Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduktan 3 yıl sonra kontrol muayenesine çağırdılar..?

Mrb bende 3 senem doldu bu ayın 30una tekrar heyete gireceğim ama çok hastayım nasıl gideceğim bilmiyorum şimdiye kadar tüm evrak işlerimi dilekçe ile yaptırdım aileden birine ama kalabalık korkusu hastane gibi yerlere gitme kan verme bayılma korkularım da var sakinleştirici alıp gitmemi önerdi doktorum bir ikincisi bu sefer daha değişik heyet sanırım acaba bipolar bozuklukta kaç doktordan hangi bölümlerden girerim cevap verirseniz sevinirim artı doktorum bu sefer tamamen emekli olursun dedi olurmu yum acaba

Bende bipolar var bende emekliyim. Hilmiye hanim hemen bu hafta salı günü heyete giriniz yoksa ayın 30zunu beklerseniz maasiniz kesilir. Kesilmeden girin. Bana telefonla ulaşınız dilerseniz profilimde mevcut

Bize gün verdiler 30una 4 ay var maaşımı kesilmesine sagolun Mustafa bey

Nasıl 4 ay var maaşınızın kesilmesine siz kaç aydan kaç aya alıyorsunuz maasinizi

Son 4 ay kala çağırdılar beni heyete maaşımın kesilmesine

Benim arkadaşım vardı kontrol muayenesi 2 süreli idi emekli idi. Son aya girerken girdi muayeneye maaşı kesildi. 1 yıl kontrol verdiler. Onur yıl süresiz geldi raporu . Kurtuldu ikide bir heyete girmekten. Kesilen maaşı ise diğer aya eklendi öyle aldı. Ama hesapta olmamıştı kesileceği biraz zorlandı bütçesinden dolayı. Ben bu yüzden bilgi aktarmak istedim. Ayrıca korku endişe yapmanıza gerek yok. Sadece 1 saatte biter işiniz. Zaten hastanede dolaşırken anlamazsınız bile zamanı. Ama tabiki kapalı ortam olduğu için büyük heyecan ve endişe yaşarsın. Sizden ricam ben bunu atlatacağım deyip cesaret biraz. Bir atasözü vardır. Cesaretsiz komutan savaş kazanamaz; 😀

Yok zararı yok.siz zaten raporunuzu almışsınız.rapor ayrı şey ilac raporu ayrı şey.gonlunuzu ferah tutunuz efendim

Arkadaşlar Herkesin kandili Mübarek Olsun. Ben Ocak Ayında %48 sürekli engel raporu aldım. Şuan vergi indirimi için evraklar Merkez Sağlık Kuruluna gönderdim. Yalnız rapor oranların karşısında hastalıklarımla ilgili herhangi bir açıklama yok. Ama Evraklarımı Vergi dairesine teslim ederken hastalıklarımla ilgili sonuçları teslim etmiştim. Şimdi raporumda oranların karşısında detay yazamadığı için bu sorun teşkil edermi. Raporda eksik var diyerek dönme gibi bir durum olurmu...

Eserin79

Sadece 8 ay gibi prim eksiğim var. Onuda askerliği borçlanıp doldurmak istiyorum. Bu şekilde olup sadece rapor oranı karşısında tanılar yazmadığı için raporu geri dönen varmı merak ettim. Öyle bir durum varsa ne yapmam gerekiyor

Murat CAN Kurt evraklarınizla beraber rahatsızlıklarınızdan dolayı test sonuçlarınıda teslim ettiyseniz sorun çılmaz.

umut2135

Umut abim doğrudur Ağır derece uyku apnesi için polisonografi raporunu ve Astımla ilgilide solunum testini teslim ettim. Sadece Astım için kullandığım ilâç raporunu vermedim. Sanırım merkez sağlık kurulu sistemden hangi ilaçları kullandığımı görüyormuş. Ama bu sitenin başka bir sayfada eğer oranların karşısında detay yazamadığı için rapor geri dönüyor diye okudum. Ve birde rapor aldığım hastanenin sisteme rahatsızlıklarımı girmezse sıkıntı olurmuş. Hastanenin sisteme girip girmediğinide bilmiyorum.O yüzden detaylı bilgi almak istedim

