Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edevletten kontrol ettim prim günüm doğru yani edevlette ki hizmet dökümü yanlış hesaplamis 310 gün fazla hesaplamis benim primim 6865 yatırılan tutarda 400bintoplam
[FONT=sans-serif]sgkden 506 sayılı yasanın yaşlılık sıgortası yonunden yaşlılık aylıgı hak kazandıgınız dosyanızın tetkıkınden anlaşılmıştır işten ayrılıp mudurlugumuze yazılı talepte bulınmanız halınde talebınızı takıp eden ay başından ıtıbaren aylıgınız baglanacaktır dıye yazı geldı ne anlama gelıyo bundan sonra ne yapıyım [/FONT]
YAA BEN BİR TÜRLÜ gerçek emeklilik tarihimi hesaplayamadım şimdi sgk lı olarak 10 ocak 2005 te çalışmaya başladım 1650 günüm sgk dan var. 04/04,2011 tarihi tibarıyle de devet memuruyum halen çalışmaya devam ediyorum ilk sigortalı olduğum tarihten beri engelli raporum var askerliği de dahil ettiğimiz taktirde tahmini emeklilik tarihimi bilmek istiyorum bana bu konuda cevap verebilecek biri var mı
m