Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En düşük emekli maaşı 1500 liraya yükseltiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zamanyolcusu

Evet... Üsstte ki yazımda belirttim enflasyon farkını her 6 ayda bir alacağız % lik zamlarla 1500 tlye ulaşıp geçene kadar. .. Yani bizlere ekonomik anlamda koruma kalkanı olacak... Düşük maaş alanlar için, üstte ki yazımı okuyunuz... Şimdiden 1500 tl maaşımız olacak! Allah sağlıkla yemek nasip etsin!

Bununla ilgili net bilgisi olan varmi engelli malul emeklilerindeki 1500 oldu

salih2956.
Nasıl 1000 TL altında kalanların maaşı duzenlendiyse şimdi de 1500 TL altında maaş kalmayacak.Malulen veya değil fark etmiyor emekli emeklidir

En düşük emekli maaşı 1500 tl

arkadaşlar bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var ben iş kazası sonucu sürekli iş göremezlik geliri alıyorum ve sigorta gün sayımı 1800 güne tamamlayıp malülen emekli oldum.Fakat iki maaş olunca büyük olanın tamamını küçük olanın yarısı alırsın diyor yasalar bende böyle alıyorum zaten.şimdi gelelim asıl konuya benim sürekli iş göremezlik geliri 2180 tl malülen emekli maaşı ise 1100 tl tabi burda 2180+550 =2730 tl alıyorum.Benim merak ettigim konu en düşük emekli maaşı 1500 tl olursa malülen emekli maaşım 1500 tl olup 2180+750 =2930 olurmu?.bugun baktım e devletten nisan ayı ne maaş alacağım yazıyor ve değişen bişey olmamış 2180+550 tl yani malülen emekli maaşım halen 1100 tl

Sürekli iş gormemezlik ödeneği alanların maaşlarındanda düzelme olacak mı bilgisi olan var mi

2000 sonrası için genel bir intibak olması lazım, bu arada bu konu ile ilgili habere rastlayan oldumu hiç??..gerçi bu durumda zor ama işte gene de kanal istanbul u yandaş ı düşünen belki bizi de düşünür...diyeceğim ama mars da hayat su bulunma olasılığı daha yüksek:)

emeklının enduşük 1500 oldu engelının aylıkları oldugu yerde sayıyor

arkadaslar emeklının maası endüük 1500 oldu engelınınkı neden yukselmıyor simdı bakım maaslarınada kolaylık gelıyor pekı engel oranı dusuk olanlar ne yapsın bu maas konusun

ne olurdu engelli maaşlarındada böyle güzel bir düzenleme yapılsaydı mesela en düşük 1000 tl gibi ama devletimiz sağolsun bizi insandan saymıyor

Tekprens

katılıyom neden bızım maaslar yerınde sayıyor onu anlayamadım bız engelılerede yapın böyle ii lik nolur

@-DORLION-
Abi bişey soracağım , e devlette maaşımı kontrol ettim fakat 963 TL olarak görünüyor, ben vergi indirimi alarak 3600 günden emekli olmuştum maaşım 1.500 TL olmayacak mı benim , kusura bakma lütfen abi

mehmet g maaşlar ayın 10 ve 15 arasında güncellenir bazende ekrana düşmesi ayın 16 nı bulur . Acele etmeyin derim bir kaç gün bekleyin , bu ay düşük yatarsa diğer aya doğru fark verilmesi gerekir .

@mehmet g 5000 TL olsa napacaksın ki lokanta kapalı , kebapçı kapalı , cafeler kapalı nerede ezecen maaşı :D

Şaka bir yana bağkur ve ssk emeklilerini kapsadığından düşük olanlar 1500 rakamına yuvarlanıp hepsi eşit olacak :)

Emekli maaşını 1500 tl olacak diye beklerken 66.90 tl olan ek ödemem 57 tl düşürülmüş kısacası 1404tl olan maaş 1397tl olarak yansıtılmış e devlette görünen bu

Arkadaşlar bir yakiniminin maaşını baktik 1500 tl olmamış maaşı e devlette eski maaşı görünüyor sizde bir değişiklik varmı? -DORLION-

@umut2135 Açıklama mart ayında geldiği için nisan ayına ilave artış öngörüyorduk . Mayıs ayı maaşına ilave ödemeler yapılabilir diye tahmin ediyorum .
Önceden bizim maaşlara 100 tl artış ve daha eski dönemde de böyle yuvarlama maaş denkleştirilmesi yapılmıştı ve ilk maaşlarımıza yansımıştı . 2 kere maaş iyileştirmesi gördüm ve böyle gecikme durumu yaşamadık .