Murat CAN Kurt raporları geri dönenlerin çoğu detay olmadığı için ve testleri göndermediklerinden
Merkez sağlık kurulu kararsız kaldıklarından detay istiyor
Bu yüzden geri gönderiyorlar raporları siz testleri teslim etmişsiniz sorun çıkmaz.

umut2135

İnşallah abim çok teşekkür ederim. Ama işte benimkinde de detay yok. Sadece oran var. Peki Allah korusun öyle bir şey olsa ben yeniden heyete girip rapor almammı gerekiyor yada sadece raporu düzeltmem mi gerekiyor

MERHABA işitme engelliyim 3 yıllık emekliyim. SSK kontrol muayenesine cagırdı raporlar sürekli hiçbir yasa ve gerekçe göstermeden bizi kontrol muayenesine gönderiyorlar. Ve mecburen buna gitmek zorundayız. Bakırköy Sadi Konuk hastanesine yönlendirildim.Tüm uğraşlarıma rağmen randevu alamıyorum. Bu konuda bizi aydınlatacak arkadaşlardan cevap bekliyorum. Özellike OturanBoğa bu konuda bizi aydınlatırsan sevirinim.

Sgk sevk yazısı ile müracaat ediniz yazılı olarak sgk nın sürekli dahi olsa raporlar kontrol yetkisi var

haklıya haklı demek boynumuzun borcu . aynı durumdayım ALLAH tün engellilere sabır versin inşallah

gitmekten kontrolden korkum yok elhemdürüllah ne ettiysen randevu alamıyorum sgk nin sevk kağıdının belli bir süresi varmı sıkıntı olmasın diye bilmek istiyorum

Ya o işi tam bilemedim hastane hakkında şikayet var, engelli hakkında ihbar var, fetö yüzünden, yok efendim eski raporlar niye yapıldığı hakkında birsürü şey söylenir.

Eserin79

yok bana söyledikleri ankaradan liste gönderilmiş kimi emekliler kontrole gönderiliyor masada 500 ze yakın dosya mevcuttu göstererek izah etti randevu alamamak en büyük dert suan

Doğrudur üstat hastane ne diyor niçin randevu vermiyor

Eserin79

randevu ya 182 den yada internetten alınıyor ne ala günlerdir uğraşıyorum almak mümkün olmadı ne yapacağımı bilmiyorum emekliyim o nedenle maaşımız kesintiye uğrar diye tedirginim

İlginç ya Konya da bu işler çok hızlı yürüyor 1 yılda 5 defa heyete girdim hemen poliklinik kağıdını tutuşturdular hep elime

Arkadaşlar merhaba, ben emekli olalı 4 yılı geçti sürekli %40 raporumla tekrar kontrole çağırdılar asıl özrümden işlemleri başlattım,yalnız kafama takılan bir soru var anksiyete den de muayene oldum eczaneden anksiyete için kullandığım ilaçların çıkarttım ve doktora gösterdim tamam dedi şimdi bana tekrar 6 ay 1 yıl tedavi deyip rapora ona göre puan vereceğim derse maaşım kesilecek mi ve ben o zamanı maaş almadan mı bekleyeceğim,yoksa puanı verip 6 ay yada 1 yıl sonra kontrol mü diyecek ve bunu doktor mu diyor heyet mi diyor.
Ben normal emekliliğimi doldurdum,heyete daha girmedim ama belgeleri teslim ettim.diyorum ki doktor la konuşup anksyete muayenesini iptal ettirip raporum %40 ın altında da gelirse normal emekliliğe geçeyim diyorum.Uğraşmak istemiyorum artık bu sorunlarla
Lütfen yardım

Allah Allah nedir böyle ya çağırmalar çok sıklaştı 4 yıldır emekli birine tedavi deneceğini hiç sanmıyorum

Eserin79

Asıl hastalığım hipofiz bezi ile ilgili o zaten iyileşmez çünkü doğuştan.

Bende bunu anlamıyorum sgk nın sağlık müzekkere servisi tek tuşta görür zaten hastanın sicilini

Üst Alt