Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bugün ekpss kaydını yaptırdım ancak öğretmenlik için nereye başvuracağım bilmiyorum.kontenjanlardan taban puanlardan haberim yok.bransim inşaat teknolojisi.cevap yazan olursa çok sevinirim.

atolyeada

Öğretmenlik için ilana çıkıldığında başvuru yapacaksınız sınava girdikten sonra.Ekpss öğretmenlik sınavı yok.sadece herkesin girdiği ekpss ye gireceksiniz.alan ve eğitim bilimleri yok.

tekrar merhabalar. ekpss'den atanan ingilizce öğretmeni var mı acaba? tahmini olarak puan aralığı ne olabilir sizce?

mustozd

Daha önceki atamalarda atananlar vardı, puanınız ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur atanmak için

alikoucar kbenly önceki yıllarda iki kez engelli öğretmen alımı olmuş. aşağıdaki linke tıklayarak yılları ve kaç engelli öğretmen alımı yapıldığını görebilirsiniz.
file:///C:/Users/a/Downloads/MEBOGRETMEN_09052017.pdf

Ayrıca şunu da belirteyim, 24 Kasım 2017'de Başbakan Binali Yıldırım; 2018'in ilk aylarında 400 engelli öğretmen alımı yapacağını duyurmuştu. Gerçi hala bir ses çıkmadı. Ama 2017'deki gibi 21-24 Şubat tarihlerinde ön başvuruları alırlarsa, 2018 Şubat sonunda İlk Engelli Öğretmen Alımı olur inşaallah. Tabii bu duruma 2016 EKPSS girememiş arkadaşlar üzülseler de üzülmeleri boşuna. Çünkü atanacak kişiler 2016 EKPSS'den yüksek puan alan arkadaşlar olacak ve tavan puan 2. alımda düşecek. O yüzden çokta dert etmeyin. 2018 EKPSS'ye iyi hazırlanmaya bakalım. Umarım herkes umduğuna kavuşur.

Merhaba arkadaşlar ben vatandaşlıkta daha önce girenlere soruyorum özellikle şu bölümden çok soru geliyor dediğiniz bı bölüm var mı ? Çünkü calissamda unutuyorum ağırlık oraya vereyim ilk kez gireceğim ve sınıf öğretmeni çok alınıyor mu ekpss'den, teşekkürler

ahv

Teşekkürler gördüm evet, yılda iki alım olabiliyormuş.ama şubatın 20 si olmuş.daha ilana çıkmazlar.4 seneye çıkmış geçerlilik süresi.haziranda bence alım olur.bana göre tabi.

2016 ekpsspuanı ile Öğretmen alımı !

Merhaba 2016 ekpss puanı ile memur olarak atandım ...2016 puanımı kullanarak 2018 de öğretmenlik tercihinde bulunabilirmiyim...(pedogojik formasyonum var ) .şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
Istanbulda yasiyorum ve bransim ingilizce. Deneme sinavlarinda malesef 70 puandan daha fazla yapamiyorum. Sizce ingilizce ogretmeni olarak istanbula atanma sansim var mi bu puanlarla? Cok tesekkurler, herkese kolay gelsin

Merhaba şimdiden allah herkesin gonlune gore versin. Ben cografya bolumunu butirdim 4 senedir kpss ile ugrasiyorum ama bir turlu olmadi bende ekpss başvurdum işallah bu sene gireceğim. Atanma şansımız sizce nedir şimdiden teşekkürler

Bende aynı durumdayım allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Muhasebe finansman öğretmenleri

Başvuru yapan muhasebe finansman öğretmenleri varmı?

PDR den atanan varsa kaç puanla atandı. yada Pdr hakkında bir bilgisi olan
var mı ?

Gazetecilik öğretmenliği geçen sefer kaç ile aldı aldı diyorum çünkü bi kişi aldılar hepi topu şansım varmış bilemiyorum acaba alımları giren adayların bransina göre mi belirliyor meb

Coğrafya bölümü mezunuyum ortalama kaç kişi alıyorlar en son kaçla kapattılar bilgilendirenlere şimdiden teşekkür ederim.

yakups Yakup hocam merhaba, tüm 70 sayfa yazılanları okudum ve sorularimi size sormak istedim. Bu seneki 2018 ekpss de branş kontenjani olacak mi? Yoksa bransa bakmaksizin genel bir siralama mi olacak? Ben ingilizce ogretmeniyim ve memleketim olan istanbula atanmak istiyorum. 70 puani gecebilecegimi sanmiyorum. Bilgi verirseniz cok cok sevinirim. Simdiden tesekkurler

hocam ben cevap vereyim.genel sıralama ile atama 2014 te yapıldı ve yargı olaya el koydu daha yapılmıyor.il ve BRANŞ bazında sıralamaya bakılacak.Ama yine de siz puanınızı yüksek tutun.Daha iki ay var.Şansınız bol olsun...

tip1merve
Hocam genel sıralamaya kaç senedir bakılmıyor.ama branşınız ingilizceymiş.ben düşük puan isteyenleri söyleyeyim.resim,müzik...

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Ozaman ben sadece ingilizce ogretmeni arkadaslarimla yarisiyor olacagim bu sinavda, oyle mi? kbenly

Öğretmenlik zor meslek bu arada https://www.youtube.com/watch?v=Y4BMUEAZytA

ben ücretli yaptım üç yıla yakın böyle değildi ama ilköğretimdeydim ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden çok farklı da değildi ,çocuklar etrafına geliyor ayaklanıyorlar vs

tip1merve Branş sıralaması olacak.İngilizceden daha çok alım olur.Siz sadece İngilizcecilerle yarışacaksınız.Branşınızda açık çok umutsuz olmayın.

tip1merve
aynen ingilizce öğretmenleriyle yarışacaksınız.

yakups
yakups hocam benim branşım görsel sanatlar.büyük şehir istiyorum.70 falan oluyor benim de denemelerde.taş çatlasın 72-73 olur herhalde.acaba taban puanlardan haberiniz var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt