten çıkarabildim, ne de ben çıktım; çünkü büyük usta Can Yücel'in dediği gibi "İnsan arkadaşını gömer mi yahu." gömmez tabii ki.

Senin için yapabileceğim 3 şey vardı: 1 tanesini elhamdülillah, Abdülfettah-ı Bağdadi hazretlerinde dua ederek yaptım; inşAllah yeni romanım olacak olan, "Gölgeler İmparatorluğu 2.Cilt- Türkiye'deki Kaos Bitecek Mi?" isimli eserimde seni 'mka' kod adıyla roman kahramanı yapacağım ve romanın başında sana da ithaf edeceğim, üçüncüsü ise seneye Allah izin verirse, mezar yerini de öğrendikten sonra, rotamı Adana'ya çevirerek mezarını ziyaret etmek olacaktır. Çünkü benim arkadaşlığım çok ama çok sağlamdır; delicesine sever ve sarmalarım, ölüm haberini aldığımdan beri o kadar özlüyorum ki anlatamam. Hacını burada tek bıraktın, Takdir-i İlahi'ye boyun eğiyoruz. İnancın çok sağlamdı; burada bir defa bile birini kırdığını, bir defa bile birini incittiğini görmedim. Allah sana gereken mükafatı inşAllah verecektir. Eski hâlim olsaydı, emin ol ki 1-2 sene daha arar verirdim; ama hacının yeni hâli elhamdülillah, inanılmaz derecede güçlü, seni hatırlaması onun içinde çok zor olacak olsa da burada kalmak zorunda... Her ne kadar vefat etmiş olsan da senin o tatlı hâlin, içimi ısıtan gülüşün, o sıcacık dostluğun hep benim içimde kalacak. Allah rahmet eylesin, rahmetiyle muamele etsin, mekânın cennet olsun kardeşim. Mustafa'nın ruhu için El-Fatiha.