Tam komedi.Yahu böyle bir kanıya nasıl vardınız anlamıyorum ki.Benim hayatım bir gökkuşağı gibi renge renktir.Senin bundan haberinin olmasını beklemek yazdığın yazı kadar abestir...kendi beceriksizliğini ve tembelliğini başkalarına yıkmak konusunda mükemmel yetenekleri olan insanlar arasındasın şu anda. hayatlarında sadece siyah ve beyaz renkler var
Alt tarafı bir film izlemiş etkisinde kalmış gelmiş burada hadi engelimizi sevelim diyor.Ben seviyorum sizde sevin diyor.Yok kardeşim sevmiyorum onu diyorum.Bu kez sen karamsarsın yada yukarıda alıntıladığım gibi alakasız lafı yapıştırıyor sırf yazmış olmak için.
Kardeşim engel senin sen yaşayacaksın bununla sev yada sevme bize ne... Biz sana sevme diyor muyuz?Neden seviyorsun diyor muyuz?
Ve lütfen biri bana bu başlığın amacının ne olduğunu anlatırsa minnettar kalacağım.Diğer engellilere pozitif fikirler mi aşılayacak? Bunun için psikologlar yok mu?İnsan fıtratı gereği her gün pozitif olamaz ki.Engelini sevmekle bir iş mi başarmış oluyor? Yada tam tersi mi?
Hiç kimsenin engeli diğerinden az yada çok değildir.Yaşadıklarını kendinden başkası bilemez.Sizde olumlu etki bırakan bir olgu diğeri için yıkım olabilir.
Şu at gözlüğünüzü çıkarında çevrenize bir bakın pembe hayaller içindesiniz.Gerçek hayata dönün...