Az önce e devletten kendi maaş ödememe baktım halen ekranda mart ayının maaşı gözüküyor . Net bilgi için ayın 15 ni beklemek gerekir .

benim kuzen bugün maaşına bakmış sadece 60 tl lik bir artışı olmuş...sanırım mayıs ayına kaldı 1500 tl olayı?

Tekrar inceledim Resmi Gazete de artış yayınlanmış . Resmi Gazete de yayınlanması demek yayınlandığı an yürürlüğe girip uygulanması demektir . Şu olabilir bir ihtimal ekranlarda eski dönem maaş yansıtılmış ve maaş alırken fazla nakit alabilirsiniz . Şu an sisteme düşenlerde teknik aksaklık olabilir .

Ben ayın 20 sinde alıyorum e devletten baktıgımda emekli aylık bilgisi değilde emekli ödeme bilgilerinde nisan ayı maaş sorguladığımda herhangi bir değişiklik yok.

-DORLION- öncelikle merhaba konunun ehlisi olarak soruyorum ek ödemenin bu ay geriye çekilmesinin sebebi ne olabilir şuan nisan maaşının ek ödemesi 9 tl düşürülmüş selamlar

-DORLION- bilgilendirmen için teşekürler
Ancak verilen bilgilerde nisan ayında alınacak maaşlarda
Bu belirtilen 1500 tl verilecekti e devlette bakiyorum
Nisanda alincak ayin 18 de eski maaş görünüyor dedigin gibi mayis ayindami verilecek ama bir kaç üye yorum yapmış maaş 1500 tl gorunuyor kimiside ayni diyor sistemsel bir sorunmu acaba?

umut2135 Ortalık öyle karıştı ki veriler mi geç işleniyor yoksa mayısa mı devredecek belli değil . Kimisine yansımış kimisine yansımamış gerçekten tuhaf bir durum .

Resmi prosedürden gidersek Resmi gazetede yayınlandığı anda işleme alınır ve ödemeler yansıtılır .
kaderimsee çekerim.. mallülen emeklilik SGK kapsamın da olduğu için normal emekliler gibi işlem yapılır . Sen de bu haktan faydalanıyorsun .

Hayırlısı ile vatanımıza milletimize zeval gelmesin abi de , nasip de olsun ağız tadıyla inşallah.

-DORLION- şimdi 170 bilgi aldim nisan ayinda zamli olarak alinacakmiş sistemde bu yansimamiş olabilir dedi bakalım hayırlısı.

Emekli maaşları

Arkadaşlar hani emekli maaşları 1.500.TL olduydu benim e. Devlette gözüküyor 1377. Ne zaman olcak 1.500.TL

ilgili kanun 26 mart 2020 tarihinde resmi gazetede yayımlanmış. en düşük emekli maaşının 1000 tl den 1500 tl ye yükseltilmesinin yürürlülük tarihi olarak da nisan ayından itibaren denmiş. yani bu ay yatacak maaşların ek ödeme dahil en az 1500 tl olması gerekiyor. karmaşadan dolayı bir şekilde bu ay yatırmasalar bile en kısa sürede ek ödeme olarak ödenecektir.

Merhaba az önce baktım benimde mart ayı maaşım ve ek ödemem duruyor. Yanlız ek ödeme 60 küsürden 57 ye inmiş vardır bir şey ama bakalım hayırlısı. Resmi gazeteyi bilmiyorum ama iş arkadaşım 170 i aradı bu ay yatacakmış 15 nisanı bekleyin arkadaşlar muhtemelen 15 nisanda e devlete yansır düşüncesindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt