Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
abb Tam hatırlamıyorum ama var diye biliyorum.Ancak buna gerek kalmaz Çünkü 400 kişilik atamada 399 kişi ilk tercihine 1 kişi 2.tercihine atanmıştı.3.tercihe gerek bile kalmamıştı.Hep söylüyorum yeter ki atanın atanacak yer meselesi kolay.
mehker Evet böyle bir dava vardı.Meb nasıl davranır bilmiyorum ancak bence branş kontenjanı vermek de haksızlığa yol açar.Çünkü bir matematik öğretmenliğinde 90 puanla 5.olunabilirken iklimlendirme soğutma alanında 30 puanla tek aday olduğu için 1.olmuş olur ve direkt atanır.Eğer mahkeme Meb aleyhine karar vermişse branş kontenjanı belirlenir.Bir de şöyle bir durum var.Eğer branş kontenjanı belirlenirse bazı branşlara hiç kontenjan vermeyebilir.Böyle olursa da yine 90 puanla bir öğretmen adayı atanamayabilir.
Uykusuz_ 400 kişi almışlardı.taban puan 70,9 idi.
ilk aşamada atanmak yok Sadece Meb evrakları falan inceliyor. Başvuranların branşına bakıyor.İkinci aşamada ise il tercihleri yapılıyor ve atama gerçekleltşriliyor.Hocam 14-17 haziran tarihlerinde başvuru çıktısı ve bazı evraklar isteniyor. Bu başvuru çıktısı sizin dediğinize göre il tercihleri değil. Siz iki aşamalı diyorsunuz. O halde tam olarak nedir? Malumatınız var mı?
Diyelim ki evrakları teslim ettik ancak atanamadık. İkinci atama için yeniden evrak istenecek mi?