Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen bilgisi olan arkadaşlardan öğreneceğiz Bölüm nedir sizin arkadaşım

Konuyla ilgili whatsapp/ telegram grubu altında bir başlık açacağım arkadaşım.

Arkadaşlar 2018 EKPSS için karşılıklı iletişim kurmak/tartışmak/soru çözümü vs. için whatsapp ve telegram gruplarında toplamayı öngörüyorum.

Gruplara dahil olmak için tarafıma özel msjla isim bölüm ve numaranızı paylaşınız.

benim bölümüm türk dili ve edebiyatı öğretmenliği böyle bir grup kurmak gayet iyi olacaktır iletişim acısından

Merhaba ben de rapor başvurusunda bulundum inşallah raporun çıkarsa bende sınava gireceğim. Felsefe grubu öğretmeniyim.

Mrb arkadaşlar yıllardır kpss sınavına girdim kontenjanımız çok düşük 4 ile 25 arasında alımımız oluyor bende 2018 ekpss ye girmeye karar verdim elektronik öğretmenliği mezunuyum ekpss de branş fark ediyor mu? kısacası ekpss de atamam olur mu? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden tşk ediyorum.

Sosyolog21 öğretmenlik ve lisan için whatsapp/telegram grubu kuracağız arkadaşım bilgin olsun.

2018 Ekpss'de öğretmen ataması mı olacak? İyi olmuş belki ben de girerim.

2018 ekpss öğretmenlik/lisans whatsapp-telegram grubu

Arkadaşlar 2018 EKPSS için karşılıklı iletişim kurmak/tartışmak/soru çözümü vs. için whatsapp ve telegram gruplarında toplamayı öngörüyorum.

Gruplara dahil olmak için tarafıma özel msjla isim bölüm ve numaranızı paylaşınız.

Raporum sıkıntısız hallolursa inşallah grupta yer almak bilgi paylaşımı yapmak isterim. Inşallah hepimiz ataniriz

Merhaba arkadaşlar. Ben de öğretmen adayıyım. Umarım bu yıl hepimiz atanırız.

Merhaba. 2016 fen bilgisi ögrt.. mezunuyum KPSS ye girdim fakat puanim yeterli degil bu sene rapor aldım ilk kez EKPSS ye gireceğim ve ne şekilde nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. Sınava girdikten sonra alımlar nasıl oluyor acaba. Şansımız yüksek mi.?

Whatsap grubuna dahil olmak istiyorum. Email adresinizi verebilir misiniz.

Ben bu linkten gruba katılamadım. Numarayı söylemek gibi bir imkanınız olursa sevinirim.

engelli öğretmen açığı ne kadardır?

Son düzenleme:
2018 sınavı için ilk alımın yılın son çeyreğinde yapılacağı söylendi, öğretmenlik atamaları daha önce yapılıyor sanırım tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

belki konuyla alakalı olmayacak kusura bakmayın ama engelli öğretmen olarak atanan arkadaşlarımız ilk atandığında neler yaşadı çocuklar nasıl karşıladı alay eden çocuklara nasıl davranmalıyız bilgili olan arkadaşlarımız cevap verirse sevinirim

O543 5376599 whatsaptan mesaj atın ben sizi bu gruba ekleyecem

En az bir yıl calisma suresi istiyo adaylik kaldirma sinavi icin ya ben eylulde basladim peki yaz tatili ve 15 tatili sayilmayacaksa 1 sene sinava nasil yetisecek ?

2018 sınavı için ilk alımın yılın son çeyreğinde yapılacağı söylendi, öğretmenlik atamaları daha önce yapılıyor sanırım tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

2016 yılında ki EKPSS 24 Nisan'da olmuştu. 2018 yılında yapılacak olan EKPSS'DE BÜYÜK İHTİMALLE NİSAN AYINDA OLUR.

Başbakan'ın 2018 yılı için 5 BİN KADRO MÜJDESİNİ verip Bakan Jülide Sarıeroğlu'nun da bu 5BİN KADRO MÜJDESİNİN 2500'ÜNÜN 2018 yılının İLK ÇEYREĞİNDE ATAMASININ YAPILACAĞI, diğer 2500 ATAMANIN İSE 2018 yılının SON ÇEYREĞİNDE YAPILACAĞINI DUYURMASIYLA Ortaya çıkan bir sonuçta 2017 YILI İÇİNDE BAŞKA ATAMA OLMAYACAĞINI GÖSTERİYOR!

ahv

Yıl içi derken 2018 yılını kastetmiştim. Son çeyrekte atama yapılması durumu bizim atamaları da geciktirir mi diye sormuştum

Ramo.ht

Bizim atamaları derken?

Siz 2016'daki sınava girdiyseniz hem 2018 in ilk çeyreğinde (OCAK-ŞUBAT-MART) yapılacak atamaya hem de 2018'in son çeyreğinde (EKİM-KASIM-ARALIK) yapılacak atamaya başvuru yapabilirsin.
Eğer 2016'da sınava girmemişseniz. 2018 Nisan ayında yapılacak sınava girer ve SADECE 2018'in son çeyreğinde (EKİM-KASIM-ARALIK) yapılacak atamaya başvuru yaparsın.

Merhaba arkadaşlar ben yeni rapor aldım türk dili ve edebiyati ogretmeni mezunuyum raporda eğitim ve istihdam değerlendirmedi diyor. Ama en altada calistirilmayacagi alanlarda boş ilerde meb te bir sıkıntı olur mu

batmanlı24

hocam çaliştirilamaz yazmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum.zaten atamaniz olduktan sonra öğretmen olur raporu istiyolar ancak gözünüzde büyütülecek bi rapor değil bikaç günde alınabiliyor.

kbenly

Bende Görsel Sanatlar Öğretmenliğinin tavan ve taban puanını merak edenlerden ve araştıranlardan biriyim. Lakin bir sonuca ulaşamadım. 2018 yılına girmemize 2 aydan az bir süre kaldı ama ÖSYM hala 2017 Engelli Öğretmen alımı alan bazlı tavan ve taban puanlarını açıklayamadı! Görünen o ki YÖK Başkanlığının da umrunda değil. Herhalde YÖK CİMER'de bu konuyla ilgili şikayet mesajları birikince mesaiye başlıyor. Ya da diğer bazı kurumlar gibi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan talimat almayı bekliyor!

bende öğretmen olurum diye düşünüyorum ama şizofren olmak öğretmen olmaya engel midir?

Edebiyat öğretmeni olarak atanabilmem için ortalama kaç puan almalıyım?

atanamayan gazi üniversitesi muhasebe finansman öğretmeni kaldımı

bu 500 lük atama sınavdan sonra mı yoksa önce mi olacak? ve branş dağılımları nasıl olur? (genel mi oluyor)?

Arkadaşlar birçok yere yazdım ancak bir cevap alamadım ekpss lisansta mantık sorusu çıkıyormu bu konu hakkında bilginiz var mı teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt