Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik desteğinin uygulanması hakkında bilgiler

Merhaba arkadaşlar, annem yalnız yaşıyor ve 2022 aylığı alıyor. elektrik faturasını otomatik ödeme ile ben yapıyorum. Bu şekilde destekten nasıl faydalanabileceğiz bilginiz var mı? İlla ki elden mi götürüp yatıracağız faturayı?

Fatma mehmet

144ü arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben engelli maaşını mayıstan itibaren alacağım. Ama elektrik indiriminden bu aydan tibaren yararlanabileceğimi söylediler 144ten. öğleden sonra pttye gideceğim. inşallah sorun çıkmaz

bugun engelli kız kardeşimin üzerne olan elektrik faturası ve kimliği ile gittim kardeşim 2022 maaşı aldıgı için otomatikmen elektirik desdek i sisteme girmiş.
memeur ödeemeyi kabul etmedi illaki engelli kişi gelip o hakkı kullandıgına dair imza atmalımış. müdüre itiraz ettim olmaz dedi engelli gelip imza atacak diyor. bu konu ile ilgili kanunda bir açıklama varmı.

mustafa-toprak ben gittiğimde engellinin kimliğini verdim indirim yok dediler kendimin kimliğini verdim indirim bende çıktı indirim evin büyüğüne yapılıyormuş

Bana indirim yok 2022 alıyorum sadece. 3 aydir alamadikk indirimi nasil is bu anlamadım .

Ben bugün gittim pttye 80₺ indirim bakiyem varmış 68₺ faturam ücret almadan ödendi

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sosyal yardım alanların elektrik desteği başladımı

sosyal yardım alanlar için elektrik yardımı sağlanacagı yonunde bir uygulama olacaktı başladımı şartları nedir ?
sosyal yardım alanlar derken hangileri kapsama giriyor evde bakım aylığı alanlar başvurabiliyormu bilgisi olan paylaşabilirmi .

kunta

elektrık yardımını 2022 maaşı alanlara yapıyorlarmış .pttye gidiliomus orda sıstemde zaten görunuomus.ebm alanlar yararlanamıomuş

-mka evde bakım maaşı alan eğer 2022 de alıyorsa oda faydalana biliyor mesela ben ebm hem 2022 maaşı alıyom faydalaniyom

arkadaslar ben engelli emeklisiyim emekli oldugum icin bende bu imkandan faydalana biliyormuyum acaba

alinan maaslar okadar dusukki insanlari 3_5 liraya muhtac birakiyorlar malesef

Fatma mehmet
evet siz ebmden ayrı 2022 de aldıgınzı için faydalanıonuz.2022 alanlara verildiği için

erkan medeni
AMİN ALLAH RAZI OLSUN

Zorro
inan ama nasıl o kadar mıktar aldıgımızıda yazdım öyle durduk yere almıyok tek başıma almıom toplamda alınan o

Babami kimlik ve fatura ile gönderdim, babamdan faturayi ödemek için vekaletname istemişler. Bu saçmalığı başka yaşayan varmı? Bunları şikayet edeceğim bir yer yok mu acaba?

Ebm nasıl oluyor 3400 tl e maaşla
İnaňılmaz

ebmde gelrı sınırı kaç 1219 tl
3400 ü böl 4 e 850 edio.şimdi 850 mi büyük 1219 mu
olurmu olmazmıymış şimdi

önemlı değil takma kafana :D

Illa engelli mi gitmeli fatutayı odemeye buna bir cate bulunmali e devletten dilekce yazin engellinin kimligi ile fatura gitmesi yeterli olmasi icin bir kanun cikmali

bugün fatura ödemeye gittim geçen ay faydalandığınız için bu ay çıkmadı 2 ayda bir artık dediler neden böyle acaba? 2 ayda bir 65x2 mi olacak yoksa 2 ayda 1 mi indirimli olacak

sshad33

hayir ya ne alaka ptt mahsus yapiyor 144 ara banada oyle yaptlarda yapamadilar

her ay bu

Üst Alt